عجب! ببخشید شما بخوای سبزی فروش بزنی میری بهترین نقطه شهر یک مغاره 1000متری اجاره می کنی که جارش ماهی 50میلیون تومان هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیز دل یک حرفی بزن منطقی باشه هر کسی بر اساس نیازش میره بازار خرید و سفارش میده
سفارش من هم این هست شما کار نمی کنید دلیل نمیشه بگید همینی که هست
توضیح این مورد رو هم بالا عرض کردم یک کاری هست ربطی به عرضه نداره و کلی سودش از حدی بالاتر نیست که شما بخوای براش مغازه 50میلیون در ماه اجاره کنی!!!!!!!!!!!!!!!
خوبه که منطقی پیشنهاد بدیم الا با 50هزار تومان یک اسکریپت کامل طراحی می کنند که امکاناتش سر به فلک می کشه نه این که برای فراخوانی 3خط اطلاعات از بانک اطلاعاتی پیشنهاد یک اسکریپ کامل بدن
کدوم ضرر عزیز من شما فکر کردید من اطلاعات حساب بانکی 70 میلیون ایرانی رو قرار اینجا بریزم؟
نخیر!!!!!
اینجا قرار 4تا کاربر وارد بشن ببین چی خرید کردن و چقدر مونده تا تمدید بعدی
حالا 1000 نفر وارد پنل کاربری این آقا بشن! چه اهمیتی داره؟مثلا از تاریخ تمدید بعدی ایشون چه سو استفاده ای میشه؟
عجبببببببببببببب!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
مگه برای من درس خوندین یا کار کردین که منت میزارید؟
ببخشید اما به من چه ارتباطی داره شما مچ درد گرفتی؟
طرف دکترا گرفته الان رفتگر محله ماست 6ماه 6ماه حقوقش رو نمیدن کلی هم رنج و عذاب میکشه از شغلش شما اونوقت نشستی پای کامپیوتر تر و تمیز کار می کنید میگی..... اگر شغل دیگه داشتید حتما زمین و آسمون رو به هم می دوختید که وای چه کار سختی دارم من!!!!!!!!!!!!!!!!!
سخت در اشتباه هستید دوست عزیز
شما این کار رو نکنی یکی دیگه این کارو می کنه و اتفاقا بنده قیمت کار و ارزش رو تعیین می کنم چون این من هستم که قراره پول بدم
شما بگو 200 میلیون من پول میدم؟پس ارزش کار رو خریدار و سفارش دهنده مشخص می کنه
و همون طوری هم که گفتم شما نکنی یکی دیگه این کارو می کنه
سفارش هم انجام شد خیلی هم عالی و فراتر از حد انتظار ما
ضمن این که با همون 10تومن محیط گرافیکی هم برامون رایگان تغییر دادن
خوش باشید