ببخشید دوستان آقای کوهی کی هست؟سایتش چی هست برای سفارش.
ببخشید دوستان آقای کوهی کی هست؟سایتش چی هست برای سفارش.
پنل دادید درست وقتی من دسترسی به کنسول ندارم چطور سیستم عامل رو عوض کنم و خودم ای پی ست کنم حتی توی تیکت اخرم که 2 هفته بیجواب موند تا سرویس قطع شد گفته بودم دسترسی به کنسول به من بدین هارد رو فرمت کنید خودم سیستم عامل رو عوض میکنم و ای پی ست میکنم من از تجربه ایی که با شما داشتم برای سرویسم 30 تومن پرداخت کردم فدای سرتون ولی طرز برخورد و بی اهمیتی که به تیکت ها داده میشد واقعا بد بود و واقعا دیگه هیچ وقت سمت سرویس دهی شما نمیام حتی اگر اروزنتر از بقیه جاها باشه طرز پشتیبانی واقعا بد هست واقعا بد .
ویرایش توسط j4b3r : August 5th, 2012 در ساعت 23:28
در خدمتیم:
جوانـ سرور - فروش ویژه سرور اختصاصی فرانسه
سلام خدمت دوستان عزیز بنده رضا کوهی هستم با تشکر از تمامی دوستان که نصبت به من لطف داشتن چه پیشنهاد مخالفت کار با من چه ان دسته از دوستانی که من را به شما معرفی کردن که این امر باعث میشود در در پوشاندن نقاط ضعف خود بیشتر کوشش کنم نمونه تاپیک فروش در امضا بند ه موجود میباشد 09178903562 رضا کوهی
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
با تشکر از شما فقط لطفا تاپیک افر خودتون رو یک نگاه بندازید من منتظر پاسختون هستم.
با تشکر.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)