صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 15 , از مجموع 15

موضوع: درخواست سرور اختصاصی فول وارز

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    26
    تشکر شده در
    25 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست سرور اختصاصی فول وارز

با تشکر از دوستان عزیز. سرور مورد نظرم را از شرکت ایران دیتا هاست تهیه کردم مشخصات سرور: CPU : Intel® Core™ i7-2600 Ram : 4G DDR3 HDD : 2 * 1000GB Sata 7200 rpm IPv4 : 3 Port : 1Gb Dedicated

2. تعداد تشکر ها از hector2000 به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    26
    تشکر شده در
    25 پست

با سلام
    دوستان خواستم خدمتتان عرض کنم که این شرکت ایران دیتا هاست چه بلایی بر سر ما اورد
    اول اینکه اقای با ای دی viton در این سایت و ای دی johnyfiesta در یاهو مسنجر به من همون اویل پیغام داد و این سرور را از هتزنر به من پیشنهاد داد و من هم همانطور که در ابتدای این تاپیک گفتم این سرور را برای دانلود بازی می خواستم
    نام سایت من www.baziyab.com بود و ما هم شروع کردیم به دانلود بازی ها از سایتهای مختلف مثل سایت میهن دانلود بر روی سرور خودمون.این اقا به من گفته بودند که مشکلی پیش نمی اید و اگر دیتا سنتر گیر داد ما ای پی عا را عوض می کنیم چون سرور شما در راک ما است و مشکلی پیش نمیاید.من به ایشان دو میلیون تومان بابت سرور ex4 شرکت هتزنر دادم و در ان چندتا وی پی اس درست کردم و در یکی از انها شروع با دانلود بازی در ان کردم.بعد از چهار ماه و در شرایطی که هنوز مشغول ریختن بازی بر روی سرور بودیم به یک دفعه ریست شدنها متوالی اغاز شد و یکباره دیگر سرور بالا نیامد که با بررسی هایی که ما کردیم ایناه به ما گفتن که پاور و هاردشما خراب شده(که خود این هم جای سوال دارد) و باید مبلغ 700 هزار تومان بابت تعمیر هارد و پاور بدهید و ما هم چون خیلی زحمت کشیده بودیم برای این اطلاعات مجبور شدیم این پول را بپردازیم تا سرور درست شود.بعد از دو ماه و در شرایطی که هنوز 6 ماه از زمان گرفتن سرور نگذشته بود و هنوز سایت ما راه نیوفتاده به یکباره سرور ما قطع شد و این دفعه به ما گفتن fbi از شما شکایت کرده که فایل وارز داشتید.و سرور شما ضبط شده و تازه باید بیایید و پول جریمه که حدود 300 دلاره را بدهید.
    من واقعا نمی دونم چی بگم.یعنی fbi می اید و از سایتی که هنوز راه نیوفتاده شکایت می کند و دیتاسنتر هارد ما را می گردد و بازیهایی که ما ریختم در ان را پیدا می کند و جریمه می کند؟ایا به نظرتون این قضایا کلاهبرداری نیست؟
    جالبه که اینا به من زنگ زدن و از من ادرس می خواهند که سرور را بعد از اینکه پول جریمه را من دادم با پست برام از المان بفرستند.من دیگه دارم از تعجب شاخ در میارم.میگن الان fbi دنبال منه برای سایتی که هنوز راه نیوفتاده
    در هر صورت من می خواهم بروم پلیس فتا و از اینها شکایت کنم تا بتوانم حق خودم و باقی پول 6 ماهم را از اینها بگیرم.دوستان دیگر هم بدانند که اینها با من چه کردند
    دوستان اگر توصیه و راهنمایی دارید ممنون میشوم
    ویرایش توسط hector2000 : August 8th, 2012 در ساعت 21:46

5. تعداد تشکر ها از hector2000 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    24
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    73 پست

هیچ کدوم از این دیتا سنتر ها وارز نیستن تا زمانی که شکایتی نباشه مشکلی نیست حتی میگن هلند وارز هست اصلا هم این خبر ها نیست . شما همون روز اول سرور رو از روسیه یا چین میخریدی درسته کیفیته پورتش خوب نیست ولی دیگه از این حبرها نیست.

7. تعداد تشکر ها از ironman2 به دلیل پست مفید

عضو انجمن RezaFH آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,032
    تشکر تشکر شده 
    2,817
    تشکر شده در
    1,444 پست

سلام

فرض رو بر این میگیریم که حرفهای شما کاملا درست هست!
    اینجا چند تا مورد هست دوست عزیز
    1- شما از کسی خریدید که نه سایتی و نه شماره و اسم و آدرسی ازش دارید.
    فقط به آی دی johnyfiesta رضایت دادید ؟

2- شما 2 میلیون دادید برای اجاره ی سرور برای یک سال
    شما سخت افزار سرور رو که خرید نکردید، پس هزینه تعمیر/تعویض قطعه مشکل دار بر عهده دیتاسنتر خواهد بود!

3- دانلود بازی چه ربطی به FBI داره ؟

4- این مسائل چه ربطی به فتا داره ؟ میخواید آی دی طرف رو بدید که براتون پول 6 ماه رو پس بگیرن؟

5- این تاپیک رو زده بودید که آفر از تاپیک بگیرید یا از کسی که آی دی یاهو داره خرید کنید ؟

از نظر من مقصر اصلی خود شما هستید که فقط گول قیمت پایین و امکانات بالا رو میخورید، سرور رو تهیه میکنید و ...
    موارد مشابه واقعا زیاد بوده تابحال که تاپیکها موجود هست
    فقط میتونم بگم، پشیمانی هیچ سودی نداره!

موفق باشید

9. تعداد تشکر ها از RezaFH به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    26
    تشکر شده در
    25 پست

سلام
    اینا سایت هم مثلا دارن و اسم شرکتشون ایران دیتا هاست است که هیچ ادرسی از شرکتشون نیست
    اینا می گن fbi دنبال منه چون شکایت شده از سرور من که توش بازی وارز بوده اونم برای سایتی که هنوز راه نیوفتاده واقعا عجیبه
    اخه به نظرتون fbi دنبال بن لادن نمیره و اون وقت میاد دنبال من و جالبه که شکایت نمیره از سایتهای بزرگی مثل میهن دانلود و.. کنه که کلی توش بازی هست.و میاد از من شکایت می کنه که اصلا سایت من راه نیوفتاده.حالا جالبه اینا به من زنگ زدن و می گن بیا پول جریمه را بده که 300 دلاره.به نظرتون جریمه بازی وارز 300 دلاره؟
    اینا میگن چون دو میلیون دادید حالا سرور کلونیشن هست و مال منه و اگر خراب شه بر عهده منه و بعد از پایان دوره سرور را برای من پست می کنند. ایا واقعا اینچنین هست در دنیای هاستینگ؟
    من یک ادم معلولم و از نظر بدنی ناقص هستم و واقعا بری همچین ادمهایی متاسفم که به ادم معلول هم رحم نمی کنند

11. تعداد تشکر ها از hector2000 به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)