شما برنامه ی Xfire.com رو دانلود کن و بازی COD4 رو بهش بشناسون ، همه ی سرور های ایرانی موجود رو میتونی میبینی . حرفه ای ترین ها ، داخل سرور های Promod هستند ، اونجا میتونین به قول خودت کلوب های مختلف رو ببینین و عضوشون بشین .
شما برنامه ی Xfire.com رو دانلود کن و بازی COD4 رو بهش بشناسون ، همه ی سرور های ایرانی موجود رو میتونی میبینی . حرفه ای ترین ها ، داخل سرور های Promod هستند ، اونجا میتونین به قول خودت کلوب های مختلف رو ببینین و عضوشون بشین .
راه اندازی ، ارائه و کانفیگ گیم سرور / سرور مجازی و اختصاصی ایران و اروپا و آمریکا
متشکرم / شاید اینها یه چیزی دستمنو بگیره ولی پاسخ به سوال های من نیست
آقا شما اینکاره هستی شما به من سرویس معرفی کن میزان توانایی سیستم رو بگو از این چیزا...
من الان از گفته شما اینجور برداشت کردم که چون میزان توانایی این سرور ها پایین هست نیازی به وب سایت برای معرفی ندارن و همون بازدهی کمشون رو دارن میدن و نیازی جذب بیشتر کاربر ندارن.
لطفا هر چه زود تر یکی پاسخ بده تا به یه نتیجه ای برسیم
ویرایش توسط index.mailbox : August 6th, 2012 در ساعت 20:11
واقعا حیف وقت ..اطلاعات بنده کافی نیست؟؟؟![]()
اصلا شما کلا منظور بنده رو بر عکس میگیری ، شما تعریفت از توانایی چیه ؟ برای یه سرور Call of Duty 4 ، به حداقل 800 مگاهرتز سی پیو و 400 - 500 مگ رم اختصاصی نیاز دارین ، یعنی یه وی پی اس با 768 مگ رم ، یعنی چی توانایی اینا پایینه ، حدود 2 هزار بازیکن ایرانی توی بازی های آنلاین داریم ، کجای این کار بازدهی پایین داره ؟ این کار یه کار تخصصی هست ، ویپیان فروشی نیست که بقالی پشت شیشه زده باشه " گیم سرور " به فروش میرسد که ، نیازمند آشنایی کامل با اون بازی و البته Developer Console و Modding بازی هست . چیزی که هست ، این کار یه مقداری خطرناک هم هست ، چرا که رقبا برای مقابله با هم دیگه ، از هر ترفندی استفاده میکنند . از دیداس و فلود و اینا گرفته تا حرکات دیگه .متشکرم / شاید اینها یه چیزی دستمنو بگیره ولی پاسخ به سوال های من نیست
آقا شما اینکاره هستی شما به من سرویس معرفی کن میزان توانایی سیستم رو بگو از این چیزا...
من الان از گفته شما اینجور برداشت کردم که چون میزان توانایی این سرور ها پایین هست نیازی به وب سایت برای معرفی ندارن و همون بازدهی کمشون رو دارن میدن و نیازی جذب بیشتر کاربر ندارن.
راه اندازی ، ارائه و کانفیگ گیم سرور / سرور مجازی و اختصاصی ایران و اروپا و آمریکا
پس نیاز به سرور اختصاصی داریم!!!؟؟؟ / شما باید میگفتید برای این 2000 گیمر چه سیستمی استفاده میکنید! / 2000 گیمر به اندازه یه فروم هم نمی ارزه مطمئنا ما بیشتر از این متقاضی داریم / راستی اون xfire اگه اشتباه نکنم، مگه سرور های خارجی رو برای ما نمیاره؟
پیشنهاد شما برای شروع همراه با قیمت
روند تاپیک یه خورده کند هست / دوستان دیگه هم کمک کنن تا زود تر به نتیجه برسیم
توضیح کلی :
من از سرور COD چیزه زیادی نمی دونم و سروکارم با کانتراستریک هست ولی توضیحی که میدم شاید روشن بشی که داستان گیم سرور از چه قراره..
اول اینکه فرض میگیریم شما می خوای سرور کانتر استریک ران کنی.. باید حجم کار خودت رو در نظر بگیری که چه مود هایی و با چه حجم کاری می خوای کار کنی.. اگه می خوای یه دونه سرور برای خودت داشته باشی خرید وی پی اس اشتباهه حالا هر بازی می خواد باشه چه کانتر چه کال آف چه هر بازیه دیگه .. میتونی بری از گروه های مختلف که گیم سرور دارن یه پورت با rcon بگیری با هر مودی که میخوای و دردسر هم نداشته باشی.. ولی اگه می خوای چند تا سرور ران کنی یا فروش داشته باشی باید سرور قدرتمندی انتخاب کنی که جواب گوی کار باشه که البته باید از شرایط مالی خوب برخوردار باشی تا بتونی با سرور خوب کارتو گسترش بدی.. مثلا با رم 512 و سی پی یو 2 هسته ای شاید بتونی 2-3 تا سرور ران کنی با کیفیت معمولی ( نه خوب نه بد ) .. من کارم یه زمانی همین بود.. نزدیک به 2 سال سرور کانتر داشتم و فروش سرور هم داشتم و تقریبا همه سرور دارای قدیمیو میشناسم..
فرض میگیریم گیم سرور آسیاتک - ایران استرایک یا نیتروژن و سرورهای دیگه رو .. اینها تا جایی که من می دونم فروش سرور دارن و تقریبا قدیمی های سرور کانتر در ایران هستن.. خوب اینا که میبینی دووم آوردن تا الان و با کیفیت کار می کنن یه جورایی دشمن همدیگه هم هستن یا به قولی جنگ گیم سرورها که شروع میشه به خودشونم رحم نمی کنن !! این وسط گیم سرورهای تازه کار ضرر می کنن چون توانایی پاسخ به حملات و مقابله باهاشو ندارن چون تجربه کافی ندارن..شما که می خوای گیم سرور راه بندازی اول باید ببینی با هزینه ای که می کنی می تونی پاسخگوی این قبیل مشکلات باشی یا نه وگرنه 1 ماه نمی کشه سرورتو می بندی !
دوم هزینه سنگین و پهنای باند یه سرور با کیفیت هستش.. پهنای باند ایران بسیار گرونه .. سرور خارج از ایرانم به کل باید بیخیال شی چون نمیشه داخل ایران از سرور خارجی گیم سرور ران کرد چون پینگا زیر 100 - 150 نمیره و پلیر نمیاد توی سرورت با این وضعیت.. برای اینکار باید به فکر حداقل ماهی 70-80 تومن به بالا باشی تازه با پهنای باند محدود چون الان جاهایی که نا محدود میدادن براشون نمیصرفیده دیگه نا محدود نمیدن به گیم سرور چون سنگینه براشون مگه اینکه یه گیم سرور از قبل داشتی چند ماه باهاشون آشنا میشدی باهات توی هزینه پهنای باند یکم کنار میومدن..
جمع بندی حرفام :
میتونی از یه سرور با رم 1 گیگ برای کال آف دیوتی و یا 512 برای کانتر + سی پی یو 2 هسته به بالا و پهنای باند 100 گیگ به بالا شروع کنی با پورت 100Mbps البته 10 هم جواب گو هست تا حدی.. البته بستگی داره چه مودی از بازی باشه نسبت به مصرف منابع سخت افزاریش باید سنجیده بشه..
از من میشنوی وارد این کار نشو چون میشه گفت الان دیگه وقت وارد شدن به جمع سرور دارا نیست چون اگه ببینن مشکل سازی حتی با اینکه باهم دشمن هم هستن با هم متحد میشن که نذارن آدم جدیدی بیاد و پیشرفت کنه.. مگه اینکه با ساپورت قوی از لحاظ مالی و تخصصی جلو بری که بتونی رقابت کنی..
لپ کلام اینکه این کار اونقدری سود نداره که به خاطرش اینهمه مشکل درست کنی واسه خودت.. اگه داشت من بیخیال نمی شدم.. شاید تا چند سال پیش میشد روش حساب کرد ولی الان داستان فرق می کنه.
برای سرور World of warcraft وی پی اس از کدوم دیتاسنتر ایرانی بگیرم بهتره ؟! یعنی نسبت به بقیه پینگ بهتری میده
آپ تایم هم بالا باشه
پارس پک و پارس آنلاین خوب جواب دادندبرای سرور World of warcraft وی پی اس از کدوم دیتاسنتر ایرانی بگیرم بهتره ؟! یعنی نسبت به بقیه پینگ بهتری میده
آپ تایم هم بالا باشه
راستی بنده پرتالی طراحی کردم برای trinity core هر ماژولی بخواین هم می تونم اضافه کنم اگر خواستید پ.خ کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)