ثبت نام نشده گرامی : این بخش ( بخش آموزشی >>کولوکیشن >> مباحث و مابع آموزشی ) همانگونه که از نام آن مشخص است ! صرفا جهت ایجاد تاپیک های آموزشی می باشد و نه ایجاد تاپیک سوال ، مشکل و موارد نامرتبط دیگر....!! در نظر داشته باشید که تاپیک آموزشی به موضوعاتی اتلاق می شود که حاوی آموزش یک مورد خاص ، مطالب صمعی و بصری آموزشی ، نکات آموزشی و ..... در خصوص کولوکیشن باشد ! لطفا جهت ایجاد تاپیک های سوال و مشکل در خصوص کولوکیشن به این بخش ( بخش آموزشی >>کولوکیشن >> سوالات و مشکلات ) مراجعه فرمائید . بدیهی است در صورت مشاهده تاپیک های نامرتبط در تمام بخش های انجمن ، علاوه بر حذف تاپیک فوق محدودیت های خاصی برای حساب کاربری شما اعمال خواهد شد !
نوشته اصلی توسط goldstar سلام توی گیگا نمیشه اما بعضی دیتاسنتر ها این امکان رو دارند که lease to own یا rent to own گفته میشه من تعدادی از اینها رو براتون لیست میکنم www.sharedlayer.com www.superbhosting.com www.webnx.com www.pacificrack.com www.fazewire.com www.ezzi.net gnax هم فکر میکنم ارایه بده اما superbhosting و webnx کیفیت بالایی داره به هر حال هرچی فکر کردم اینها توی ذهنم بود حالا دیتاسنترهای دیگه هم خاطرم اومد بهتون میگم. همه رو دیدم و نکته اینجاست همه دیتاسنترهای فوق امریکایی هست و مسئله تحریم ایران هم هست ! بدرد کسانی می خوره که خارج ایران زندگی میکنند !
persianwhois
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن