تجربه کردن در این مورد چیز مفیده ، تا میتونید کار کنید .
پروژه هایی رو که میسازید ، فقط یک بار بسازید در ابتدا . و در صورت بروز مشکلات جدی اون رو کامل حذف کنید و یک پروژه جدید بنویسید و جایگزین کنید.
این باعث میشه با تکرار دوباره هر پروژه ، تغییرات و اصلاحاتی در ساختار بدید که بطور غیر ارادی باعث میشه نظمی به کارهاتون بدید .
در همین ابتدا درست بنویسید و مستند سازی کنید .
مثلاً وقتی تابعی رو تعریف میکند دقیقاً بالاش بنویسی که این تابع چه پارامتر هایی میگیره و چی خروجی میده .
مثلاً یک تابع که عمل جمع رو انجام میده
کد PHP:
/**
* function add two number
*
* author : sohyeyl
*
* @ param int $x
* @param int $y
* @return int
**/
function _add($x,$y)
{
return $x + $y;
}
این یک نمونه مستند سازی بود .
در مورد درست نوشتن هم برنامه نویسها اغلب هر کدام به طبق یک اصولی مینویسند که من واقعاً استایل نوشتن CI رو میپسندم و پیشنهاد میکنم به همین شیوه کدهاتون رو بنویسید تا خواناتر باشه
Style Guide : CodeIgniter User Guide
در آخر هم یک نکته عرض کنم در مورد ثبت اطلاعات در دیتابیس ، شما باید اون چیزی رو که انتظار دارید ، اجازه ذخیره در دیتابیس بدهید .
بطور مثال شما یک ورودی name دارید که در دیتابیس یک فیلد ساختید با طول 255 !
حالا اگر اسکنر یا کاربری مقداری بیشتر از این محدوده وارد کند ، خطای sql میگیرید ! و این یک باگ محسوب میشود اگرچه یک باگ امنیتی نیست .
و مورد دیگر سمت سرور همه چیز را دوباره چک کنید ، سمت کلاینت همه چیز قابل تغییر است .
مثلاً همان مثال بالا اگر یک فرم بسازید با input maxlength=255 کاربر نمیتواند بیشتر از این وارد کند اما چون سمت سرور است میتواند با برنامه هایی چون "havij" در خواست ها را بدون این محدودیت ارسال کند و ...
پس سمت کاربر همه چیز قابل تغییر است .
موفق باشید