مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
به حال شما چه فرقی داره اگه مشکلی پیش بیاد کسی به شما گیر نمیده که![]()
شاید دوست . نداره تویه این اینترنت به بزرگترین ادیمن سایت هم نمیشه اعتماد کرد من خودم ازم کلاه برداری کردن که میگم
![]()
دقیقا حق با شماست ولی از اونجا که 85 درصد سایت ها موزیک هستند و چیز پی ان مشتری همین شک کنه که مشخصات واقعی باید بده کلا میره حتی اگه شما بهترین شرکت میزبانی هم باشیمشتری اگه میزبان رو خوب بشناسه با یک تاپیک نظرش عوض نمیشه
یه مشتری داشتیم ip ش قفل شده بود بعد میگفت من دان شدم تاپیک باز کرده بود میگفت 2 روزه از ما خبری نیست
شایعه میشه اینا از مشخصات کاربری سوء استفاده میکنند
در صورتی که تا حالا ما این کارو نکردیم و نخواهیم کرد
نگید عزیز تو همین انجمن یه یوزری داشتیم که مشتریش پول کلاه برداری میکرد یه تاپیک زد در این مورد که پلیس گفته چون مشخصاتشو نداری تو هم همدستی از کجا معلوم تو بدون رسیدگی براش بستر جرم رو محیا کردی بنده خدا بعد از اون تاپیک خبری ازش نشدبه حال شما چه فرقی داره اگه مشکلی پیش بیاد کسی به شما گیر نمیده که![]()
شاید دوست . نداره تویه این اینترنت به بزرگترین ادیمن سایت هم نمیشه اعتماد کرد من خودم ازم کلاه برداری کردن که میگم
![]()
به نظر نمیاد کلاه بردار باشهنمیتونی که 24 ساعته 1 سال بپاییش که . مگه کار شما اینه؟ کافیه 1 ساعت 1 fake page بزنه کارت یه بدبختیو خالی کنه! شما مسئولی! اونجا هم که میری شما رو خدای نکرده *** می دونن. ساس کن ازش اطلاعات کامل بگیر
سایت موزیک داره میزنه و هنوز نیوک رو هم نصب نکرده کامل
احتمالا ترسیده مشخصاتشو بدیم ارشاد بابت سایت موزیکش
ببینید گیر کیا افتادیم به خدا
آخه ارشاد بخواد به اینا گیر بده راحت می گیره! مگه این ها شماره حساب و ... به طرفشون که تبلیغات میده نمی دهند؟
اشكان جان شما هم زياد سخت نگير
كدوم يكي از شركت ها بزرگ هاستينگ ايران اين كارو ميكنند؟
به عنوان مثال ميگم هاست ايران و .. كه بيش از 20000 يوزر دارند به نظرت وقتشو دارند؟
شما ميگي نمايندت كلاهبرداري كرده
خوب از اين به بعد از نماينده هات مشخصات كامل بگير
مشتري رو ولش كن مشتري هاي امروزي نصفشون وي پي اني هستند و نصفشون موزيكي
عزیز
خودمم تو همین فکر هستم
ولی هاستیران تا اسکن کارت ملی ندی هاست رو فعال نمیکنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)