سلام دوستان من میخوام یک شبکه اجتماعی بزرگ بزنم ازتون درخواست میکنم ایده هاتون و نیازهاتون رو به من بگید
ممنون میشم اگه کمکم کنید
سلام دوستان من میخوام یک شبکه اجتماعی بزرگ بزنم ازتون درخواست میکنم ایده هاتون و نیازهاتون رو به من بگید
ممنون میشم اگه کمکم کنید
ایده ! اینقدر شبکه های اجتماعی زیاد شده که فکر نمی کنم کلا ایده خوبی برای حضور در جامعه مجازی باشه
باید اساس کار فعالیت تون رو براش دنبال ایده باشید
البته این نظر شخصی من بود
.. :: فروش وب سایت : باکسین پلتفرم فارسی فروش فایل دیجیتال :: ..
نیکا کامپیوتر - طراحی وب سایت و اسکریپت های 100% اختصاصی
دوست عزیز توی ایران زندگی میکنید!
هر کسی ایده داشته باشه خودش میره اجراییش میکنه مطمئن باشید ایده ی مجانی گیرتون نمیاد
هر کس باید گلیم خودشو از آب بکشه بیرون شما هم خودت بشین فکر کن یه ایده ی خوب پیدا کن و یه سایت بیا بالا
شبکه اجتماعی دیگه اشباه شده و بهتر هست دنبال چیز دیگه ای باشید و تو انتخاب هم عجله نکنید بهتر هست برای انتخاب یک ایده درست زیاد وقت صرف کنید
موفق باشید
▓ مدیریت سازمان یافته و رایگان سرور مجازی و اختصاصی : BergServer.com
▓ مرجع آمـوزش های مدیریت سرور و هاستینگ : WikiConfig.ir
من دو تا ایده خوب دارم ، اسپانسر مالی میشید تا پیاده اش کنیم .
چرا اتفاقا هست!
شاید اسم TED به گوشتون خورده باشه بزرگترین سازمان هست در این زمینه و چندین و چند مورد ایده توش ثبت شده چندین کنفرانس از افراد بزرگ نت روش قرار داره و ...
ولی مشکل ما ایرانیا اینه که اگر بخوایم فکر هم بکنیم به ایده ایی فکر میکنیم که پولساز باشه! هیچ کس نمیاد یه ایده ایی ثبت کنه که کار من و تو کاربر رو راه بندازه!
اگر هم ایده ایی به فکرش برسه یا باید خودش اجراییش کنه یا به قیمت میلیونی بفروشهطرف برای راه اندازی یه انجمن با یه موضوع خاص کمک میخواسته ولی حاضر نبود موضوعش رو بگه چون فکر میکرد قراره پس فردا صد تا سایت مثل انجمنش بیاد بالا
در مورد طلب ایده هم باهاتون موافقم! طرف حتی اسم دومینشم میخواد بقیه براش انتخاب کنن بعد انتظار پیشرفت داره تو کارش نمونه اشم : http://www.webhostingtalk.ir/f24/18001/
ویرایش توسط sajad2745 : August 1st, 2012 در ساعت 03:22
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)