-
February 11th, 2012, 22:57
Hetzner.de فروش ویژه سرورهای هتزنر(بدون پرداخت هزینه ستاپ)
دیگر نیاز نیست هزینه ستاپ را به فروشندگاه سرور های دیتا سنتر هتزنر بدهید.
سرور محبوب خود را از ما بدون هزینه سنگین ستاپ تهیه کنید.
(روتر،فایروال،آی پی روتینگ) رایگان
یورو به نرخ روز 2700 تومان
نمایش تمام محصولات
EX 6S با 50% هزینه ستاپ
CPU :
Intel® Xeon® E3-1245 Quadcore
RAM : 32 GB DDR3 RAM ECC
Hard : 2 x 3 TB SATA 6 Gb/s HDD 7200 rpm Software- RAID 1 class Enterprise
Port : 100Mbps Port - 10TB Outbound + Free Inbound
IP : 1 * IPv4
سفارش
ستاپ : € 74.50
ماهانه : € 97.00
EX 6با 50% هزینه ستاپ
CPU :
Intel® Xeon® E3-1245 Quadcore
RAM : 16 GB DDR3 RAM ECC
Hard : 2 x 3 TB SATA 6 Gb/s HDD 7200 rpm Software- RAID 1 class Enterprise
سفارش
ستاپ : € 34.50
ماهانه : € 77.00
EX4 S با 50% هزینه ستاپ
CPU : Intel® Core™ i7-2600 Processor
RAM : 32G Ram DDR3
Hard : 2 x 3 TB SATA 6 Gb/s HDD
سفارش
ستاپ : € 29.50
ماهانه : € 66.00
الحاقات سرور
مجازی ساز ESXi 5 یکبار € 25.00 Euro هزینه راه اندازی فقط برای یک بار
Flexi Pack - € 15.00 Euro ماهانه مورد نیاز برای سخت افزار/IP Package اضافه
چهار عدد IP اضافه - € 4.00 Euro ماهانه
یک عدد IP اضافه - € 1.00 Euro ماهانه
هشت عدد IP اضافه - € 5.40 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد.
شانزده عدد IP اضافه - € 11.22 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد.
سی و دو عدد IP اضافه - € 22.50 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد.
شصت و دو عدد IP اضافه - € 43.40 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد.
صدو بیست و شش عدد IP اضافه - € 81.90 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد.
دویست و پنجاه و چهار عدد IP اضافه - € 152.40 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد.
پورت 1gbps - € 39.00 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد.
هارد دیسک اضافه 3 ترابایت - € 15.00 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد.
هارد دیسک اضافه 750 گیگابایت - € 6.00 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد.
پشتیبانی نرم افزاری - € 25.00 Euro ماهانه
هزینه پشتیبانی نرم افزاری سرور
ویندوز 2008 نسخه استاندارد - € 25.00 Euro ماهانه
ویندوز 2008 نسخه وب - € 15.00 Euro ماهانه
مدت زمان تحویل سرور 24/48ساعت اداری هست
روز های
شنبه و
یکشنبه دیتاسنتر تعطیل هست (در صورت سفارش در یکی از این دو روز سفارش شما در روز اداری انجام خواهد شد)
سفارش سرور از طریق این سایت
Yahoo ID : routervpscom
فــــروش :
09156231995
ابوالفضل موسوی
ویرایش توسط razavihost : July 15th, 2012 در ساعت 02:37
-
تعداد تشکر ها ازrazavihost به دلیل پست مفید
-
February 11th, 2012 22:57
# ADS
-
August 10th, 2012, 22:20
عضو انجمن
پاسخ : Hetzner.de فروش ویژه سرورهای هتزنر(بدون پرداخت هزینه ستاپ)
اگر صحبت های شما حقیقت داشته باشه (قصد جسارت ندارم ؛ به طور کلی می گم) اقای موسوری دارند کار رو خراب تر می کنند.
حالا که قضیه به هر حال تموم شده ، این قدر کش دادن نداره. بالاخره من می دونم دیتاسنتر ها تا یه جایی صبر دارند و در نهایت به کاربر پردردسر سرویس نمی دند و عذرش رو می خواند.
-
تعداد تشکر ها ازpardishosting به دلیل پست مفید
-
August 10th, 2012, 22:21

نوشته اصلی توسط
nasa_de
متاسفانه ایشون امروز دیتاسنتر هتزنر رو به ستوه آوردند، اصرار دارند که حواله ای رو که زدیم از طرف دیتاسنتر، Refund بشه، و دارند مشکل ایجاد می کنند. سعی دارند اینطور القا بکنند که سرور های ایشون از راه دیگری پرداخت شده و دارند هزینه جمع می کنند تا بعد از اینکه موفق شدند حواله رو با جنجال Refund کنند هزینه رو از طریق Credit Card به هتزنر پرداخت بکنند، قبض رو هم برای این کار میخواستند تا بگن حواله از خودشون بوده و ایشون بودند که حواله رو زدند، اما از آنجایی که مواردی در قبض رو سانسور کرده بودیم نتونستند ثابت بکنند که حواله از طرف ایشون بوده، من در تماسی که با بخش Billing هتزنر داشتم این موارد رو شنیدم و واقعا تاسف خوردم که چرا باید کاری کرد که حقوق سایر ایرانی ها و اعتبارشون رو در تجارت بین المللی خدشه دار کرد.
بنده در تماسی که داشتم با دیتاسنتر، مدارک این ادعا رو دارم که پرداخت از طریق حواله بوده. و روز دوشنبه با بازگشایی بانک ها هم مدرک بانکی این ادعا رو پابلیک خواهم کرد.
ببخشید ولی این موضوع به من مربوط نیست! واسه من جای سوال هست که چرا ایشون میخوان حواله ریفاند بخوره و از کردیت پرداخت بکنند؟
هر جور دارم حساب میکنم این کار ضرر مالی به خودشون و باقی افرادی که سهمی در آن حواله داشتند هست و همینطور بازگشت حواله برای خود آقای بیگی نیز دردسر ساز هست! و هیچ نفعی حتی برای آقای موسوی هم نخواهد داشت :-؟؟
مگر اینکه برنامه ی دیگه ای در کار باشه! تا اینجا به نظر من با تمام احترامی که به آقای موسوی قائل هستم و با آقای بیگی هم حتی یکبار هم باهم ارتباطی نداشتیم ولی حق رو تا به اینجای قضیه به آقای بیگی میدم!
-
تعداد تشکر ها ازitjavani به دلیل پست مفید
-
August 10th, 2012, 22:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
pardishosting
اگر صحبت های شما حقیقت داشته باشه (قصد جسارت ندارم ؛ به طور کلی می گم) اقای موسوری دارند کار رو خراب تر می کنند.
حالا که قضیه به هر حال تموم شده ، این قدر کش دادن نداره. بالاخره من می دونم دیتاسنتر ها تا یه جایی صبر دارند و در نهایت به کاربر پردردسر سرویس نمی دند و عذرش رو می خواند.
جناب pardishosting اطلاع ندارم تا به حال افتخار داشتم پرداخت شما رو انجام بدم یا خیر، اما دوستانی که بنده رو می شناسند به خصوص آن دسته که همشهری هستند و به شرکت هم تشریف آودند اطلاع دارند، بنده عرایضم رو بدون سند و مدرک نمی گم، عرضم هم دو تا نمیشه، چون لازمه کار صرافی این هست. اما برای عرایضم سند دارم از دیتا سنتر که ایشون با این قبض خیلی براشون دردسر ایجاد کرده، اونها تایید کردند که این Invoice از طریق حواله پرداخت شده، منتها بنده چوب این رو خوردم که حق رو به مشتری های قدر السهم در حواله می دادم که اجازه ندم اسیبی بهشون برسه چون ممکن بود سرور های اونها هم Down بشه.
همانطور که مشاهده می کنید هیچ یک از دوستان بنده که در این حواله شراکت داشتند همچنین بنده به مشکل نخورده بودند.
دیشب تا ساعت 1:00 بامداد تماس دوستانی رو جواب می دادم که مشتری ایشون بودند حتی همانهایی که افترا به بنده گفتند.
در پایان این رو عرض کنم که این حق بنده نبود.
-
تعداد تشکر ها ازnasa_de به دلیل پست مفید
-
August 10th, 2012, 23:44
عضو جدید
من توی این قضیه نه سرور خریده بودم و نه تا حالا با اقای بیگی معامله کردم
اما یک سری قوانین را بدونید بد نیست
المان ایران نیست که اگر 4میلیون پول توی حساب بود بگیم الان کارت به کارت میکنیم کشور های اروپایی چون المان همه حساب ها چک میشه و برای پرداخت مدارکی میخواد
حواله 100% از طریق این اقا انجام شده و از مستر کارت 100% امکان ندارد به چند دلیل که اقای موسوی شاید ندونن اما احتمالا دوستانی که مستقیم از هتزنر یا جای دیگر خریده باشن میدونند و 100% بیشتر شما دوستان این موضوع را میدونید
کارت های اعتباری دو حالت دارند
1-کریدیت کارت: که شما هر قدر خرید کنید اندازه اعتبارتون در بانک اخر ماه پرداخت میکنید
2-دبیت کارت : که به اندازه شارژ کارتتون میتونید خرید کنید
اما هتزنر برای اینکه از مستر کارت یا ویزا پرداخت کنه باید اون مستر کارت یا ویزا به نام خود شخص باشه + عکس مستر کارت را هم میخوان و مدارک دیگری
و این موضوع که من صبح به هتزنر بگم از این حساب پرداخت میکنم این مشخصات اونها هم کم کنند امکان ندارد چون باید خیلی مدارک ارسال کرد
بنده حقیر فقط یک سرور خریدم از هتزنر و با مستر کارت پرداخت کردم و همه مراحل که گفتم انجام شده
اقای موسوی یک پیشنهاد برادرانه به شما به عنوان بردار کوچک تر : کمی اطلاعات پیدا کن بعد صحبت کن من خودم پیام خصوصی به شما دادم گفتم از طریق مستر میشه اما شرایط را نپرسیدی
و موضوع دیگر شما که نه شرکت ثبت شده دارید و نه هیچ گونه شخصیت حقوقی بهتر هست داخل محیط مجازی زیاد فروش نکنید چون طبق قوانین باید حداقل یک شرکت ثبت کننده توی این موضوع داشته باشید
و جوابگو باشید نه اینکه تا مشکل پیش میاد گوشی را خاموش کنید
باز هم از همه دوستان معذرت میخوام که دخالت بیجا کردم و من از همه شکا نوب تر و کوچک ترم اما از پست اول تا الان را پیگیر بودم و میخوندم
با تشکر فراوان
-
تعداد تشکر ها ازkingxerxes به دلیل پست مفید
-
August 11th, 2012, 00:10
دوستان بنده امروز طی تماسی که با دیتا سنتر هتزنر داشتم اعلام کردند که هزینه حواله خورده و حواله تائید شده ! و به هیچ عنوان مستر کارتی تایید نشده بوده از طرف دیتا سنتر که از حساب اون مستر کارت پول کم بشه. به هرخال. دوستان شماره فاکتور هست می تونم بدم بهتون شماره های هتزنر هم هست. می تونید تماس بگیرید و واقعیت امر رو جویا بشید. یا علی
-
تعداد تشکر ها از ERfan.Taleghani به دلیل پست مفید
-
August 11th, 2012, 00:16

نوشته اصلی توسط
nasa_de
متاسفانه ایشون امروز دیتاسنتر هتزنر رو به ستوه آوردند، اصرار دارند که حواله ای رو که زدیم از طرف دیتاسنتر، Refund بشه، و دارند مشکل ایجاد می کنند. سعی دارند اینطور القا بکنند که سرور های ایشون از راه دیگری پرداخت شده و دارند هزینه جمع می کنند تا بعد از اینکه موفق شدند حواله رو با جنجال Refund کنند هزینه رو از طریق Credit Card به هتزنر پرداخت بکنند، قبض رو هم برای این کار میخواستند تا بگن حواله از خودشون بوده و ایشون بودند که حواله رو زدند، اما از آنجایی که مواردی در قبض رو سانسور کرده بودیم نتونستند ثابت بکنند که حواله از طرف ایشون بوده، من در تماسی که با بخش Billing هتزنر داشتم این موارد رو شنیدم و واقعا تاسف خوردم که چرا باید کاری کرد که حقوق سایر ایرانی ها و اعتبارشون رو در تجارت بین المللی خدشه دار کرد.
بنده در تماسی که داشتم با دیتاسنتر، مدارک این ادعا رو دارم که پرداخت از طریق حواله بوده. و روز دوشنبه با بازگشایی بانک ها هم
مدرک بانکی این ادعا رو پابلیک خواهم کرد.
ببین آدم محترم الکی جو سازی نکن صبح فقط دوست آقای خسرو مستر اد کرده بود و تیکت کرد که از مستر کم کردن وهیچ ستوهی نیست اگر سوتهی بوده شما باعث شدین
من کی درمورد ریفاند صبت کردم آدم حسابی،اگر فاکتور شما رسیده باشه باید من بستان کار بشم اما نشدم
دوشنبه این مورد رو از طریق اقای خسروی پیگیر میشم چوم تجربش از شما بیشتره
تا ایمجا موضوع روشنه پس تا دوشمبه صبر کنید وقهرمان بازی در نیارین
وقتی اجماع کردیم با دوستان کجا بودین!
من کلا نمیخوام زیراب بزنم اما با دوست آقای خسروی میتونم کارهای زیادی کنم اما به این موارد کاری ندارم
لپ مطلب که دوشنبه هم شما پیگیر بستان کار شدن من بشو چون تیکتی که در ایمیل من هست دالبر این هست که از مستر کسر شده
-
تعداد تشکر ها از routervps به دلیل پست مفید
-
August 11th, 2012, 00:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
routervps
ببین آدم محترم الکی جو سازی نکن صبح فقط دوست آقای خسرو مستر اد کرده بود و تیکت کرد که از مستر کم کردن وهیچ ستوهی نیست اگر سوتهی بوده شما باعث شدین
من کی درمورد ریفاند صبت کردم آدم حسابی،اگر فاکتور شما رسیده باشه باید من بستان کار بشم اما نشدم
دوشنبه این مورد رو از طریق اقای خسروی پیگیر میشم چوم تجربش از شما بیشتره
تا ایمجا موضوع روشنه پس تا دوشمبه صبر کنید وقهرمان بازی در نیارین
وقتی اجماع کردیم با دوستان کجا بودین!
من کلا نمیخوام زیراب بزنم اما با دوست آقای خسروی میتونم کارهای زیادی کنم اما به این موارد کاری ندارم
لپ مطلب که دوشنبه هم شما پیگیر بستان کار شدن من بشو چون تیکتی که در ایمیل من هست دالبر این هست که از مستر کسر شده
تمامی موارد که عرض شده با مدرک هست، اینکه پرداخت دیگری داشتید به بنده هیچ ارتباطی نداره، چون بنده کارم رو به نحو احسن انجام دادم و ریفاندی هم در کار نخواهد بود.
این مورد رو از روز Down بودن سرور های شما عرض کردم و در موردش از این به بعد به پست اشاره خواهم کرد.
-
تعداد تشکر ها از nasa_de به دلیل پست مفید
-
August 11th, 2012, 00:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
دوستان بنده امروز طی تماسی که با دیتا سنتر هتزنر داشتم اعلام کردند که هزینه حواله خورده و حواله تائید شده ! و به هیچ عنوان مستر کارتی تایید نشده بوده از طرف دیتا سنتر که از حساب اون مستر کارت پول کم بشه. به هرخال. دوستان شماره فاکتور هست می تونم بدم بهتون شماره های هتزنر هم هست. می تونید تماس بگیرید و واقعیت امر رو جویا بشید. یا علی
عجب دیتاسنتری این هتزنر
کلن هر کی بیاد راجع به حواله سوال کنه جوابشو میده
یادم باشه منم یک تماسی برقرار کنم!!!
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
-
تعداد تشکر ها ازvp_server به دلیل پست مفید
-
August 11th, 2012, 00:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nasa_de
تمامی موارد که عرض شده با مدرک هست، اینکه پرداخت دیگری داشتید به بنده هیچ ارتباطی نداره، چون بنده کارم رو به نحو احسن انجام دادم و ریفاندی هم در کار نخواهد بود.
این مورد رو از روز Down بودن سرور های شما عرض کردم و در موردش از این به بعد به پست اشاره خواهم کرد.
جناب بیگی مشکل این دوستمون برطرف شده و شفاف سازی که برای بعضی ها باید انجام میشد شده
توصیه می کنم خودتون رو درگیر نکنید ، شما اشکالی در کارتون نبوده که بخواهید خودتون رو ناراحت کنید
قضیه همچین پیچیده هم نبوده ، اشکالی بوده که به نظر بنده بهتر هست این دوستمون بپذیره که حالا به هر دلیلی پیش اومده ، به هرحال فضای مجازی این اتفاقات رو در بر داره و چاره کار فقط و فقط تجربه هست
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
-
تعداد تشکر ها ازm3hdi به دلیل پست مفید
-
August 11th, 2012, 00:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m3hdi
جناب بیگی مشکل این دوستمون برطرف شده و شفاف سازی که برای بعضی ها باید انجام میشد شده
توصیه می کنم خودتون رو درگیر نکنید ، شما اشکالی در کارتون نبوده که بخواهید خودتون رو ناراحت کنید
قضیه همچین پیچیده هم نبوده ، اشکالی بوده که به نظر بنده بهتر هست این دوستمون بپذیره که حالا به هر دلیلی پیش اومده ، به هرحال فضای مجازی این اتفاقات رو در بر داره و چاره کار فقط و فقط تجربه هست
چیزی که بنده رو ناراحت میکنه بهانه جویی های مکرر ایشون هست،
اول گفتند حواله نزده شده،
دوم گفتند قبض بدید،
سوم گفتند قبض نا خوانا هست،
چهارم هم که الان میگن من یک مستر کارت از شخصی گرفتم و Add کردم و Invoice از اون دبیت شده، با اینکه به محض Unlock شدن سرور ها ایمیلی از هتزنر به بنده ارسال شد که بنده هم همون موقع با مدرک پست زدم در تاپیک.
-
تعداد تشکر ها از nasa_de به دلیل پست مفید