-
August 9th, 2012, 02:36
اپلود کردن از روی کامپیوترم رو هارد وی پی اسم
سلام ددوستان میخام بدونم چطوری میتونم فایلایی رو که رو کامپیوترم هست رو بریزم تو هارد سرور مجاززی که دارما
گه ممکنه کامل راهنمایی کنید
به کمک ریموت دسکتاپ تونستم یکی از درایوامو بیارم تو مای کامپیوتر سرورم ولی برای کپی کردن فایلا خیلی طول میکشه من یه فایل 5 مگابایتی رو زدم کپی کنه5 دقیق طول کشید
واین روش اصلا به درد فایلای با حجم بالا نمیخوره
آیا روش دیگه هست که بتونم باسرعت بیشتری فایلا رو انتقال بدم؟
ویرایش توسط shangoli : August 9th, 2012 در ساعت 03:06
-
-
August 9th, 2012 02:36
# ADS
-
August 9th, 2012, 04:47
عضو انجمن
پاسخ : اپلود کردن از روی کامپیوترم رو هارد وی پی اسم
وقتی فایل میفرستید داره آپلود میکنه و بسته به سرعت اینترنتتون هست میتونید توی یک اف تی پی آپلود کنید بعد از وی پی اس دانلود کنید
-
-
August 9th, 2012, 05:30
با سلام.
باید سرعت نتتون و همچنین پهنای باندتون بالا باشه! (که معمولا در ایران همچین چیزی با قیمت پایین برای عموم در دسترس نیست!)
اگر نیاز به آپلود در حجم بالا داشتید میتونید بهم پ.خ بدید
-
-
August 10th, 2012, 01:32
اینی که از تو سرور میرم تو درایو شیرشدم و یه فایلو کپی میکنم تو هارد وی پی اسم آیا از حجم نت من همون اندازه کم میکنه؟ مثلا یه فایل 100 مگ هست از حجم ترافیک منم 100 مگ کم میشه؟ آخه شنیدم تو سرور دانلود وآپلود کنی از حجم نتت کم نمیشه
-
-
August 10th, 2012, 01:35
عضو دائم
بله، وقتی از سیستم خودتون آپلود می کنید از حجم شما کم میشه.
-
-
August 10th, 2012, 01:38
عضو دائم
توی سرور بقول خودت درای میگی دانلود واپلود کنی الان که این فایل از هارد شما داره میره روی سررو پس هم از نت و هم از حجم نت شما استفاده میشه هم سرعت همون سرعت نتت هست دیگه بیشتر نمیشه بهترین کار اینه اگر توی نت اون فایل میدونی هست سرچ کنی و مستقیم دانولد کنی روی سرورت
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
August 10th, 2012, 01:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shangoli
سلام ددوستان میخام بدونم چطوری میتونم فایلایی رو که رو کامپیوترم هست رو بریزم تو هارد سرور مجاززی که دارما
گه ممکنه کامل راهنمایی کنید
به کمک ریموت دسکتاپ تونستم یکی از درایوامو بیارم تو مای کامپیوتر سرورم ولی برای کپی کردن فایلا خیلی طول میکشه من یه فایل 5 مگابایتی رو زدم کپی کنه5 دقیق طول کشید
واین روش اصلا به درد فایلای با حجم بالا نمیخوره
آیا روش دیگه هست که بتونم باسرعت بیشتری فایلا رو انتقال بدم؟
دوست من اگه ویندوز2008 داری خب میتونی کپی پیست کنی.ولی اگه2003 هست خب باید یه جا آپلود کنی.بعد بری توی وی پی اس دانلود کنی؟مگه چقدر اطلاعات داری؟
-