مشخصات كلي :
نام : حامد
نام خانوادگي : ریحانی
تاريخ تولد : 1357
رشته تحصيلی دانشگاه : مهندسی عمران
دیپلم دبیرستان : ریاضی
محل زندگي : تهران
خواننده مورد علاقه : metallia - pink floyed
بهتر نرم افزار : فعلا chrome
وضعیت زندگی : متاهل
وضعیت خدمت : خیلی وقته گذشته
سفر داخلی : شمال از آستارا تا مشهد، کاشان - اصفهان - شیراز - بوشهر - کیش - زاهدان - همدان - تبریز
سفر خارجی : حج عمره (مکه) - ترکیه (استانبول - آنتالیا - ازمیر - بدروم - وان ) - دوبی - روسیه - تایلند - ارمنستان
در هر روز حدود 20 ساعت آنلاين هستم
از سال 1376 ایمیل یاهو دارم، شرکت فروش و خدمات کامپیوتر داشتیم و مشغول فارکس بودم و دار و ندار زندگیم رو روش از دست دادم!
با كامپيوتر زماني از سال 72 آشنا شدم و با dos و qbasic برنامه نویسی رو شروع کردم.
سخت افزار در حد تعویض قطعات و نرم افزار هم در حدی که تا حالا جایی گیر نکردم.
سعی کردم همیشه به همه کمک کنم حتی کم و اندک , چون روزی هم من خیلی چیزها یاد نداشتم و دیگران به ما آموختن
خداروشكر همه نوع غذا را دوست دارم و خوش اشتها هم هستم به غیر از غذاهای دریایی مثل ماهی و میگو.....
در دنياي واقعي از هر مدل انساني كه بگيد دوست دارم – چون واقعاً از اون آدمها رفيق باز هستم .
با هركسي سريع صميمي مي شم و با دوستانم زيادي شوخي ميكنم زندگي را هميشه ساده گرفتم و اصلاً اهل تيپ و مد نيستم و هميشه سعي كردم اونطور كه خودم دوست دارم زندگي كنم نه اونطور كه جامعه دوست داره يا ديگرام ميخوان .
فعاليت :
خیلی فعالم، مهندس عمرانم و در کارگاه ساختمانی هم فعالم، اینترنت هم دائم متصل هستم. طراحی سایت و قالب و فارسی سازی و پشتیبانی شیوا هاست. قبلا از بزرگترین و معروفترین اساتید فارکس بودم که با ورشکست شدن کارگزار سوئیسی در سال 2008 دار و ندارم رو از دست دادم و حدود 250 میلیون هم بدهی ماند که البته جبران شده و حدود 50 میلیون هنوز بدهکارم.
آرزو :
آرزو دارم که هیچ کسی تجربه تلخ من رو در مورد سرمایه اش پیدا نکنه.
یاهو :
بعد از کنار گذاشتن فارکس تقریبا هیچ!
دوستان :
دوستان خوب زیاد داشتم اما بعدا فهمیدم مگسانی بودند دور شیرینی!