-
August 2nd, 2012, 22:00
-
تعداد تشکر ها از p30pdf به دلیل پست مفید
-
August 2nd, 2012 22:00
# ADS
-
August 2nd, 2012, 22:11
عضو انجمن
پاسخ : درخواست طراحی یک اسکریپت فروش موسیقی

نوشته اصلی توسط
saeed.spore
سلام با کد های whmcs اشنایی کاملا دارم و خودمم میتونم انجام بدم
ولی یک اسکریپت میخواسم فقط برا 10 روز میخوام استفاده کنم
لطفا پیشنهاد بدید چیکار کنم
دوست عزیز ، شما یک اسکرپت اختصاصی میخواهید که کار پرداخت و .. رو انجام میده .
مهم نیست برای یک روز میخواهید یا یک سال یا 10 سال
سیستم باید کاملاً امن پیاده شود .
جهت دریافت موزیک ها بصورت آنی انجام میشود ، بعد از پرداخت و جه و تا 24 ساعت قابل دانلود میباشد .
پیایده سازی دریافت موزیک و غیر نیازمند دقت بالایی است چه بسا به سادگی بشود لینک های مستقیم را از سایت شما در آورد (قسمتی که موزیک رو بصورت دمو پخش میکند ) و از پرداخت وجه تفره رفت .
این اسکریپت باید بصورت خاص پیاده شود ، لینک ها دینامیک و یک بار قابل مصرف باشد و کد لینک پوچ شود تا کسی نتواند آنرا بگیرد ، برای دریافت فایل باید از فورس دانلود استفاده شود . و...
در کل مواردی رو برای سیستم شما ذکر کنم یه لیست بلند بالا میشود ، پیاده سازی این چنین سیستمی کار هر کسی نیست .
شما اگر کارتون مهمه و قیمت ارائه محصولاتتون بالاست و حساس هستید باید از یک اسکریپت اختصاصی استفاده کنید ، در غیر اینصورت به سیستم های رایگان روی آورید که هزینه کمتر هست و بلطبع کیفیت هم کمتر .
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از rezaonline.net به دلیل پست مفید
-
August 15th, 2012, 23:43
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
saeed.spore
1 امکان عضو گیری و شنیده دمو از موسیقی
2 امکان خرید موسیقی به صورت تکی و کلی
3 امکان پرداخت به صورت آنلاین
4 بعد از سفارش ایمیلی برای خریدار فرستاده شود و روز تحویل البوم در ان ایمل گفته شود
5 در روز تحویل سفارش آن ای پی که با یووزر و پس خریداری وارد میشود ذخیره گردد و لینک دانلود فقط برای ان ای پی نشان داده شود
6 تمامی ای پی های خارج از کشور جهت خرید غیر فعال باشد
7 امنیت بالایی هم اسکریپت دارا باشد
دوست عزیز من این کار رو با مبلغ 400 تومن براتون انجام می دم . تحویل 20 روزه.
ولی مورد 5ام شما از پایه ایراد داره . چون کمتر از 5% از کاربران اینترنت از آی پی استاتیک استفاده می کنن .. مگر اینکه یه بازه ی آی پی برای اینکار در نظر بگیریم که در اون صورت هم باز درصدی احتمال خطا وجود داره. و تجربه ی شخصیم هم نشون داده که اگر کسی قصد به اشتراک گذاری آلبوم شما رو داشته باشه این کار رو از طریق قرض دادن اطلاعات کاربریش انجام نمی ده و به راحتی آلبوم رو توی سایتهای وارز موسیقی به اشتراک می زاره.
+ مواردی که rezaonline در پست قبلی توضیح دادن.
در هر صورت اگر مایل بودین تماس بگیرین بیشتر در این مورد صحبت کنیم.
-
-
August 16th, 2012, 16:46
به نظر من این دوست گرامی که این سفارش رو دادن خودشون سفارش رو گرفتن و می خوان با مبلغ کمی براشون طراحی کنیم و بدیم اختیارشون و در امضا نیست آدرس وب سایت اسکریپت قرار دارد ! با تشکر .
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
ویرایش توسط p30pdf : September 6th, 2012 در ساعت 22:43
-