با سلام خدمت دوستان گرامی
دوستان عزیز و مشتریانی که گه گاهی می یاید اینجا و سری هم به تاپیک ما می زنید قبل از هر چیزی از طرف تمام بی سواد ها و افرادی بی مسئولیتی که توی این انجمن در حال فعالیت هستند از شما عزیزان عذر خواهی می کنم.
متایفانه همونجوری که مطلع هستید تمام آی پی های سرور آلمان به دلیل دریافت اخطار مسدود شد. خب این اتفاق طبیعیه! با یه مکاتبه کوچیک با دیتاسنتر یا تماس تلفنی مشکل حل می شه. از اونجایی که ما این سرور رو از واسطه خریداری کردیم نمی تونیم مستقیما از دیتاسنتر ساپورت بگیریم واسه همین موضوع رو به واسطه که هیچ کدوم از تلفنهاش رو جواب نمی ده تیکت کردیم اما متاسفانه بعد از یک روز هیچ جواب مناسبی نگرفتیم. من چندین با تلفنی به قسمت های مختلف هتزنر زنگ زدم و موضوع رو گفتم اما اونها گفتند که حتما باید یه تیکت از پنل اصلی خودتون بزنید و شماره تیکت رو بدید تا بررسی کنیم. دیگه من رو شناخته بودن. زنگ می زدم بخش فروشش خانومه یادش بود که دیروز شماره کدوم قسمت ها رو به من داده!!!!
نتیجه این بی مسئولیتی این شد که ۳۰ تا وی پی اس توی این سرور بمونه و بدتر از همه سرور هاستینگ ما هم روی این سرور بود که مجبور شدیم یه سرور دیگه ایجاد کنیم و بک آپ ۵ روز پیش رو انتقال بدیم روش که نتیجه اون این شد که تیکت ها سفارش ها و فاکتور های پرداخت شده توی این ۵ روز از دست بره و سرور تعداد زیادی از مشتریان به دلیل عدم وجود اطلاعات پرداخت مسدود بشه
سرتون رو درد نیارم این موضوع حداقل یک میلیون تومن به من خسارت زد و مطمئنا از طریق قانونی پیگیر می شم و حق افرادی که حتی بلد نیستند انگلیسی صحبت کنند بعد میان سرور اختصاصی می دن رو کف دستشون می زارم
من از خیر سرور هتزنر گذشتم فقط تلاش می کنم بازش کنم که مشتریان اطلاعاتشون رو بردارند.