صفحه 25 از 36 نخستنخست ... 1521222324252627282935 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 241 تا 250 , از مجموع 353

موضوع: معرفی سامانه پرداخت اینترنتی Payline.ir

عضو جدید sunyniazi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    8 پست

پیش فرض پاسخ : معرفی سامانه پرداخت اینترنتی Payline.ir

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen-unique نمایش پست ها
    دوستان من جواب آقای امیری(زرین پال) رو دادم
    payline حرف نداره کارش درسته
    نقل قول من نوشته ی samansystems بود نه payline
    شرمنده متوجه نشدم
    یه لحظه همینطور رد میشدم دیدم داغ کردم
    آخه ما عادت داریم اونقدر که از چیزای خوب گله میکنیم از چیزای بد نمیکنیم

2. تعداد تشکر ها از sunyniazi به دلیل پست مفید

3. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

شما اگه واقعا ادعا می کنید بهترین هستید چرا سرعت سرورهاتون پایین هست و بیشتر تراکنش ها ناموفق می مونه؟
    چرا جواب تیکت ها رو روزی یک بار می دید؟
    برای واریز وجه 4 روز پول رو توی حساب نگه می دارید؟ می خواین سود بیشتری گیرتون بیاد وگرنه هیچ دلیل دیگه ای نمی تونه داشته باشه
    هیچ امکانی به کاربراتون نمی دید و دلتون خوشه که اره ما برای کاربرامون تبلیغات انجام میدیم؟
    اگه کاربری نخواد تبلیغاتش رو شما انجام بدید آیا درصد کارمز رو کنم می کنید؟ معلومه که همچین کاری نمیکنید
    باید به عرض برسونم که متاسفانه شما فقط ادعا می کنید که ما بهترینیم و درمورد اینکه شما می گید ما 50 هزار کاربر داریم باید بگم که سیستمی که اولین باشه معلومه که همه میان ثبت نام می کنن می خوان تستش کنن. الان شما چند درگاه فعال دارید؟
    مطمئن باشید درگاه های فعال شما که تراکنش از طریق انها انجام میشه زیر 1000 تا است زرین پال در حال از بین رفتنه و اگه همین سیاست کاری رو بخواد ادامه بده دیگه جایی بین کاربرا نخواهد داشت
    من هم قبلا کاربر شما بدم ولی بدلیل کیفیت بسیار پایین سرور های شما تمامیه کاربرانی که از سایت من خرید می کردن ناراضی بودن و بعد از 4 یا 5 بار موفق به خرید از سایت می شدند
    به جای اینکه بیاین توی تاپیک بقیه ی شرکت هایی که توی این زمینه فعالیت می کنن دخالت کنید برید کیفیت سرویس های خودتون رو درست کنید
    1. سايت زرين پال امنيت اطلاعات کاربران خودش رو توسط پروتکل ssl تضمين ميکنه. حدود 3 ماه هستش که سرعت اين پورت در ايران محدود شده. راه حل ارائه شده توسط زرين پال ارائه ميرور آلمان و ايران هستش به اين صورت که کاربران ايران روی سرورهای ايران و کاربران خارج از ايران روی سرورهای آلمان هدايت ميشن.
    سرور ايران
    کد:
    https://ir.zarinpal.com
    سرور آلمان
    کد:
    https://de.zarinpal.com
    2. متوسط زمان پاسخگویی به تيکت ها در زرين پال 4 ساعت هستش. زرين پال 3 اپراتور برای سايت داره و حتی در ساعات غير کاری هم به تيکت ها رسيدگی ميشه و پاسخ داده ميشه.
    3. به اين منظور که زرين پال تراکنش ها رو برای مشتری شما تضمين ميکنه. مجوزی که برای زرين پال صادر شده برای همين منظور هستش. اگر قرار بود درگاه عادی ارائه بشه که بانک ها هم ارائه ميدادن و نيازی به زرين پال نبود. زرين پال هدفش تضمين تراکنش برای مشتری و فروشنده هستش. تا هم مشتری و هم فروشنده بتونن فارغ از نگرانی به فعاليت خودشون ادامه بدن.
    4. لازمه بقای هر سيستم دريافت کارمزد های معقول فارغ از چشم و هم چشمی هستش.
    5. بر اساس آمار موجود زرين پال در حال حاضر بيش از 3000 هزار درگاه فعال داره. جالبه بدونيد به خاطر تبليغاتی که زرين پال روی ايميل ها و حتی در مجله های فيزيکی برای پذيرندگانش انجام ميده خيلی از اين پذيرنده ها با وجود داشتن درگاه بانکی از درگاه زرين پال هم استفاده ميکنن. برای مثال سايت ای نتورک رو در اين رابطه مثال ميزنم که با وجود داشتن درگاه های بانکی از درگاه زرين پال هم برای کاربرانی که در زرين پال عضو هستند استفاده ميکنه.
    6. بهتره مديريت با کاربرانی مثل شما که هدفشون تخريب ديگران در هر جائی هستش برخورد کنه تا اين تاپيک به انحطاط نره. از مديريت ميخوام با کاربر يا کاربرانی که در اين تاپيک سعی کردند اقدام به تخريب سايت های رقيب کنند برخورد جدی کنه.

5. تعداد تشکر ها ازsamansystems به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

دوستان من جواب آقای امیری(زرین پال) رو دادم
    payline حرف نداره کارش درسته
    نقل قول من نوشته ی samansystems بود نه payline
    بنده عليزاده هستم از مجموعه سامان سيستم. آقای اميری به دليل دغدغه های زيادی که دارن معمولا کمتر در اين بحث ها شرکت ميکنند.

7. تعداد تشکر ها ازsamansystems به دلیل پست مفید

عضو جدید mohsen-unique آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    11 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط samansystems نمایش پست ها
    1. سايت زرين پال امنيت اطلاعات کاربران خودش رو توسط پروتکل ssl تضمين ميکنه. حدود 3 ماه هستش که سرعت اين پورت در ايران محدود شده. راه حل ارائه شده توسط زرين پال ارائه ميرور آلمان و ايران هستش به اين صورت که کاربران ايران روی سرورهای ايران و کاربران خارج از ايران روی سرورهای آلمان هدايت ميشن.
    سرور ايران
    کد:
    https://ir.zarinpal.com
    سرور آلمان
    کد:
    https://de.zarinpal.com
    2. متوسط زمان پاسخگویی به تيکت ها در زرين پال 4 ساعت هستش. زرين پال 3 اپراتور برای سايت داره و حتی در ساعات غير کاری هم به تيکت ها رسيدگی ميشه و پاسخ داده ميشه.
    3. به اين منظور که زرين پال تراکنش ها رو برای مشتری شما تضمين ميکنه. مجوزی که برای زرين پال صادر شده برای همين منظور هستش. اگر قرار بود درگاه عادی ارائه بشه که بانک ها هم ارائه ميدادن و نيازی به زرين پال نبود. زرين پال هدفش تضمين تراکنش برای مشتری و فروشنده هستش. تا هم مشتری و هم فروشنده بتونن فارغ از نگرانی به فعاليت خودشون ادامه بدن.
    4. لازمه بقای هر سيستم دريافت کارمزد های معقول فارغ از چشم و هم چشمی هستش.
    5. بر اساس آمار موجود زرين پال در حال حاضر بيش از 3000 هزار درگاه فعال داره. جالبه بدونيد به خاطر تبليغاتی که زرين پال روی ايميل ها و حتی در مجله های فيزيکی برای پذيرندگانش انجام ميده خيلی از اين پذيرنده ها با وجود داشتن درگاه بانکی از درگاه زرين پال هم استفاده ميکنن. برای مثال سايت ای نتورک رو در اين رابطه مثال ميزنم که با وجود داشتن درگاه های بانکی از درگاه زرين پال هم برای کاربرانی که در زرين پال عضو هستند استفاده ميکنه.
    6. بهتره مديريت با کاربرانی مثل شما که هدفشون تخريب ديگران در هر جائی هستش برخورد کنه تا اين تاپيک به انحطاط نره. از مديريت ميخوام با کاربر يا کاربرانی که در اين تاپيک سعی کردند اقدام به تخريب سايت های رقيب کنند برخورد جدی کنه.
    دوست عزیز من توی این تاپیک فقط حقایق رو گفتم و تجربه ی خودم رو از استفاده از درگاه زرین پال توی مدت حدود 2 ماه بیان کردم که مجموع تراکنش های من توی اون مدت یک میلیون تومان بود
    نه قصد تخریب داشتم نه چیزه دیگری فقط حقایق بود
    به هر حال هر چی باشه من مثل شما شرکت هایی که در این زمینه فعالیت می کنند رو تخریب نمی کنم و شما و گروهتون پاتون رو فراتر از این گذاشتید و هر جا که صحبتی ار بانک ملت می شود اونجا رفتید و شروع به تخریب کردید و هیچ وقت این حرف شما رو یادم نمیره که ادعا کردید بهتر از بانک ها می تونید سرویس بدید
    من دیگه دلیلی برای ادامه ی این بحث نمی بینم خوانندگان این تاپیک خودشون می تونن در این باره قضاوت کنند

9. تعداد تشکر ها از mohsen-unique به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

هیچ وقت این حرف شما رو یادم نمیره که ادعا کردید بهتر از بانک ها می تونید سرویس بدید
    خوشحال ميشم لينک جائی که اين ادعا رو همکاران ما کردند بديد ؟

11. تعداد تشکر ها ازsamansystems به دلیل پست مفید

عضو دائم AmirHosein آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,464
    تشکر تشکر شده 
    4,051
    تشکر شده در
    1,562 پست

ســلام
    مدیریت محترم پی لاین من نمیدونم باید از کجا گزارش تخلف برای شما ارسال کنم توی سایتتون چیزی ندیدم اگر امکان داره سایت زیر رو چک کنید فکر کنم قوانین شما رو زیر پا گذاشته:
    خرید آنلاین ساکس kh-city
    پروکــسی فروش دارن مثل اینکه, من موارد اینطوری زیاد میبینم ولی نمیدونم باید چطوری به شما اطلاع بدم اگر توی سایتتون یه صفجه abuse بزارید فکر کنم خیلی خوب باشه
    می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
    مصطفی چمران
    AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir

13. تعداد تشکر ها ازAmirHosein به دلیل پست مفید

عضو انجمن Mr_Parham آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    315
    تشکر تشکر شده 
    714
    تشکر شده در
    503 پست

شما اگه واقعا ادعا می کنید بهترین هستید چرا سرعت سرورهاتون پایین هست و بیشتر تراکنش ها ناموفق می مونه؟
    چرا جواب تیکت ها رو روزی یک بار می دید؟
    برای واریز وجه 4 روز پول رو توی حساب نگه می دارید؟ می خواین سود بیشتری گیرتون بیاد وگرنه هیچ دلیل دیگه ای نمی تونه داشته باشه
    هیچ امکانی به کاربراتون نمی دید و دلتون خوشه که اره ما برای کاربرامون تبلیغات انجام میدیم؟
    اگه کاربری نخواد تبلیغاتش رو شما انجام بدید آیا درصد کارمز رو کنم می کنید؟ معلومه که همچین کاری نمیکنید
    باید به عرض برسونم که متاسفانه شما فقط ادعا می کنید که ما بهترینیم و درمورد اینکه شما می گید ما 50 هزار کاربر داریم باید بگم که سیستمی که اولین باشه معلومه که همه میان ثبت نام می کنن می خوان تستش کنن. الان شما چند درگاه فعال دارید؟
    مطمئن باشید درگاه های فعال شما که تراکنش از طریق انها انجام میشه زیر 1000 تا است زرین پال در حال از بین رفتنه و اگه همین سیاست کاری رو بخواد ادامه بده دیگه جایی بین کاربرا نخواهد داشت
    من هم قبلا کاربر شما بدم ولی بدلیل کیفیت بسیار پایین سرور های شما تمامیه کاربرانی که از سایت من خرید می کردن ناراضی بودن و بعد از 4 یا 5 بار موفق به خرید از سایت می شدند
    به جای اینکه بیاین توی تاپیک بقیه ی شرکت هایی که توی این زمینه فعالیت می کنن دخالت کنید برید کیفیت سرویس های خودتون رو درست کنید
    سلام دوست عزیز

من فقط با زرینپال کار کردم، نه اشناشون هستم و نه براشون کار می کنم

من بیش از 6 ماه هست که دارم از زرینپال استفاده می کنم، تا به حال یک بار هم نشده که کاربری به من بگه تراکنش ناموفق داشته و تا به حال بیش از هزار تا تراکنش حداقل انجام شده.
    تمام تیکت هایی که من تا به حال براشون ارسال کردم زیر 4-5 ساعت جواب گرفتند، در ساعات اداری هم که می تونید تماس تلفنی بگیرید تا مشکل شما رو رفع کنند.
    اگر دریافتی های شما زیاد باشه می تونید باهاشون صحبت کنید و اگر مورد تاییدشون باشه کارمزد رو کم می کنند توی شرایط خاص ولی دقت داشته باشید که این کارمزد برای ارائه ی سرویس بهتر هست
    فکر می کنم 3000 درگاه فعال داشته باشند، من خودم برای سایت فایل شیرینگ و همین طور هاستینگم فقط از زرینپال استفاده می کنم
    مشکل از طرف شما بوده دوست عزیز یک روز فقط همچین مشکلی بود، من تیکت زدم و گفتند که به خاطر محدودیت https در ایران هست، در کمتر از چند ساعت کاری کردند که کاربران به سرور المان فرستاده بشوند و همچین مشکلی نباشه دیگه.
    Mr_Parham
    Email: Parham [at] 4upld.com

15. تعداد تشکر ها ازMr_Parham به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    86
    تشکر تشکر شده 
    219
    تشکر شده در
    168 پست

اقا Am!r فکر می کنم اگر دخالتی در این تاپیک و در صورت امکان پاک سازی انجام بدید خیلی خوب باشه ، این بنده خدا تاپیکش کلا شده کل کل،
    ===
    payline عزیز من هم صفحه abuse رو پیشنهاد می کنم ، چون منم چندتا سایت مخلاف قوانین رو دیدم

17. تعداد تشکر ها از ilight به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    58
    تشکر تشکر شده 
    237
    تشکر شده در
    169 پست

معرفی سامانه پرداخت اینترنتی Payline.ir

یا

معرفی سامانه پرداخت زرین پال؟

از همین بحث ها معلوم میشه زرین پال در چه حدی هست....

19. تعداد تشکر ها از vistaperes به دلیل پست مفید

عضو انجمن CityKala.net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    215
    تشکر تشکر شده 
    1,171
    تشکر شده در
    880 پست

درگاه بانک ملت و اقتصاد نوین هم که رفته
    ملی اومده
    ملی هم که خرابه

برگردیم پیش به پرداخت بهتره
    فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
    خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
    (ملاقات با هماهنگی)
    (فعالیت مجدد بزودی)

صفحه 25 از 36 نخستنخست ... 1521222324252627282935 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)