یه سرور vmware داریم میخواهیم انتقال بدیم به سرور دیگه
روش کلی وی پی اس هست
میشه جوری انتقالش داد که کلیه وی پی اس ها منتقل بشوند ؟
یه سرور vmware داریم میخواهیم انتقال بدیم به سرور دیگه
روش کلی وی پی اس هست
میشه جوری انتقالش داد که کلیه وی پی اس ها منتقل بشوند ؟
ابتدا یه وی سنتر نصب میکنید بعد سرور مبدا و مقصد ادد مکنید داخل وی سنتر بعد یکی یکی بصورت کامل کل ویپیاس منتقل میشه روی سرور مبدا
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
لینک مستقیم وی سنتر هم خواستی توی این تاپیک هست
لینک مستقیم دانلود VMware VCenter نسخه 4 و 5 به همراه سریال جهت نسخه 4 و 5 esx/esxi
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
ممنونم
داخلش خیلی لینک گذاشتی دقیقا کدوم رو نصب کنم ؟
وی ام ویر من 5 هست روی هر 2 سرور
فقط انتظار نداشته باشید که ای پی ها قبلی در سرور جدید کار کنه
ای پی ها باید عوض شه
به من وسط نصب ارور میده
ضمیمه کردم
123.jpg
هرچی ران هست ببندین و فقط برنامه ستاپ ویسنتر را ران کنید قبلاز نصب وی سنتر روی اون سیستم VMware vSphere Client نصب شده باشه همچنیین ترجیحا ویندوز را بصورت کامل اپدیت کرده باشید
اگر نتونستید نصب کنید مشخصات بفرستید که بارتون نصب کنم
تماس بگیرید کامل به شما توضیح بدهم
با تشکر
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)