برای cal of duty باشه دیگه همه بازی ها رو میتونه اجرا کنه دیگه!؟
یه vps چه مقدار گیمر رو میتونه ساپورت بده و چند بازی رو میشه روش نصب کرد( به نسبت البته)؟
برای cal of duty باشه دیگه همه بازی ها رو میتونه اجرا کنه دیگه!؟
یه vps چه مقدار گیمر رو میتونه ساپورت بده و چند بازی رو میشه روش نصب کرد( به نسبت البته)؟
والا حقیقت من سرور call of duty راه ننداختم ولی کانتر تا دلت بخواد...
همه چی بستگی به منابع vps داره که چندتا بازی همزمان میتونین اجرا کنین و البته پورت هم مهمه که بعضی شرکت ها محدود میکنن و بعضی آزاد میذارن
خود بنده حدود 10 سرور داخل ایران برای بازی Call of Duty همه ی ورژن ها دارم . چطور ندیدین ؟ :دی
Call of Duty 4: Modern Warfare Multiplayer
Server Query Status
Server Name[NRT] Clan server
Server IP 158.58.185.102:28961
Server Ping67
Server Infomp_citystreets (14/32)
Game TypeSearch & Destroy
Call of Duty 4: Modern Warfare Multiplayer Launch
Server Query Status
Server NameiRaN ProMoD Server
Server IP 158.58.185.106:28960
Server Ping118
Server Infomp_backlot (22/24)
Game TypeSearch & Destroy
راه اندازی ، ارائه و کانفیگ گیم سرور / سرور مجازی و اختصاصی ایران و اروپا و آمریکا
من دارم فکر میکنم چون کسی در این راه پا نمیزاره بخاطر این هست که بصرفه نیست!
چندتا کاربر رو میتونه ساپورت بده یه vps اونم بازی های حجم بالا مثل call of duty! به نسبت بگید!
خب دوست عزیز CmanDesign باید بدونن چون تجربه دارن
دوست عزیز دلیل اینکه همه ایران می گیرن اینه که چود داخل ایرانه یه جورایی عجیب فرق دارهدرسته پینگش حدود100 تا فاصله داره با خارج از کشور اما وقتی تو گیم میری لیتنسی و دیلی خارجی میره رو پایه 400 به بالا اما توی ایران میاد روی 30!
من سرور رو فرانسه داشتم با پینگ 120 بازی میکردیم! ولی بازم لگ بود و هیچی سرور ایرانی واسه بازی انلاین نمیشه...
دوستمون هم که رفت............
بلاخره ما نفهمیدیم روی فضای 10 گیگ چند کاربرو ساپورت میده
یه بازی بیشتر نمیشه روش نصب کرد دیگه!؟ اگه 8 گیگ بازی call of dty رو درنظر بگیریم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)