سلام
دوستان و علی الخصوص مدیران امکان داره چند فروشنده نعتبر در زمینه سرور مجازی معرفی کنید؟
سلام
دوستان و علی الخصوص مدیران امکان داره چند فروشنده نعتبر در زمینه سرور مجازی معرفی کنید؟
دوستان همه ی شرکت ها معتبرن کسی قصد کلاه برداری نداره نباید (اگه سایت باشه) ولی شما باید نصبت به قیمت و مشخصات سرور هزینه کنید ممکنه یک شرکت قیمتش از دیگری پایین تر باشه
شرکت داده پرداز پایا (مسئولیت محدود)
www.payahosting.ir
تخفیف 30 درصدی با ارسال تیکت به واحد فروش 30 درصد تخفیف بگیرید تو خرید هاست
warez-host.ir
javanserver.com
faranetwork.ir
ویرایش توسط sina sina : August 3rd, 2012 در ساعت 12:31 دلیل: faranetwork.ir
هر 3 تاش پشتیبانیشون در حد 0 هست توی این چند سالی که از اینجا سرور تهیه کردم کسی نبوده اینجا که من ازش سرور نگرفته باشم
دوست عزیز من نه با انلان سرور فامیلم نه اینکه پسر عمومه هیچ نصبتی باهاش ندارم فقط خواستم کمکتون کنم
موفق باشید
Online Servers - صفحه اصلی پورتال
دوستان خواهشا کلکل نکنید. من فقط خواستم از شما راهنمایی بگیرم نه اینکه با همکلکل کنید.
در مورد جوان سرور یکی از دوستم که اینکارست تاییدشون کردن پس نمی تونه در حد صفر باشه.
در مورد وارز هاست هم از روی پست هاشون میشه فهمید با سواد هستند و اینکاره .و مورد تایید.
اون سومی رو من نمیشناسم و نظری نمی دم.
ااما در مورد onlineservers امروز با ایشون چت کردم ظاهرا خوب بودن از نظر پاسخگویی.ولی فقط چون از فرانسه میدن دارم رو ovh تحقیق می کنم ببینم چطوریه.
خواهشا فقط اونایی که واقعا بلدن و پاسخگو معرفی کنید. ممنون میشم
بهتر با کسایی که در حاشیه نیستن کار کنید .. مثل سرور پارس , آی آر پاور وب , گذرگاه
اون پویا هاستینگ هم گذاشتم .. کل هاستشون پاک شده بود .. اصلا قصد تایید کردنشون رو نداشتم![]()
irPowerWeb - میزبان مطمئن وب سایت شما
کارش درسته![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)