دوست عزیز هدف از زدن این تاپیک قصد اهانت و توهین به اشخاص حقیقی و حقوقی نیست هرکس برای کاری که در اون سالها وقت گذاشته و شب ها تا پاسی از شب بیدار بوده تا بفهمه کانفیگ فلان سرور و فلان نرم افزار چطور انجام میشه به اندازه خودش تجربه و سابقه کار داره هدف اینه که به همه بدانند و بفهمند هر کاری یک اصولی داره برای نگه داشتن حرمت اون کار باید ارزشهای اون کار حفظ بشه و صرفا چون کسی توانایی بازاریابی و جذب مشتری نداره با پایین اوردن فاحش قیمت و زدن تاپیک انچنانی و فریبنده بخواد مشتری جذب کنه .همین
حدیثی از پیامبر اسلام صلوات الله علیه : «واضع العلم عقد غیر اهله كمقلد الخنازیر الجوهر و اللولوء والذهب.» آن كه علم را پیش نااهلان نهد چنان است كه گوهر و مروارید و طلا به گردن گرازان آویزد.
هاست وارزاستادارد و حرفه ای
نمایندگی لینوکس
سرورهای مجازی با منابع کاملا اختصاصی
www.Avahosting.ir info@avahosting.ir گروه میزبانی وب اواهاست
با این تایپیک و این بحث ها به جایی نمیرسید
اوضاع هم همینه
هر کی بخواد ارزون میده هر کی بخواد گرون!
نمیشه کاریش کرد
این تایپیک هم شده راهی واسه افزایش پست بعضی دوستان
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
دوستان عزیز درسته دانش در مورد کار مهمه اما تعهد و بعضی ویژگی ها مهمتره .
چرا میریم شرکت ثبت میکنیم ؟ برای اینکه به تعهدی که میدیم پایدار باشیم . یا لاقل مجبور باشیم که تعهد داشته باشیم و روی اصولی پیش بریم .
در همه کارها یه قوانینی در نظر گرفته میشه .
چرا یه سنی رو سن قانونی اعلام میکنن ؟ حتما دلیلی داره . نمیشه که هر کی بیاد هر کاری که میخواد در هر سنی انجام بده .
خودم هم گفتم باید از نسل جوان حمایت بشه , اما این قرار نیست که یاعث به خطا رفتن کار انجام بشه .
همه رو نمیشه با هم مقایسه کرد .
به قولی یکی از دوستان در تاپیکی نوشته بود تابستون شد شروع هاست و دامنه زیاد شد . هر کسی میاد یه سایت میزنه هاست ریسلری میخره و شروع میکنه فروش .!
این درسته به نظر شما دوستان ؟!!!!
من که مخالفم . این نظر شخصی هست . هر کسی نظری داره که داره بیان میشه . باید گشت بهترین نظرها رو جمع اوری کرد و از اون پیروی کرد .
سامانه پیام کوتاه - ارسال هر پیامک 9 تومان ثابت
ثبت دامنه های ملی = 4000 تومان ***** سرویس های میزبانی و نمایندگی لینوکس
در صورت درخواست سرویس ها پیغام خصوصی برای دریافت کد تخفیف
up
نمیگیم یه ده ساله نباید کارکنه! کار باید بکنه ! سفره ای پهن هست که هر فردی کسب حلال کنه! ولی یکفرد 16 ساله به دلیل عدم تعهدات ، عدم احساس مسئولیت و تجربه احساس مسئولیت و همینطور تصیماتی احساسی ممکن هست بخاطر یک کلمه کل سرویستون رو از بیخ پاک کنه ! ( سن زیر سن قانونی = عدم پیگیری دادخواست شما در دادسرا عمومی)
احساس مسئولیت ، تعهد ، پایبند به اخلاق و دین شرف! در کنار دانش فنی میشه یک سرویس دهنده خوب ! بدون در نظر گرفتن سن ! ولی باید بدونید با افزایش سن چه چیزهایی واضح تر میشه!
تو سن 16 سالگی دنیای افراد نهایتش به عشق و صفای نوجوانیه! تو بالای 20 سال کم کم پخته تر میشه و...
نمگم سن خیلی مهمه ولی بی تاثیر نیست! البته هستند افرادی که 30 سال دارند و اندازه گنجشک درک و احساس مسئولیت ندارند
درسته حرفاتون منطقیه و خب البته استثنا هم وجود داره بین این افراد حالا چه خوب چه بد
ولی بایدم در نظر گرفت که باید از یه جایی شروع بشه اما اینو مطمئن باشید خریدار تازه کار دچار این مشکلات میشه کسی که تجربه داره بلده با کی کار کنه با کی کار نکنه اینم هست برای خود خریدار هم تجربه میشه
up
با سلام خدمت دوستان
به هرحال یه فکری باید کرد . بنده خودم 5 سال هست در این ضمینه فعالیت دارم. شده یک سال پول سرور رو خودم از جیب خودم دادم ولی ابروی این کار رو با کم کردن قیمت لکه دار نکردم . دوستان همکاران عزیز بیایین حرمت این کار رو دوباره به حالت قبل برگردونیم الان هر پسر بجه 17 -18 ساله شده فروشنده سرویس که اصلا مبنای این کار رو نمیدونه که باعث میشه شرکتهای خیلی خوب و اساتید عزیز و با تجربه دوچار ضرر مالی بشن . بنده به نوبه خودم هر کاری که اساتید و دوستان و همکاران در نظر گرفتند که این کار به حالت قبل برگرده و ارزش واقعی خودش رو پیدا کنه انجام میدم .
درست ولی خب اگه قرار باشه هر بچه ای بلد نباشه که نمیشه.... خب منم الان 18 سالمه ولی با توجه به این که نمیخواستم مشتری از دست بدم دارم شرکت میزنم... الان خود بنده هم 2 سال بود داشتم هاستیگن کار میکردم الان اولین سالیه که دارم سرور کار میکنم الان 5 ماهه دارم از جیب خودم پول سرور میدم چون هنوز شرکتم ثبت نشده و کارام نصفه کاره هستش و هنوز سایتمونو به طور کامل راه ننداختیم...
این یکی از مشکلات بزرگ در زمینه فروش هاست و سرور شده . شاید اگر یک سری معیارها در نظر گرفته می شد و مرجعی بود ( مرجعی که طرفداری از سایت و کسی رو انجام نده) همه از اون رنک و اجازه فروش و فعالیت میگیرفتن بهتر میشد .
یه اتحادیه یا همچین چیزی . که نتونه بیاد یه بچه ای که سن قانونی هم نداره بخواد سرور بفروشه . البته باید به اون بچه هم انگیزه تجارت رو داد . اما با معیارهای خاص .
ما باید معیارها رو درست کنیم و همه در یک چارچوب کار کنند .
درسته باید آموزش ها رو بهشون بدیم...
الان قرن قرن 21 هستش و قرن فناوری و تکنولوژی هستش...سلام
من نمیدنم دوستان چرا همش به سن گیر میدن
اصلا سن یکی 10 وقتی یکی دانش فنیش عالی باشه و سرورش روی روال طبیعی حرکت کنه دیگه مهم نیست چقدر میخواد سنش باشه !
پ.ن : خب طبیعیه وقتی یکی 17-18 سالشه مشخصا شاید اندازه ی یک شخص 30 ساله اشراف به کلام و تسلط بر احساسات نداشته باشه البته در حالت طبیعی نه خاص اما این ایرادی به کل کاراش نمیشه.
پس....
والا ما همش داریم تاپیک رو آپ نگه میداریم ولیخ بری از حمایت مدیران نیست؟؟؟؟
فقط این تالار برای کسب در آمد هستش یا واسه کمک هم استفاده میشه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)