-
August 5th, 2012, 10:56
عضو دائم
سرعت اینترنت(رتبه 164 برای ایران)
با توجه به آماد ارائه شده در سایت نت ایندکس می تونید اطلاعات جالبی رو در رابطه با سرعت اینترنت در ایران در بین شهرهای مختلف و آی اس پی های مختلف بدست بیارید:
Net Index by Ookla - Household Download Index for Iran, Islamic Republic of
This country ranks in 164th place. Results were obtained by analyzing test data between Jul 5, 2012 and Aug 3, 2012. Tests from 452,558 unique IPs have been taken in this country and of 903,593 total tests, 70,591 are being used for the current Index.
رتبه این کشور 164 می باشد. نتیجه بدست آمده مربوط به آزمایشی هست که بین 5 جولای تا سوم آگوست 2012 بدست آمده.
آزمایش فوق بر روی 452558 آی پی منحصر بفرد این کشور گرفته شده و مجموع این آزمایشات 903,593 عدد می باشد و از 70,591 عدد از آنها برای این رتبه بندی استفاده شده.
البته با توجه به نمودارهایی که رسم کرده یه رشد سرعتی رو شاهد هستیم...
پ.ن == بالاترین سرعت در هنگ کنگ هست . 41.58 مگابيت
لینک خبر :
جهان نيوز - پرسرعتترين اينترنت دنيا متعلق به کیست؟
متن خبر »
به گزارش جهان به نقل از ايسنا، بنابر اعلام پايگاه Net Index، هنگكنگ با سرعت 41.58 مگابيت در ثانیه پرسرعتترين اينترنت جهان را دارد و پس از آن كره جنوبي با 34.15 و ليتواني با 32.81 مگابيت در ثانیه در ردههاي بعدي قرار دارند.
سنگاپور با 29.89 مگابيت در ثانیه و تايوان با 29.34 مگابيت در ثانیه نيز در ردههاي چهارم و پنجم اين جدول قرار گرفتهاند. لتوني نيز با سرعت 28.91 مگابيت در ثانیه خود ششمين كشور از نظر سرعت اينترنت بهشمار ميرود.
ژاپن با 28.19، هلند با 27.10، روماني با 26.62 و لوكزامبورگ با 26.59 مگابيت در ثانیه سرعت نيز ردههاي هفتم تا دهم جدول پرسرعتهاي اينترنت را به خود اختصاص دادهاند.
اما از ميان 176 كشوري كه در اين سايت مورد بررسي قرار گرفتهاند، الجزيره، سودان، زامبيا، بنگلادش، پاكستان، مصر، سوريه، موريتاني نيز 10 كشوري هستند كه كندترين سرعت اينترنت را به خود اختصاص دادهاند.
بنابر اعلام اين سايت، لبنان و فيليپين با رتبههاي 154 و 153، هند با رتبه 140، عراق 138، بحرين با رتبه 122، تاجيكستان با رتبه 112، كويت با رده 100، مالزي با رتبه 98 و عربستان صعودي با رتبه 78 برخي ديگر از كشورهاي بررسي شده توسط اين سايت هستند.
-
تعداد تشکر ها ازmohsen1 به دلیل پست مفید
-
August 5th, 2012 10:56
# ADS
-
August 5th, 2012, 11:07
-
تعداد تشکر ها ازdanitfk به دلیل پست مفید
-
August 5th, 2012, 12:22
پاسخ : سرعت اینترنت(رتبه 164 برای ایران)
اکثر کشور هائی که سرعت بالا دارن به خاطر اين هستش که شبکه داخلی قوی اي دارند. در حقيقت اينترنت ملی قوی ای دارن. مثل همين کره.
سايت هایی که داخلش کشور خودشون هستند سرعت بالائی دارن.
ولی تو ايران اکثر سايت ها دارن بيرون از ايران ميزبانی ميشن. يعنی ترافيک يک سر ميره اون سر دنيا و برميگرده.
وقتی اينترنت ملی بشه و زير ساخت داخلی اصلاح بشه سرعت سايت هائی که تو ايران ميزبانی ميشن چند برابر ميشه و اينطوری ما هم خيلی از دسترسی هامون به اينترنت سريعتر ميشه.
کلا يک عده که منافعشون از خريد پهنای باند از خارج از کشور تامين ميشه (يکی از شرکت های اصلی تامين پهنای باند کشور) هر روز يک شايعه و خبر بد در مورد اينترنت ملی انتشار ميده و ميگه با ملی شدن اينترنت، دسترسی به سايت های جهان قطع ميشه. من نوعی هم باور ميکنم و نتيجش اين ميشه که ديديمون نسبت به ملی شدن اينترنت خراب بشه. در حالی که واقعا اينطور نيست.
-
تعداد تشکر ها از samansystems به دلیل پست مفید
-
August 5th, 2012, 12:26
زیر ساخت های کشور باید درست بشه ! ضمنا. مخابرات طرح های جالبی رو داره ارائه میده ! من الان 10Mbps دارم خیلی هم راضی هستم . به زودی طرح رو در سراسر کشور اجرا کنند وضع بهتر هم خواهد شد. همیشه فکر می کردم اینترنتم نا محدود باشه یا اینکه سرعتم خیلی بالا باشه دیگه هیچی نمیخوام از نت. ولی بعد از چند روز همه چی عادی شد و کارم فقط به پیج باز کردن رسیده
و حتی حوصله دانلود یک فایل 10 کیلوبایتی هم ندارم
-
تعداد تشکر ها ازERfan.Taleghani به دلیل پست مفید
-
August 5th, 2012, 13:41

نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
زیر ساخت های کشور باید درست بشه ! ضمنا. مخابرات طرح های جالبی رو داره ارائه میده ! من الان 10Mbps دارم خیلی هم راضی هستم . به زودی طرح رو در سراسر کشور اجرا کنند وضع بهتر هم خواهد شد. همیشه فکر می کردم اینترنتم نا محدود باشه یا اینکه سرعتم خیلی بالا باشه دیگه هیچی نمیخوام از نت. ولی بعد از چند روز همه چی عادی شد و کارم فقط به پیج باز کردن رسیده

و حتی حوصله دانلود یک فایل 10 کیلوبایتی هم ندارم
10 Mbps ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کجا همچین پلنی ارائه میدن؟؟
من 2 به بالا ندیدم.
-
تعداد تشکر ها از bat_hex به دلیل پست مفید
-
August 5th, 2012, 17:00
سلام. من فعلا تونستم با هزینه خیلی ارزان تهیه کنم. به زودی عمومی خواهد شد. ولی تا زمانی که از خطوط مسی دربه داغون استفاده میشه ظرفیت اشتراک خونگی رو بیشتر از این نمیشه ارتقا داد
.
عکس رو پیوست کردمtest.jpg
-
تعداد تشکر ها از ERfan.Taleghani به دلیل پست مفید
-
August 5th, 2012, 18:03
عضو انجمن
با چه هزینه ای؟با چه محدودیتی؟از کجا؟
فیبر نوری دارید؟از کجا می دونید به زودی عمومی می شه ؟ شما چه طور گرفتید؟
-
تعداد تشکر ها از sardarn به دلیل پست مفید
-
August 5th, 2012, 18:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alid
من كه بيشتر از ٢ مگ نديدم
ببین
sp.png
شاتل 4 مگ مشهد
-
تعداد تشکر ها از da6276 به دلیل پست مفید
-
August 5th, 2012, 18:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
da6276
ببین
شاتل 4 مگ مشهد
شما با چه قیمت و سرعتی سفارش دادید؟
-
-
August 5th, 2012, 19:31
عضو انجمن
128
3ماهه 6 گیگ دانلود 30 تومن
همه سرویس های شاتل روی 4 مگ ارائه میشه
کلا شاتل مشهد خیلی قوی هست
-