نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 353

موضوع: معرفی سامانه پرداخت اینترنتی Payline.ir

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن Mr_Parham آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    315
    تشکر تشکر شده 
    714
    تشکر شده در
    503 پست

پیش فرض پاسخ : معرفی سامانه پرداخت اینترنتی Payline.ir

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen-unique نمایش پست ها
    شما اگه واقعا ادعا می کنید بهترین هستید چرا سرعت سرورهاتون پایین هست و بیشتر تراکنش ها ناموفق می مونه؟
    چرا جواب تیکت ها رو روزی یک بار می دید؟
    برای واریز وجه 4 روز پول رو توی حساب نگه می دارید؟ می خواین سود بیشتری گیرتون بیاد وگرنه هیچ دلیل دیگه ای نمی تونه داشته باشه
    هیچ امکانی به کاربراتون نمی دید و دلتون خوشه که اره ما برای کاربرامون تبلیغات انجام میدیم؟
    اگه کاربری نخواد تبلیغاتش رو شما انجام بدید آیا درصد کارمز رو کنم می کنید؟ معلومه که همچین کاری نمیکنید
    باید به عرض برسونم که متاسفانه شما فقط ادعا می کنید که ما بهترینیم و درمورد اینکه شما می گید ما 50 هزار کاربر داریم باید بگم که سیستمی که اولین باشه معلومه که همه میان ثبت نام می کنن می خوان تستش کنن. الان شما چند درگاه فعال دارید؟
    مطمئن باشید درگاه های فعال شما که تراکنش از طریق انها انجام میشه زیر 1000 تا است زرین پال در حال از بین رفتنه و اگه همین سیاست کاری رو بخواد ادامه بده دیگه جایی بین کاربرا نخواهد داشت
    من هم قبلا کاربر شما بدم ولی بدلیل کیفیت بسیار پایین سرور های شما تمامیه کاربرانی که از سایت من خرید می کردن ناراضی بودن و بعد از 4 یا 5 بار موفق به خرید از سایت می شدند
    به جای اینکه بیاین توی تاپیک بقیه ی شرکت هایی که توی این زمینه فعالیت می کنن دخالت کنید برید کیفیت سرویس های خودتون رو درست کنید
    سلام دوست عزیز

من فقط با زرینپال کار کردم، نه اشناشون هستم و نه براشون کار می کنم

من بیش از 6 ماه هست که دارم از زرینپال استفاده می کنم، تا به حال یک بار هم نشده که کاربری به من بگه تراکنش ناموفق داشته و تا به حال بیش از هزار تا تراکنش حداقل انجام شده.
    تمام تیکت هایی که من تا به حال براشون ارسال کردم زیر 4-5 ساعت جواب گرفتند، در ساعات اداری هم که می تونید تماس تلفنی بگیرید تا مشکل شما رو رفع کنند.
    اگر دریافتی های شما زیاد باشه می تونید باهاشون صحبت کنید و اگر مورد تاییدشون باشه کارمزد رو کم می کنند توی شرایط خاص ولی دقت داشته باشید که این کارمزد برای ارائه ی سرویس بهتر هست
    فکر می کنم 3000 درگاه فعال داشته باشند، من خودم برای سایت فایل شیرینگ و همین طور هاستینگم فقط از زرینپال استفاده می کنم
    مشکل از طرف شما بوده دوست عزیز یک روز فقط همچین مشکلی بود، من تیکت زدم و گفتند که به خاطر محدودیت https در ایران هست، در کمتر از چند ساعت کاری کردند که کاربران به سرور المان فرستاده بشوند و همچین مشکلی نباشه دیگه.
    Mr_Parham
    Email: Parham [at] 4upld.com

2. تعداد تشکر ها ازMr_Parham به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)