-
November 30th, 2009, 22:35
عضو انجمن
مشکل عجیب با سایت الکسا
حدود 2 هفته ای هست که از یکی از دوستانی که در همین فروم هم هاست میفروشند، هاست تهیه کردم و سایتم را به سرورشون انتقال دادم و آی پی اختصاصی هم برای سایتم تهیه کردم.
حالا یک مشکل خیلی عجیبی برام پیش آمده، از زمانی که سایت را به هاست جدید انتقال دادم، سایت alexa.com اصلا سایت را مونیتور نمیکنه و طی همین دو هفته الکسا رنکم از حدود 200 هزار به 500 هزار رسیده و همینجوری داره زیاد میشه.این در حالی هست که بازدید کننده من بیشتر از قبل هم شده.
هر چی هم تو اینترنت جستجو کردم دلیلی برای این موضوع پیدا نکردم، ظاهرا تو نت هیچ کس این مشکل را نداره که یکباره سایت الکسا اصلا یک دامین را مونیتور نکنه!
از دوستی هم که ازش هاست تهیه کردم هم درخواست زسیدگی دادم که گفتند نمیدونند دلیلش چی میتونه باشه.
از دوستان، کسی میدونه دلیلش چی میتونه باشه؟
ممنون
-
-
November 30th, 2009 22:35
# ADS
-
November 30th, 2009, 22:38
عضو دائم
پاسخ : مشکل عجیب با سایت الکسا
اسم سایتتون رو حداقل ذکر کنید تا بررسی بشه
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
November 30th, 2009, 22:45
عضو جدید
شاید بدلیل تغییر آی پی باشه .
-
تعداد تشکر ها از mehdi20 به دلیل پست مفید
-
November 30th, 2009, 22:49
مدیر کل
ایپیت alexa رو میتونه پینگ کنه؟
بیشتر میخوره مال ایپی باشه
هیچ تغیری ندادی؟
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از Vahid به دلیل پست مفید
-
November 30th, 2009, 23:25
عضو انجمن
ممنون از دوستانی که پاسخ دادند.

نوشته اصلی توسط
delta
اسم سایتتون رو حداقل ذکر کنید تا بررسی بشه
دامین mihanfilm.com میباشد.

نوشته اصلی توسط
mehdi20
شاید بدلیل تغییر آی پی باشه .
طی چندین سال گذشته بارها هاست سایتهامو تغییر دادم که طبیعتا آی پی هم تغییر میکنه ولی هیچ وقت با چنین مشکلی بر نخورده بودم.

نوشته اصلی توسط
Vahid
ایپیت alexa رو میتونه پینگ کنه؟
بیشتر میخوره مال ایپی باشه
هیچ تغیری ندادی؟
فکر میکنم آی پی میتونه به الکسا پینگ داشته باشه. البته زیاد مطمئن نیستم. برای تست این موضوع یکی از widget های الکسا را تو سایت گذاشتم و تونست اطلاعات لازم را از سایت الکسا بگیره و نشون بده.
منظورتون را از " هیچ تغیری ندادی؟ " متوجه نمیشم، منظورتون چه تغییری میباشد؟
من فروم و بقیه قسمتهای سایت الکسا را مطالعه کردم و هیچ جا چیزی در مورد اینکه الکسا ممکنه با آی پی مشکل داشته باشه و مثلا در بلک لیست قرار بده، ندیدم. حالا نمیدونم چجوری میتونه مشکل از آی پی باشه؟
ممنون از پاسخ هاتون.
-
-
December 1st, 2009, 00:27
البته ربطي نداره ولي چرا با وجود هزينه براي آي پي اختصاصي از dns اختصاصي استفاده نميكنيد رو همين ip !!
-
-
December 1st, 2009, 00:35
الان که 288 هزاری ...
+
مطمئنین بازدیدتون نسبت به قبل بیشتر شده ؟
آمارگیر دارین ؟
-
-
December 1st, 2009, 01:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
الان که 288 هزاری ...
+
مطمئنین بازدیدتون نسبت به قبل بیشتر شده ؟
آمارگیر دارین ؟
288 هزار مربوط به میانگین 3 ماه گذشته هست که تا 2 هفته قبل زیر 200 هزار بود، میانگین 1 ماه گذشته هم الآن 532000 هست که تا 2هفته پیش زیر 200 هزار بود و الآن دیگه میانگین 7 روز گذشته را - گذاشته که این هم تا 2 هفته پیش بین 100-200 هزار نوسان داشت و بعد از انتقال به هاست جدید با سرعت زیادی شروع کرد به بالا رفتن، مثلا 3-4 روز پیش میانگین 7 روز گذشته را بالای 1.5میلیون نشان میداد و الآن دیگه هیچ عددی را نشون نمیده. با این وضعیت که داره پیش میره مطمئنا تا یک ماه دیگه الکسا رنکم بالای 1میلیون میشه.
در مورد تعداد بازدید کننده هم مطمئن هستم که بیشتر از قبل هم شده و کمتر نشده.
-
-
December 1st, 2009, 01:50
یا:
1. بازدیدت کمتر شده
2. رو بعضی آی اس پی ها از کش میاد بالا (به احتمال زیاد رو آلکسا تاثیر میذاره)
-
-
December 1st, 2009, 03:28
سلام.
1. از شرکت هاستینگ بخواه که IP رو بر روی دامنه شما Reverse کنند.
2. باز هم از شرکت هاستینگ بخواه که با دیتاسنتر تماس بگیرند و ازشون بخوان که روی IP شما ARIN Report بدن که مطمعن بشین این IP تو لیست سیاه ثبت نشده.
3. همیشه تغییرات در سرور سایت در حالت کشور به کشور، در Alexa و حتی Google تاثیر میزاره و باعث میشه bot های این دو سایت (google - alexa) سایت شما رو تا مدتی شناسایی نکنند.
در هر حال موارد بالا رو بررسی کن، اگر همه چی درست بود، خبر بده تا با خود Alexa تماس بگیریم و یه بررسی بشه.
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها از Aria به دلیل پست مفید