ضمن تشکر از شما .
جناب ، وقتی من میام در یک پست نظر خودم رو اون هم در جهت منفی نسبت به یک شرکت بیان می کنم . اگر این نظر رو بدون در نظر گرفتن مدارک و اطلاعات صحیح بیان کنم . مطمئنا در حق صاحب اون شرکت کوتاهی کردم و گناه بزرگی رو متحمل شدم .
و این رو هم بدونین که وقتی از کیفیت یک سرور ناراضی باشم ابتدا به خود مسولین گزارش می دم بعد پست میزنم تا دوستان هم مطلع بشوند .
سرعتی که من مثال زدم :
1 - به طور میانگین .
2 - در ساعات مختلف تست شده .
3 - با لینک های مختلف و از همه جالب تر لینکی که خود ایشون در پست اول گذاشتن تست شده .
که در این مورد سرعت 406 که در تصویر نمونه دانلود در پست اول مشاهده میشه ، به حدود 20 کاهش یافته بود . که پشتیبانی محترم گفتم این مورد طبیعیه و در زمانی این تصویر گرفته شده که هیچ وی پی اس فعالی وجود نداشته . و الان با مشکل مواجه شدن و ایمیلی به همه ارسال شد که قرار بود منابع سرور افزایش بیابه و وضعیت بهتر بشه .
یکی از دوستان گفته بودن که سرعت به خیلی چیزا بستگی داره ،، در جواب بله مطمئنن سرعت به خیلی چیزا از جمله : سیستم عامل ، نوع نرم افزار مورد استفاده ، مقدار رم مصرفی نرم افزار ، قدرت cpu و ..... بستگی داره .
من تقریبا سرعت هایی که تست میکنم با دیتاسنتر های مشابه ، با مقدار رم و هارد و سی پی یو مشابه هستند .
فکر نکنم این که سرعت یک سرور با مشخصات مشابه از یک دیتاسنتر با سرور مشابه دیگری در همان دیتاسنتر متفاوت باشد ، توجیهی غیر از تعریف بیش از حد سرور مجازی روی سرور اختصاصی داشته باشه . (اگر داره بسم اله)
*
taghi خان ، دوست عزیز فکر نکنم از لحن من در اون پست نشانه ای از به دل گرفتن باشه و خاسته باشم جواب تندی بدم .
ولی این که شما می گین :
فکر کنم به شما برخورده .تجربه دوست عزیز به مدت زمان و تعداد باشد مطمئنا شما جلوی ما حرفی برای گفتن نباید داشته باشید (اگر به اینکه شما فلان تعداد سرور دارید و از این تاریخ دارید سرور تهیه میکنید)
**
الان به من برخوده
والا از نظر من شما بدنبال ایجاد بحث در تایپیک های مختلف برای جلب توجه مدیران و در نهایت ... دارین ، چون که در بسیاری از تاپیک ها دیدم که شما باعث بحث های بسیاری شده اید .میتونید مجدد بخونید اما خوندن با درک کردن متفاوت هست!بنده دیگه به دلیل وجود بحث در تاپیک دیگران و... از ادامه بحث در تاپیک خودداری میکنم!
امیدوارم موفق باشین و همچنان بتوانین به سایر کاربران تفاوت بین درک کردن و خواندن رو بیاموزین .
گویا دارای فلسفه و دستور زبان قوی ای هستید که توانسته اید اینگونه عمیق مفهوم درک کردن و خواندن را درک کنید .
راستی :می توانید مجدد بخوانید ، البته خواندن با درک کردن متفاوت می باشد .میتونید مجدد بخونید اما خوندن با درک کردن متفاوت هست!
لطفا این موضوع رو دیگه ادامه ندین دوستان