سلام
دوست گلم ,
توقع ؟؟
من حدود 1 سال و نیم هست دارم از طریق این فروم سرور تهیه میکنم .
دوست گلم بله درسته . حتی ایشون گفتن که این پورت ده گیگ برای 5 تا سرور اختصاصیه .
در مورد هزینه هزینه فقط ماه اول یکم ایشون تخفیف دادن ، واسه همین اکثرا میان و سرور رو به این ارزون تهیه میکنن و حق استفاده از کیفیت رو از سایرین می گیرند .
سرور ارزون علت بر بی کیفیت بودن نیست گلم . خیلی از دوستان هستن که سرور با کیفیت و سرعت بسیار بالا با قیمت بسیار کم میدن .
اگر خاستین اسم و عکس عملکرد سروراشون رو ضمیمه کنم .
این افراد سرور رو به طوری مدیریت می کنند که کیفیت کاربرا پایین نیاد . ( 100 تا سرور نمی بندن )
من تنها یک سرور که تو عمرم نخریدم عزیزم ... در حال حاظر 6 سرور فعال دارم فقط ویندوز به علاوه یک لینوکس و یک میک ، سرجمع 8 تا .
ببین عزیزم ایشون خودشون هم عرض کردن که پورت اختصاصی تعلق گرفته به هر کاربر 200 مگابایته .شما یک سرور خرید کردید که خیلی هزینه کرده باشید 30 تومن حالا باید به شما 100 مگ سرعت دانلود هم بدهد!
سرور با پورت 10 گیگ یعنی 10تا 100 مگ اصولا پس جناب اسکندری حق دارند فقط 10تا سرور تعریف کنند که شما سرعتتون از 100مگ کمتر نشود و مابقی هزینه سرور که حدود 700 هزار تومان است را از جیب مبارکشون بدهند!
اما .....
در ضمن همانطور که عرض کردم اگر میخاین یک سرور با پورت یک گیگ از ovh با رم 2 بهتون بدم برای تست 100 حداقل سرعت دانلودش باشه .
و از هتزنر با سرعت 120 حداکثر .