-
August 1st, 2012, 14:09
چرا سایتم که رو ومپ می ریزم خطای بانک اطلاعاتی میده؟
سلام من سایت رو تو پوشه www ومپ سرور میریزم تنظیمات بانک اطلاعاتی هم تو فایل کانفیگ درست می کنم ولی بازم سایتم خطای بانک اطلاعاتی میده،فایل sql رو هم تو phpmyadmin ومپ سرور ایمپورت کردم و مشکلی نداره، لازم به ذکره که بگم مدیریت محتوام پی اچ پی نیوک هستش...
علتش چیه ؟؟؟چطور میشه درستش کرد؟؟؟؟
-
-
August 1st, 2012 14:09
# ADS
-
August 2nd, 2012, 13:07
عضو انجمن
پاسخ : چرا سایتم که رو ومپ می ریزم خطای بانک اطلاعاتی میده؟
اطلاعات رو چطوری میده؟
ببین mydql استارت شده یا نه
-
-
August 2nd, 2012, 14:52
سلام
اول بر روی آیکون برنامه wamp که در Taskbar ( کنار ساعت ویندوز ) ظاهر شده است کلیک کنید و از منوی ظاهر شده طبق شماره های زیر به ترتیب انجام دهید :
1 - بر روی PHP extensions بروید و از منوی جدید روی php_gd2 کلیک کنید تا این کتابخانه فعال شود. ( کنار آن یک فلش خواهد آمد )
2 - سپس باز هم در همان منو این بار روی Apache modules بروید و از لیست ظاهر شده بر روی rewrite_module کلیک کنید تا این هم فعال شود.
3 - حالا دوباره در همان منو این بار به قسمت Config files بروید و روی php.ini کلیک کنید.
- در فایل باز شده به دنبال short_open_tag = off بگردید و آنرا به short_open_tag = on تغییر بدید و فایل را ذخیره کنید. ( کلمه off را به on تغییر دهید )
سه مرحله بالا را به دلایل زیر انجام دادید :
- نمایش کد امنیتی و امکان استفاده از دیگر برنامه های کار با تصاویر مثل گالری ...
- امکان استفاده از Google Tab در لوکال ...
- معتبر شناخته شدن تگ های کوتاه php ..
منبع سایت نیوک
موفق باشید
-
-
August 2nd, 2012, 16:00

نوشته اصلی توسط
mei3am
سلام
اول بر روی آیکون برنامه wamp که در Taskbar ( کنار ساعت ویندوز ) ظاهر شده است کلیک کنید و از منوی ظاهر شده طبق شماره های زیر به ترتیب انجام دهید :
1 - بر روی PHP extensions بروید و از منوی جدید روی php_gd2 کلیک کنید تا این کتابخانه فعال شود. ( کنار آن یک فلش خواهد آمد )
2 - سپس باز هم در همان منو این بار روی Apache modules بروید و از لیست ظاهر شده بر روی rewrite_module کلیک کنید تا این هم فعال شود.
3 - حالا دوباره در همان منو این بار به قسمت Config files بروید و روی php.ini کلیک کنید.
- در فایل باز شده به دنبال short_open_tag = off بگردید و آنرا به short_open_tag = on تغییر بدید و فایل را ذخیره کنید. ( کلمه off را به on تغییر دهید )
سه مرحله بالا را به دلایل زیر انجام دادید :
- نمایش کد امنیتی و امکان استفاده از دیگر برنامه های کار با تصاویر مثل گالری ...
- امکان استفاده از Google Tab در لوکال ...
- معتبر شناخته شدن تگ های کوتاه php ..
منبع سایت نیوک
موفق باشید
شماره 2 رو که می خوام انجام بدم خطا میده
-
-
August 4th, 2012, 16:10
عضو دائم
کلا" برنامه های لوکال هاست آماتور هستند و هر فایلی رو نمیتونن اجرا کنن
-
-
August 4th, 2012, 16:59
عضو انجمن
با xampp امتحان کنید
من خودم قبلا با زمپ نیوک رو لوکال نصب کردم
-
-
August 4th, 2012, 22:58
ومپ رو یه بار رستارت کن
من همین الان رو ومپ هم نیوک 8.2 نصبیدم هم نیوک 8.3
فقط باید اون گزینه هایی که گقتم رو فعال کنی
-