به نام خدا
سلام آقایdertgtr خوب هستین؟
بببخشید این لپتاپی که با اون مشخصات 1400 گرفتید مدلش چیه؟
مثلا خود من 10 ماه پیش ایسوس cup core i7 با رم 8 گیگ و هارد 750 گیگ و گرافیک جیفورس 2 گیگ ( دو تا کارت گرافیکی داره لپ تاپ ) رو 1400,000 گرفتم
به نام خدا
سلام آقایdertgtr خوب هستین؟
بببخشید این لپتاپی که با اون مشخصات 1400 گرفتید مدلش چیه؟
مثلا خود من 10 ماه پیش ایسوس cup core i7 با رم 8 گیگ و هارد 750 گیگ و گرافیک جیفورس 2 گیگ ( دو تا کارت گرافیکی داره لپ تاپ ) رو 1400,000 گرفتم
خدا را - توکل را- نظم را و تلاش را فراموش کردی,فراموش میشوی.
رسول خدا(ص) فرمود: اگر تمام مردم بر محبت علی بن ابی طالب گرد هم می آمدند ؛ خداوند هرگز آتش جهنم را نمی آفرید.
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
ایسوس K53sv هست :
ASUS - Notebooks- ASUS K53SV
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
سلام
قیمتش الان چقدره؟
من تو نت یه جا 1.5 دیدم واقعا قیمتش اینه؟
رسول خدا(ص) فرمود: اگر تمام مردم بر محبت علی بن ابی طالب گرد هم می آمدند ؛ خداوند هرگز آتش جهنم را نمی آفرید.
کجا دیدید ؟ اگر الماس ایران یا دیجی کالا تماس بگیرید شاید داشته باشن . فکر نکنم الان 1.5 بدن چون قیمتش چند وقت پیش بالای 2.1 میلیون بود اگر 1.5 پیدا کنید دقت کنید که خود این مشخصات که بالا لینک دادم باشه . یه ایرادی این لپ تاپ داره اون هم usb هست که نسخه 3 نداره فقط همین یه ایراد رو داره من طی این مدت بالای 10 ماهی که دارمش خیلی عالی بوده داغ کردن که اصلا ندیدم چون بدنه آلومینیومی داره و پاور قدرتمند اصل . باتری هم نزدیک 4 ساعت نگه میداره ( 6 سلولس هست باتری )
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
به نام خدا
سلام من برای برنامه نویسی میخوام!
مدت زیادی باهاش کار کنم مشکل ساز نمیشه؟
صدا زیاد نداره که؟
بعد سرعتش چطوره؟
شما از 100 درصد چند درصد راضی هستین؟
ممنون که راهنمایی میکنید
با تجدید احترام
برای برنامه نویسی این لپ تاپی که من مشخصاتش رو دادم زیادی قدرتمنده و میشه گفت اگر شما i3 هم بگیرید برات کافیه و در واقع هدر دادن پول هست که برای یه برنامه نویسی i7 بگیرید . من از 100 بهش 99 میدم چون واقعا راضی هستم یک نمره رو هم بابت نداشتن یو اس بی 3 ازش کم کردم . هرچند نداشتن باتری 9 سلولی هم یه ایرادش هست ( هرچند الان بیشتر لپ تاپ های بازار 6 سلولی هستند ) نزدیک 4 ساعت باتری نگه میداره . یکمی هم وزنش بالاست نزدیک 3 کیلو ( البته برای این لپ تاپ به این قدرتمندی 3 کیلو زیاد هم نیست : 750 گیگ هارد - 8 گیگ رم - 2 گیگ کارت گرافیکی جیفورس - پاور قدرتمند - بدنه آلومینیومی - )
ویرایش توسط dertgtr : August 6th, 2012 در ساعت 15:39
پیشنهاد میکنم Asus بگیرید
تقریبا نمیشه ایرادی ازش گرفت
واقعا ساخت حرفه ای دارن و با خیال راحت یه عمر واستون کار میکنه.
با گارانتی امرتات بگیرید.
موفق باشید.
فقط asus
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)