تجربیات شخصی :
کلاً قید شنبه و یکشنبه رو بزنید! برای خرید یک سرور، با کردیت کارد از آمریکا، بیش از 48 ساعت طول کشید (از بعد از روز دوشنبه،ساعت 9 صبح به وقت ایرلند عرض کردما). خرید یک IP، نزدیک به 3 روز طول کشید! ساعت 5:05 عصر بهشون زنگ بزنید، بگید آی پی ما چی شد؟ میگن نیم ساعت دیگه زنگ بزنید. 5:35 زنگ بزنید، میگن 20 دقیقه دیگه، 5:55 زنگ بزنید، میگن متاسفانه امروز دیگه نمیشه کاری کرد، فردا اول صبح کارتون انجام میشه (که معمولاً باز هم انجام نمیشه). کلاً هر فاکتوری حتی پس از پرداخت شما، نیاز به Security Confirm داره. مهم هم نیست رئیس جمهور آمریکا باشید، کردیت کارد معتبر باشه یا هر چی. کیفیت شبکه و سخت افزار با توجه به پولی که میدید، خیلی خوبه! ولی کلاً تو این چندین و چند باری که ما مستقیم باهاشون صحبت کردیم، کلاً 1 نفر بودهیه خانومه با لهجه ایرلندی هم صحبت میکنه. به نظر میرسه که نباید خیلی روی پشتیبانی رایگان خدمات حساب کرد. کلاً تیکت ها رو هم دیر جواب میدن. سرورها به درد هاستینگ میخوره. ولی حتماً بکاپ روزانه بگیرید. یه کم پینگ اش زیاده که حالا خیلی هم مهم نیست. مثلاً پینگ یه سرور من، 289ms هست. در حالی که پینگ سرور دیگه تو آمریکا، 300ms هست! راستش دقیق نمیدونم! یا پینگ اون آمریکاییه خوبه، یا پینگ این بده! به هر حال اگه میخواهید به ایران خدمات بدید، خیلی هم رو پینگ حساس نباشید! چون کلاً 1000 تا عامل دیگه هست که ممکنه گند بزنه به سرعت باز شدن سایت هاتون! مثلاً یه روز API های گوگل باز نمیشن (شیلتر شدن!)، یه روز دکمه plus one نمیاد (شیلتر شده)، یه روز اسکریپت Stats تون شیلتر شده و الی آخر.
توی این انجمن، افراد دیگه ای هستن که سرورهای OVH رو میفروشن. اکانت های پشتیبانی پرمیوم دارن (احتمالاً) و خیلی راضی هستن. به هر حال من شرایط خرید مستقیم رو عرض کردم خدمتتون. اگر فکر میکنید میتونید اعتماد کنید و با واسطه خرید کنید، طبق گفته خودشون (یعنی واسطه ها)، احتمالاً خیلی از کارها کمتر زمان بر باشند.
موفق باشید