نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1248

موضوع: Hetzner.de فروش ویژه سرورهای هتزنر(بدون پرداخت هزینه ستاپ)

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    21
    تشکر شده در
    18 پست

پیش فرض پاسخ : Hetzner.de فروش ویژه سرورهای هتزنر(بدون پرداخت هزینه ستاپ)

نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad2314 نمایش پست ها
    دوستان ادب را رعایت کنید انشا الله مشکل رفع میشه کمی صبور باشید
    شما اگه جای این افراد بودید چه کار می کردید - معلوم نیست چند نفر بخاط اشتباه این یک دو نفر کارهاشون گیر کرده - خسارت این افراد رو شما می دهید؟ چقدر مشتری های این افراد پریده چقدر کاربر از سایت من رفتن , خسارت من رو شما می تونین جببران کنین؟
    کسی که نمی تونه هزینه سرورش رو پرداخت مجبور که نیست سرور بگیره - اون یکی که باید پنج شنبه پیش هرینه اش رو پرداخت میکرد یک هفته طولش داده تا همه سرور هاش رو ببندن - من خودم با هتزنر تماس گرفتم می گن ما این ایپی رو باز نمی کنیم واسی اقای موسویه.
    من اشتباه کردم گفتم واسه یه بار شده سرور رو غیر مستقیم بگیرم عمرا دیگه اینجوری کار کنم - هزینه بیشتری میدم ولی با چند نفر که نمی دون چطور باید کار کنند , کار نمی کنم.
    درسته بر روی این فرد هم استرسه - بر روی ما هم خیلی استرسه - ولی ما که نباید جور اشتباه و سهل انگاری این افراد بکشیم. من توی اولین فرصت سرورم رو منتقل می کنم.
    هنوز معلون نیست که کی درست میشه - ای اقا هم تا همین چند ساعت گفتن مشکل چی بوده - تلفنش رو هم که اصلا جواب نمی دهن (الان مهم نیست چون الان با خوندن 200 پست فهمیدم مشکل چیه)
    مشکل رو حل نمکنند تا وضعیت بحرانی بشه - الان هم معلوم نیست تا کی باید صبر کنم - دهنمون سرویس شد بخاطر سهل انگاری های این آقا

--------
    ظاهرا این اخرین پست قابل مشاهده است صحفه 70 رو باز نمی کنه همش ردایکت میکنه به همین صفحه (باگ؟)
    ویرایش توسط atash009 : August 9th, 2012 در ساعت 03:56

2. تعداد تشکر ها از atash009 به دلیل پست مفید

عضو انجمن babelirani آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    341
    تشکر تشکر شده 
    1,633
    تشکر شده در
    1,101 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط atash009 نمایش پست ها
    شما اگه جای این افراد بودید چه کار می کردید - معلوم نیست چند نفر بخاط اشتباه این یک دو نفر کارهاشون گیر کرده - خسارت این افراد رو شما می دهید؟ چقدر مشتری های این افراد پریده چقدر کاربر از سایت من رفتن , خسارت من رو شما می تونین جببران کنین؟
    کسی که نمی تونه هزینه سرورش رو پرداخت مجبور که نیست سرور بگیره - اون یکی که باید پنج شنبه پیش هرینه اش رو پرداخت میکرد یک هفته طولش داده تا همه سرور هاش رو ببندن - من خودم با هتزنر تماس گرفتم می گن ما این ایپی رو باز نمی کنیم واسی اقای موسویه.
    من اشتباه کردم گفتم واسه یه بار شده سرور رو غیر مستقیم بگیرم عمرا دیگه اینجوری کار کنم - هزینه بیشتری میدم ولی با چند نفر که نمی دون چطور باید کار کنند , کار نمی کنم.
    درسته بر روی این فرد هم استرسه - بر روی ما هم خیلی استرسه - ولی ما که نباید جور اشتباه و سهل انگاری این افراد بکشیم. من توی اولین فرصت سرورم رو منتقل می کنم.
    هنوز معلون نیست که کی درست میشه - ای اقا هم تا همین چند ساعت گفتن مشکل چی بوده - تلفنش رو هم که اصلا جواب نمی دهن (الان مهم نیست چون الان با خوندن 200 پست فهمیدم مشکل چیه)
    مشکل رو حل نمکنند تا وضعیت بحرانی بشه - الان هم معلوم نیست تا کی باید صبر کنم - دهنمون سرویس شد بخاطر سهل انگاری های این آقا
    داداش حرف دل من و زدی خیلیاش

اگه با 50 تا سایت رقابت داشته باشی اونوقت بهتون میگم امروز بنده جی کشیدم

خداوکیلی امروز شما دیدی من از این انجمن خارج بشم ؟ اگه بگم 10000 بار صفحه انجمن رو رفرش کردم باور کنید دروغ نگفتم

من امروز جواب بیش از 200 نفر رو دادم به همشون هم گفتم معذرت میخوام . بنده شرمندم و ..... 21 سال از خدا عمر گرفتم اینقد جلوی کاربران کوچیک نشده بودم

حقم بهشون میدم پول دادن باید بهشون سرویس داد بازم اگه پیام بدن میگم شرمندشونم چون واقعا" شرمنده شدم

ولی یه چیز بدتر اینکه که تقصیر کار هیچ جوابی به ما نمیده آیا فردا درست میشه ؟ پس فردا درست میشه ؟ کی درست میشه

ضرر مالی به جهنم فدای سر خودم ولی ابرویی که ازمون رفته رو چیکار کنم ؟ 13 ساعته پشت سیستم نشستم باور کنید غذا هیچی نخوردم

4. تعداد تشکر ها از babelirani به دلیل پست مفید

عضو انجمن hamedmabdi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    145
    تشکر تشکر شده 
    95
    تشکر شده در
    84 پست

14 پاسخ : Hetzner.de فروش ویژه سرورهای هتزنر(بدون پرداخت هزینه ستاپ)

با سلام دوست من واقعا بتون حق میدم.من دیگه نمیدونم جواب مشتریا خودم رو چی بدم. تازه من از آرنا وب گرفتم که ایشون هم پاسخ گو نیستند.منو پاس میدن به اینورو اونور خستم کردن.بی کفایتی خودشونو میندازن گردن این اون

6. تعداد تشکر ها از hamedmabdi به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    29
    تشکر شده در
    28 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hamedmabdi نمایش پست ها
    با سلام دوست من واقعا بتون حق میدم.من دیگه نمیدونم جواب مشتریا خودم رو چی بدم. تازه من از آرنا وب گرفتم که ایشون هم پاسخ گو نیستند.منو پاس میدن به اینورو اونور خستم کردن.بی کفایتی خودشونو میندازن گردن این اون
    شما هم از آرنا سرویس میگیری . بیا یاهو کارت دارم. منم از آرنا سرویس دارم.
    آی دی یاهو : hadiweb_ir

8. تعداد تشکر ها از hadiweb.ir به دلیل پست مفید

عضو جدید pedramdead آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    36
    تشکر تشکر شده 
    40
    تشکر شده در
    31 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hamedmabdi نمایش پست ها
    واقعا" منم از ایشون گرفتم اما پاسخگو نیست

دیروز گه به من گفت مشکل از dc هست الان هم که ایت وضع با کمال پررویی لیتک اینجا رو به من داده ...

10. تعداد تشکر ها ازpedramdead به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)