امکانات سیستمت عالیه، معلومه خیلی هزینه کردی برای کارت. امیدوارم همیشه پایدار بمونید. متوجه منظورم که هستید؟ سعی کنید از هدفتون دور نشید و سیستمتون رو کلا به یه سیستم دیگه تغییر ندید، (یعنی مثلا امروز سیستم وبلاگدهی باشه که فروشگاه ساز هم داره، و سال دیگه بشه سیستم فروشگاه ساز)
حیف نمیتونم تست کنم و بعد نظر بدم، هر موقع ثبت نام باز شد خبر بدید تا وبلاگهامو انتقال بدم به سیستم شما و از شر سیستم های دیگه راحت بشم. راستی سیستم شما امکان آپلود قالب توسط کاربر داره؟ اگه نداره بهتره اضافه کنید، اینطوری میتونم قالب دلخواهم رو با نرم افزار Artisteer درست کنم بعد آپلود کنم. راستی، یه توصیه از طرف یه کاربر کوچیک ضربه خورده از سرویسهای وبلاگ ایرانی:
هیچوقت و تحت هیچ شرایطی وبلاگی رو حذف نکنید، حتی اگه 10 سال هم طرف وبلاگ رو به روز نکرده باشه و بازدیدکننده ای نداشته باشه. من 7 سال پیش یه وبلاگ ساختم و خیلی هم روش کار کردم، رو قالبش رو مطالبش، ولی نتونستم ادامه بدم و الان میخواستم ادامه بدم که دیدم حذف شده. به خاطر همین از اون سرویس وبلاگدهی متنفرم. برخلاف اون سرویسهای ایرانی و خارجی هستن که هیچوقت وبلاگی رو حذف نمیکنن و من عاشقشونم.
با سلام خدمت دوست عزیزم
ممنون که نظر دادید
از اونجایی که خودم زمانی کار وبلاگ نویسی انجام میدادم و همیشه خیلی کمیت ها رو تو هر سیستمی میدیدم تصمیم گرفتم خودم یک سیستم وبلاگ دهی قدرتمند و با امکانات بالا بسازم.
خیالت راحت باشهسعی کنید از هدفتون دور نشید و سیستمتون رو کلا به یه سیستم دیگه تغییر ندید، (یعنی مثلا امروز سیستم وبلاگدهی باشه که فروشگاه ساز هم داره، و سال دیگه بشه سیستم فروشگاه ساز)
بهتره چون خودمون تست میکنیم اراد داشته باشه برطرف کنیمحیف نمیتونم تست کنم و بعد نظر بدم
چشم حتما خبر میدیمهر موقع ثبت نام باز شد خبر بدید تا وبلاگهامو انتقال بدم به سیستم شما و از شر سیستم های دیگه راحت بشم.
داریم روش کار میکنیم شاید در آینده این امکان رو اضافه کنیمسیستم شما امکان آپلود قالب توسط کاربر داره؟ اگه نداره بهتره اضافه کنید، اینطوری میتونم قالب دلخواهم رو با نرم افزار Artisteer درست کنم بعد آپلود کنم
اگر هر وبلاگ بالای 5 مطلب داشته باشه حذف نمیکنم و اگه بخام حذف کنم به یوزر ایمیل میدمهیچوقت و تحت هیچ شرایطی وبلاگی رو حذف نکنید، حتی اگه 10 سال هم طرف وبلاگ رو به روز نکرده باشه و بازدیدکننده ای نداشته باشه. من 7 سال پیش یه وبلاگ ساختم و خیلی هم روش کار کردم، رو قالبش رو مطالبش، ولی نتونستم ادامه بدم و الان میخواستم ادامه بدم که دیدم حذف شده. به خاطر همین از اون سرویس وبلاگدهی متنفرم.
ویرایش توسط taranoome : August 3rd, 2012 در ساعت 11:34
با سلام خدمت دوستان عزیز از اونجایی که دیدم درخاست کننده خیلی زیاده تصمیم گرفتم یک سایت خبرنامه بزنم که با عضویت در این سایت بعد از افتتاح به شما خبر بدم ادرسش اینه میتونید عضو شید تا الان 3 ملیون نفر عضو شدند.
News Blog
با شکست مواجه شدم منتظر نباشید و دلتون رو بیخودی خوش نکنید
http://www.webhostingtalk.ir/f41/59244/
دنبال اسپانسر باشید
ولی رها نکنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)