-
August 2nd, 2012, 12:46
پاسخ : کدام یک از لپ تاپ های زیر با این شرایط مناسب ترند؟
والا من که یه وایو دارم در حد خر کار ازش می کشم یه ساله خریدمش مشکلی هم نداره :p
-
تعداد تشکر ها از dicaprio_4244 به دلیل پست مفید
-
August 2nd, 2012 12:46
# ADS
-
August 2nd, 2012, 12:49
Hp ها بعد از مدتی با مشکل مواجه میشن، فوق العاده داغ می کنن باتریشون سریع آسیب پذیره و خراب میشه 2تا از دوستام که داشتن اینجوری شد...ایسوس که همه محصولاتش خوبه همون ایسوس بخر
-
تعداد تشکر ها از dicaprio_4244 به دلیل پست مفید
-
August 2nd, 2012, 12:49
عضو انجمن
5110 اصلا تایید نمیشه - اگه خواستید دلیل بیارم؟
-
تعداد تشکر ها از haftsepehr به دلیل پست مفید
-
August 2nd, 2012, 12:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dicaprio_4244
Hp ها بعد از مدتی با مشکل مواجه میشن، فوق العاده داغ می کنن باتریشون سریع آسیب پذیره و خراب میشه 2تا از دوستام که داشتن اینجوری شد...ایسوس که همه محصولاتش خوبه همون ایسوس بخر
حرفشون صد در صد تاییده
-
-
August 2nd, 2012, 13:14
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
dicaprio_4244
ما یکساله داریم همچین مشکلی ندیدیم دوستانتون احتمالا درست شارژ و استفاده نکردند.
-
تعداد تشکر ها از alfavps به دلیل پست مفید
-
August 2nd, 2012, 13:14
عضو انجمن
باید میگفتین برای چه کاری می خواین
اینا cpu هاشون زیاد جالب نبود یه نگاه انداختم نه سرعتش و نه cache کششون خیلی پایین بودن 2 مگ و 3 مگ
-
تعداد تشکر ها از psfa به دلیل پست مفید
-
August 2nd, 2012, 14:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
psfa
باید میگفتین برای چه کاری می خواین
اینا cpu هاشون زیاد جالب نبود یه نگاه انداختم نه سرعتش و نه cache کششون خیلی پایین بودن 2 مگ و 3 مگ
درست گفتن .
شما اول بگو برای چه کاری می خوای بعد بگو چقدر می خوای هزینه کنی؟بعد بگو کدوم شهری تا بهترین راه و بگم
-
-
August 4th, 2012, 07:43

نوشته اصلی توسط
haftsepehr
درست گفتن .
شما اول بگو برای چه کاری می خوای بعد بگو چقدر می خوای هزینه کنی؟بعد بگو کدوم شهری تا بهترین راه و بگم
سلام،کلا" برای استفاده خانگی می خوام و تا 1,150,000 تومان میتونم هزینه کنم نه بیشتر،در تهران هستم دوست گرامی ضمنا"بخاطر اینکه cup core i7 باشه و رمش فلان باشه هم نمی خوام الکی هزینه کنم،چون به کارم نمیاد. نهایت کاری که با لپ تاپ می خوام انجام بدم اینترنت رفتن و فیلم دیدن و نرم افزارهای office و autocad.
-
-
August 4th, 2012, 10:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
babak1000
سلام،کلا" برای استفاده خانگی می خوام و تا 1,150,000 تومان میتونم هزینه کنم نه بیشتر،در تهران هستم دوست گرامی ضمنا"بخاطر اینکه cup core i7 باشه و رمش فلان باشه هم نمی خوام الکی هزینه کنم،چون به کارم نمیاد. نهایت کاری که با لپ تاپ می خوام انجام بدم اینترنت رفتن و فیلم دیدن و نرم افزارهای office و autocad.
از شانس شما لپ تاپ گرون شده . مثلا خود من 10 ماه پیش ایسوس cup core i7 با رم 8 گیگ و هارد 750 گیگ و گرافیک جیفورس 2 گیگ ( دو تا کارت گرافیکی داره لپ تاپ ) رو 1400,000 گرفتم
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
تعداد تشکر ها ازdertgtr به دلیل پست مفید
-
August 4th, 2012, 13:25
عضو انجمن
من 4530 دارم و واقعا ازش راضی هستم
قبلش یک 5010 دل داشتم کانفیگش بد نبود ولی کیفیت ساختش افتضاح بود
-
تعداد تشکر ها ازda6276 به دلیل پست مفید