ای بابا حواله رو با کیفیت بالا براشون ارسال کنید کلی کاربر الافا اعتبار همه داره زیر سوال میره
ای بابا حواله رو با کیفیت بالا براشون ارسال کنید کلی کاربر الافا اعتبار همه داره زیر سوال میره
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
عجب گیری کردیم آقا اونایی که با قلم سیا گرفتی صاف بده بذار بفرسته تموم بشه سرورا بیاد بالا فردا نیاد میره واسه 3 روز دیگه ترو قران بس کنید اون حواله لعنتی رو بفرستید واسه ایشون که خودتونرو از گود ماجرا خارج کنید ببینیم دیگه چه بهونه ای هست به خدا سایتای حساس رو سرور وگرنه بیخیال میشدیم به خدا اگه بره واسه بعد شنبه و یک شنبه سرورا پاک میشن آقا بده بهش بذار ما از این بدبختیو استرس بیایم بیرون
جناب برای اینکار اجازه سایر مشتریان هم لازمه، با این کاری که کردند و قبض رو پابلیک کردند فکر نکنم کسی بخواد این کار رو انجام بده. من با ایشون تماس میگیرم ولی ایشون به گوشی جواب نمیده، من شماره مشتریان قدرالسهم در این حواله رو دادم، اگر مشتریان راضی بودند چشم من اون ور هم قرار میدم.
ویرایش توسط vistaperes : August 9th, 2012 در ساعت 17:30
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)