واقعا لایق بدترین حرف ها هستید.
حدود 1000 نفر و بیشتر معطل بچه بازی دو نفر هستند.
انگار نه انگار ....
واقعا لایق بدترین حرف ها هستید.
حدود 1000 نفر و بیشتر معطل بچه بازی دو نفر هستند.
انگار نه انگار ....
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
حرف ایشون عین حرف منه
خوشم میاد اقای موسوی انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده به راحتی میگن بک بزنید دوباره حواله کنیم الان انقد عصبی هستم که فقط شانس آوردی تهران نیستی آخه مرتیکه حواله ای که انجام شده اثباتش چند روز زمان میبره تو میخوای دوباره بفرستی که چه ... بکنی آخه پیگیر شو موضوعرو حل کن
دستت لای در گیر کرده میگی قفلشو عوض کنید ایتالیایی بذارید !!!
با زبون خوش پیگیر شده بودی تا حالا مدارک لازم دستت بود سیاست واسه همیجا ها خوبه
اکه دوست من سرور ها کی از دست رس خارج شده؟
من کی فشار آوردم
من که از اول با آقای بیگی به خوبی رفتار کردم پری روز به من گفت که فرا باید با دیتا سنتر صحبت کنم گفتم یعنی 24 قطع باشن !
خونسرد گفتن بله من دم نزدم.
آخه باز امروز هم باز نشد شما باشی باز هم دم نمیزنی؟
شما جای من . اینجا شما پست بده .وقتی میبینی که بیشترین مبلغ رو زدی بعد به خاطر حواله های 300 یورو کمتر یک رو بابات اجازه الاف بودی سوزت نمیگیره؟
که واسه هر شماره حواله هم 30 یورو کارمزد باشه میشه 150 یورو نه 80 یورو
اگه 150 یورو کارمزد باشه که حواله نزده تو حساب هتزنر هست.
روزه شنبه 1495 یورو میخری باز فرداش بیای پول افزایش رو هم بدی!
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
یعنی شما از روش هم خورده باشی باید طوری میزدی که به مشکل نخوره
من از شما بابات این کم کاری شکایت نمیکنم اما میگم این رفع کنید شما باز میگی حواله ها 7 روز هم طول میکشه.
من چقدر دیگه بدم که حواله برسه؟
که از من رازی باشی؟
یا اینکه هزینه بک بدین تا من با مستر یا ویزای کسی پای کنم .
آقای y برادرش تصادف میکنه و تا 30 دقیقه دیگه باید ببرتش بیمارستان، 29 دقیقه صبر میکنه دقیقه آخر میبره و دکتر میگه متاسفم برادرتون فوت کرد. مقصر دکتر نیست آقای y دیر به دکتر مراجعه کرده. من روز دوشنبه عرض کردم حواله تا یک هفته کاری به دیتاسنتر میرسه، نه کار رو انجام ندادم و نه بدقول شدم و حرفم دوتا شده که مقصر باشم.
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)