-
August 5th, 2012, 12:23
عضو انجمن
پاسخ : سفارش سرور مجازی

نوشته اصلی توسط
lianpatogh
سلام ممنون از اینکه به سرعت جواب دادید
جواب کاربر ms313 و
mamali5 : نه سایتم بازدید زیادی نداره چون چندین با سیستم محتوایی داشتم مثلا اولین سیستم محتوایی من یه انجمن ساز بود که کاربرا حدود 2900 تا ظرف 2ماه بودند، به دلیل اینکه سایتم راجع به یه موضوع خاص بود من تو سایت ساماندهی به ثبت رسوندمش و مجبور شدم کل اون سیستم محتوایی رو پاک کنم و به جاش یک جامعه مجازی ساختم که تو همین یه هفته 68 نفر عضو شدند و تقزیبا هاستم فقط 60مگابایت فضا براش باقی مونده بود که اینطور شد . راجع به بازدید دقیق نمیدونم اما روزانه 20 تا 25 کاربر آنلاین میشدند .
سپاسگذار شما همگی هستم که به سرعت جواب دادبد .
من این سرور رو که کاربر
dertgtr پیشنهاد دادند رو میخوام
فضا 70GB / پهنای باند نامحدود / رم 1048MB/ سی پی یو اختصاصی /سیستم عامل ویندوز2003 یا 2008/ هزینه ماهانه 27 هزار تومان( با تخفیف 40 درد ماه اول 16200 تومان )
فقط راجع به پرداخت هم بهم بگید که چطوری پول رو براتون واریز کنم
آیدی یاهو :
taknaam
آیدی جی میل:
Lianpatogh
فقط جواب این سوال خودم رو توسط شما عزیزان نگرفتم
من میخوام از سرور 2 تا استفاده کنم یکی واسه کاربرای سایتم و آپلود هاشون و یکی هم خودم که با سرور میخوام یه سری کار شخصی انجام بدم ( از سرعت سرور و آنلاین بودنش منظورمه ) .
آیا همچین چیزی امکان داره ؟
و یه سوال دیگه دارم ، میخوام یه دامنه دیگه بعد از یه ماه بخرم ، میتونم اونم به همین سرور وصل کنم . ممنون میشم جواب این سوال ها رو هم بدید
از طریق لینک زیر :
http://hostnetwork.ir/cp/cart.php?a=add&pid=110
سفارش میدید .
بله با سرور می تونید هر دو مورد رو انجام بدید .هر سوالی داشته باشید می تونید از پشتیبانی سایت و یا خود بنده مطرح کنید :
پشتیبانی:
هاست نتورک
در مورد سفارش هم بعد وارد شدن به اون لینک در قسمت نام هاست بزنید server1.domain.com در قسمت NS1 Prefix بزنید ns1.domain.com
در قسمت NS2 Prefix: بزنید ns2.domain.com
و در رمز عبور روت یک رمز خوب برای سرور انتخاب کنید . به جای domain.com در عبارات بالا اسم دومین خودتون رو می زنید . اگر دومین نداشته باشید همین عبارت domain.com رو بزنید ما برای شما دومینی ثبت می کنیم
بعد این مراحل می تونید آنلاین واریز کنید
سوالی بود بنده در خدمتم
ویرایش توسط dertgtr : August 5th, 2012 در ساعت 12:26
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
تعداد تشکر ها از dertgtr به دلیل پست مفید
-
August 5th, 2012 12:23
# ADS
-
August 5th, 2012, 16:28
سلام به همه و dertgtr
جناب سایت من کلا فک نکنم درست بشه ، آیا هنوز دامنه ی خودم رو دارم ؟ یا نه ؟
راجع به پرداخت هم بگم که کد تخفیف میخواست اما من نداشتم و ثبت نام کردم و نوشته بیست و هفت هزار تومان قابل پرداخت ، برای ماه اول 40% تخفیف رو باید بپردازم یا نه ؟
یه سوال دیگه هم دارم میتونم از طریق بانک پول رو به حسابتون واریز کنم ؟
ممنون میشم جواب این سوالم ها رو هم بدید
بدرود
ویرایش توسط lianpatogh : August 5th, 2012 در ساعت 16:32
-
تعداد تشکر ها از lianpatogh به دلیل پست مفید
-
August 5th, 2012, 16:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
lianpatogh
سلام به همه و
dertgtr
جناب سایت من کلا فک نکنم درست بشه ، آیا هنوز دامنه ی خودم رو دارم ؟ یا نه ؟
راجع به پرداخت هم بگم که کد تخفیف میخواست اما من نداشتم و ثبت نام کردم و نوشته بیست و هفت هزار تومان قابل پرداخت ، برای ماه اول 40% تخفیف رو باید بپردازم یا نه ؟
یه سوال دیگه هم دارم میتونم از طریق بانک پول رو به حسابتون واریز کنم ؟
ممنون میشم جواب این سوالم ها رو هم بدید
بدرود
با کد تخفیف fovps چهل درصد تخفیف برای ماه اول دارید یعنی برای ماه اول 16200 باید واریز کنید از ماه دوم 27 تومن . اسم دومین شما چیه ؟ بله از بانک هم می تونید واریز کنید شماره حساب رو خدمت شما پ.خ کردم ( بانک ملت )
شمار 16200 واریز کنید من درستش می کنم و اطلاعات سرور رو خدمت شما به ایمیلتون ارسال می کنم
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
تعداد تشکر ها از dertgtr به دلیل پست مفید