پسر جان توی انجمن جای اسپم و چرندیات نیست لطفا تاپیک رو با اسپم بالا نیارید واقعا متاسفم تو کشور عزیز ما به غیر از ریپ کردن هنری از دست بلانسبت همکاران ما که به مثلا همکار هستند بر نمیاد البته من با شخص شما هستم در ضمن شما اگر واقعا مثل سایت AzarOnline برای من طراحی کنید دقیقا مثل خود مثل خودش من به شما هر مبلغی بگید می پردازم اما در صورتی که یک خط کد نویسی و طرح فرقی نداشته باشه اما اگر نتونید به دوست گرامی و همکار عزیزم جناب azaronlineهر کمکی بتونم می کنم تا برای این که شما رو به دست فتا بدیم و مراجع قضایی برخورد بهتری کنند و خسارت وارده رو تا آخرین کیلو گرم از شما بگرین و با ترازوی خودتون جریمتون کنند . آقا تاپیک رو اسپم نکن لطفا این کاره نیستی نیا و بقیه رو خراب نکن! چند نفری گزارش می کنیم کاربریت بن نشه مواظب برخوردت باش دوست عزیز . با تشکر
ارادتمند :مسلم فلاح نیت![]()
ویرایش توسط p30pdf : September 6th, 2012 در ساعت 22:33
اولا دوست عزیز با 20 تا پست امدی اینجا برای ما تصمیم میگیری؟
دوما کجای این پست قدیمی هست؟
سوما کسی به شما پیشنهاد داد؟ هرکی خاست میگیره هرکیم نمیخواد نگیره به من و شما چه ربطی داره؟ من که به یارو زور نگفتم بیا من برات طراحی کنم. گفتم بیا من میتونم مثل قالب این آقا رو طراحی کنم
چهارما این انجمن مدیریت داره. اگه قرار باشه شما بجای مدیریت تصمیم بگیرد پس اونا چه کاره هستند؟
پنجما درست برخورد کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)