-
August 3rd, 2012, 23:40
عضو جدید
پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
من پرداختم فقط چند سنت هستش انجام میدید؟
-
تعداد تشکر ها از alfavps به دلیل پست مفید
-
August 3rd, 2012 23:40
# ADS
-
August 3rd, 2012, 23:43
عضو انجمن
پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار

نوشته اصلی توسط
alfavps
من پرداختم فقط چند سنت هستش انجام میدید؟
آدرس وبسایتی که براش پرداخت دارید رو پ.خ بفرمایید تا عرض کنم.
-
تعداد تشکر ها از nasa_de به دلیل پست مفید
-
August 4th, 2012, 01:09
سلام خسته نباشید
یک لایسنس می خوام خریداری کنم به مبلغ 299 دلار می تونید برام انجام بدید هزینه چقدر است؟
-
تعداد تشکر ها از shyton021 به دلیل پست مفید
-
August 4th, 2012, 01:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shyton021
سلام خسته نباشید
یک لایسنس می خوام خریداری کنم به مبلغ 299 دلار می تونید برام انجام بدید هزینه چقدر است؟
سلام،
سلامت باشید.
لطفا مشخصاتش رو برای بنده پیغام خصوصی بفرمایید.
-
تعداد تشکر ها از nasa_de به دلیل پست مفید
-
August 5th, 2012, 14:16
عضو انجمن
حواله بانکی:
یورو = 2522
دلار = 2038
==================
پی پال:
دلار = 2128
-
-
August 9th, 2012, 00:21
عضو انجمن
قیمت کردیت کارت هاتون رو ارسال می کنید لطفا ؟
-
-
August 9th, 2012, 00:49
عضو انجمن
سلام قربان قیمت دلار پیپال میشه لطف کنید
-
-
August 9th, 2012, 01:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
milad221
سلام قربان قیمت دلار پیپال میشه لطف کنید
با سلام،
متاسفانه به دلیل نوسانات شدید بازار ارز، فعلا موجودی در حساب های ارزی نداریم. انشاالله از روز دو شنبه با برگشت آرامش به بازار ارز بتونیم در خدمت دوستان باشیم.
-
-
August 9th, 2012, 14:42
عضو انجمن
دوستان گرامی یک قبض برای بنده هیچ مشکلی رو نمیتونه ایجاد بکنه، اما من از طرف صاحبان این حواله این اجازه رو ندارم، اگر مایل به دریافت قبض هستید میتونید طبق این پست بنده عمل نمایید.
http://www.webhostingtalk.ir/f172/31...tml#post511751
-
-
August 9th, 2012, 15:52

نوشته اصلی توسط
nasa_de
بله چرا که نه،
دلیلش این هست که Billing هتزنر میگه این حواله به دست ما نرسیده هنوز، ما به آقای موسوی هم عرض کرده بودیم که حواله ممکنه تا یک هفته طول بکشه. اینکه دوستان در مورد ما قضاوت دست میکنند یا خیر رو فعلا کاری ندارم، اما همه این موارد رو زمانی رسیدگی و پیگیری خواهم کرد که حواله به دست هتزنر برسه بعدا در مورد این افراد تصمیم گیری خواهم کرد.
چطور قبل زدن حواله میگفتین من راه های زیادی بلدم که حواله زود برسه الان شد 7 روزه
-