نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 238

موضوع: امگاهاست - سرور مجازی با پورت 10Gbps فقط ۱۰ هزار تومان

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن astro.alireza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    350
    تشکر تشکر شده 
    1,292
    تشکر شده در
    690 پست

پیش فرض پاسخ : امگاهاست - سرور مجازی با پورت 10Gbps فقط ۱۰ هزار تومان

سلام دوستان
    به دلیل مشغله کاری بالا می اومدم توی این تاپیک نظرات شما رو می خوندم ولی فرصت پاسخگویی نداشتم. الان یه خرده وقت پیدا کردم تا به تعدادی از مشکلات جواب بدم
    متاسفانه باید بگم که سرور آلمان ما به دلیل نامعلومی! (چون صاحب پنل ابیوز رو منتقل نکرده بود) کلا قطع شد و از اونجایی که سرور هاستینگ و vcenter ما روی این سرور بود به مشکلات زیادی برخوردیم. شرح موضوع توی این تاپیک موجوده: http://www.webhostingtalk.ir/f129/55010/new/
    من از همون اول پیگیر موضوع شدم اما باز شدن سرور یه هفته طول کشید و من مجبور شدم یه سرور جدید واسه هاستینگ و vcenter راه بندازم و از اونجایی که بک آپ اطلاعات واسه ۵ روز قبل از قطعی بود باعث شد تعدادی از صورتحساب ها پرداخت نشده بشه و سفارشات عده از دوستان از سیستم حذف بشه که این مورد با تلاش ۳ روزه ما برطرف شد و اطلاعات پرداخت کاربران رو از اول وارد کردیم. این موضوع واقعا ما و کاربران رو اذیت کرد و باعث شد این چند روز هیچ سفارشی نگیریم و به تیکت های غیر مهم جواب ندیم. خوشبختانه الان وضعیت تقریبا بهتره.
    به همه کاربران سرور آلمان سرور بعد از ۵ روز قطعی سرور جدید داده شد و به عنوان خسارت ۱۵ روز استفاده رایگان بهشون هدیه دادیم.
    لازمه بگم سرور قبلی هم در دسترس هست. کاربرانی که اطلاعات مهمی روی سرور قبلی خودشون داشتند می تونند درخواست بدن تا سرورشون رو روشن کنیم و اطلاعاتشون رو بردارند.
    چیزی که خیلی بد هست و جزو خصلت ایرانی جماعته عدم وجود صبر کافی برای حل مشکله. مثلا کاربر زیر:
    نقل قول نوشته اصلی توسط alirezaali27 نمایش پست ها
    کیفیت سرویس این دوستمون که 6 روزه قطع شده
    نقل قول نوشته اصلی توسط alirezaali27 نمایش پست ها
    الان 6 روزه قطع شده کلی یوزر داشتم همه چیز نابود شد به تاریخهای تیکتها توجه کنید
    ایشون سرورشون رو با کانفیگ کامل و ۱۵ روز + ۲۰ گیگ هارد اضافه از ما تحویل گرفتن اما دیگه نمیان اینجا بگن که چه اتفاقی افتاده!!!
    در ضمن از ما خواستن سرور قبلی رو براشون روشن کنیم تا اطلاعات رو بردارند ما هم روشن کردیم و الان ۲ روزه دارند از ۲ تا سرور با هم استفاده می کنند اما صداشون در نمی یاد!!!!

می رسیم به بحث سرعت سرور انگلیس!
    من حدود یک ماه پیش ایمیلی به مشتریان این سرور ارسال کردم که Raid Controller عملکرد مناسبی نداره و ما برای حل موضوع مجبور هستیم سرور رو برای مدتی از دسترس خارج کنیم.
    اون موقع تعدادی از یوزرهای ما آه و ناله کردند که شما گفتید داون تایم ندارید و ...! ما هم گفتیم اشکال نداره بزار سرشون به سنگ بخوره متوجه می شن Raid Controller معنیش چیه!
    بعضی از کاربران هم سرور فلان همکار رو که ۴ ماه هست که حتی ریستارت نشده رو به رخ ما می کشند! سوالی که مطرح میشه اینه که vmware توی این ۴ ماه ۲۰۰ تا پیکیج آپدیت ایجاد کرده یعنی این همکار اصلا سرور رو آپدیت نکرده. اصلا بلده مگه آپدیت کنه؟؟؟ اما کاربر اینا رو نمی فهمه.
    حالا شاید بعضی از همکاران بگن خب یه رستارت و چک کوچیک که داون تایمی نداره!
    خدمت این دوستان باید عرض کنم مدیریت یه سرور بزرگ متفاوت از مدیریت یه سرور کوچیکه. وقتی سرور ریبوت می شه قبل از اینکه بالا بیاد یکبار کل حافظه ۱۲۸ گیگابایتی خودش رو چک می کنه و ... نتیجه این می شه که بالا اومدن سرور نیم ساعت زمان می بره و بعد از اون روشن کردن تک تک وی پی اس ها که اون هم حداقل نیم ساعت زمان می بره و در کل یه ریستارت معمولی یک ساعت داون تایم داره واسه ما. (شاید روشهایی واسه کوتاه کردن این زمان باشه. ممنون می شم راهنمایی کنید!)
    همچنین توی بحث مدیریت شبکه سرور با شبکه ۱۰ گیگابیتی پیچیدگی خاص خودش رو داره. شما واسه مدیریت شبکه یه سرور ۱ گیگابیتی می تونید یه روتر میکروتیک نصب کنید و تموم. اما واسه یه سرور ۱۰ گیگابیتی میکروتیک پاسخگو نیست. دلیلش هم اینه که میکروتیک کارت شبکه ۱۰ گیگابیتی وی ام ویر رو ساپورت نمی کنه و ما برای روتر باید از لینوکس استفاده می کردیم که مشکلات خودش رو داشت توی بحث compatibility با کارت شبکه ۱۰ گیگابیتی وی ام ویر.
    متاسفانه سرورهای dell اطلاعاتی رو به صورت مستقیم از وضعیت Raid Controller به ESXi ارسال نمی کنند و برای اینکه بشه این اطلاعات رو از سرور گرفت باید CIM های dell رو به همراه برنامه های اضافه واسه مانیتورینگ روی esxi نصب کنیم. من این کارها رو انجام دادم اما نتونستم اطلاعات لازم رو از سرور بگیرم و واسه عیب یابی باید به مسئولان دیتاسنتر بگیم تا raid controller رو بررسی کنند. یعنی چیزی در حدود ۲ ساعت داون تایم. مشتریان گرامی قبول می کنند این وضعیت رو؟؟؟
    شاید خیلی از مشتریان محترم و همکاران گرامی اصلا متوجه نشده باشن من چی می گن اما کلیت مطلب اینه که سرعت پایین دانلود فایل به سرور به خاطر پورت نیست بلکه به خاطر Raid Controller هست که سرعت هارد رو کم کرده. واسه همین کسانی که برای تونلینگ از سرور استفاده می کنند افت سرعت زیادی ندارند چون از رم استفاده می کنند اما کسانی که می خوان دانلود کنند می بینند سرعت کمه.
    هزینه سرور فعلی ماهانه ۲ میلیون تومن هست. با این پول می شه ۷ تا سرور از ovh یا hetzner گرفت.
    در ضمن به تمام دوستان توصیه می کنم قبل از اینکه بخواین در مورد موضوعی صحبت و یا اظهار نظر کنید حتما قبلش اطلاعات لازم رو در این زمینه کسب کنید. افرادی اومدن در مورد پورت و ... نظراتی دادند که اصلا علمی نیست.
    یکی از دوستان فرمودند ما کلاس سرورمون رو می زاریم. درسته سرور ما با کلاس هست اما چیزی که ما بهش افتخار می کنیم توانایی و اطلاعات بالای ما توی مدیریت سرور هست.

با تشکر
    ویرایش توسط astro.alireza : August 8th, 2012 در ساعت 18:02

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)