با افزایش قیمت مشتری میپره؟ به جهنم بره از وی پی اس فروش های دوزاری خرید کنه
این روال همیشه بوده و عرضه و تقاضا هم بوده !
منم میبرم بالا
خیلی از مشتریهای ما خدمات خوب میخوان و حتما افزایش قیمت رو درک میکنند
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
اگه دلار روی بانک مرکزی بشه 1.700 اینطوری بانک مرکزی به راحتی می تونه دلار تهیه کنن در اختیار همه قرار بده ولی اینها خواستن روی 1.200 نگه دارن که شکت خورد
هر قیمتی بالای 1.700 الی 1800 موفق خواهد بود به نظر من اگه 1900 هم از بانک مرکزی تهیه کنی باز به صرفه هست نه این که صبح سرور تمدید نکنی بخوای شب انجام بدی 150.000 تومان فرق کنه
عزیز از کجا تهیه کنه، پول نفت فعلا با دلار پرداخت نمیشه، با طلا، روبل و ... داره پرداخت میشه به مسافر و تاجر و دانشجو بدن میبره خارج از کشود و دیگه برنمی گرده، صادرات کننده های امروز هم که کلا دستکاری میکنن و 100 دلار داشته باشن 50 تاش به زور میاد داخل ایران. نرخ مرجع رو که ببرن بالا اگر نتونن مدیرت کنند میره رو 2500 و اگر مدیریت خوب صورت بگیره و دوباره بتونن ارز تخصیص بدن به موارد فوق الذکر رو حدود کمی بالاتر از نرخ ارز مرجع میتونن کنترل کنند.
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
این دلار نیست که گران میشه، هنوز دلار به نسبت بقیه چیزا در کشور گران نشده، این پول ماست که داره نابود میشه! اجاره خانه ها را در تهران ببنید! قیمت آپارتمان های تهران را ببینید! دستمزد کارگران ساختمانی را ببینید! نان را هم که می بینید! طلا را ببینید!
راستی اصلا فهمیدید سکه هایی که ثبت نام 4 ماهه و 6 ماهه و 8 ماهه کردند به کجا ختم شد و چقدر به مردم سکه دادند؟
آقا جان من . اصلا یک کلام ! ما چیزی به نام اقتصاد نداریم !
کشور های اروپایی تا دیروز ریاضت اقتصادی بودن و نابود شدن ! حالا ما مقاومت اقتصادی داریم ! چیزی که از امروز خارجی هارو هم به این نام میخونند اقتصادشونو. چرا چون قدیم خود خارجی هارو می گفتن داغون حالا میخوان بگم ما داغون نیستیم ×
طلا رو نمی شه دلار تبدیل کرد ؟ اگه طلا کمی پایین بدی به راحتی تبدیل می شه نمی شه ؟ من هم همین جا اشاره کردم بانک مرکزی 1.200 نداره دلار بده خوب ولی 1.800 با 1.200 زمین تا آسمون فرق می کنه هزار راه کار می شه داد برای این اختلاف قیمت دوم وقتی بانک مرکزی به من مراجعه کننده بدون هیچ محدودیتی دلار بده چرا قیمت بره روی 2.500 ؟ نهایت بیرون از بانک دلار برار نرخ حواله و... 100 تومان گرون تر از بانک باشه .
حالا شما گفتی طلا بدختی ما همنی طلا رو هم نداریم اگه بود سکه های پیش فروش رو می دادند .
با این وضع چطور هنوز بعضی ها وی پی اس فروششون ار 7 یا 8 تومان شروع میشه ؟![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)