-
July 31st, 2012, 21:11
خرید مستقیم vps از دیتا سنتر(کدوم دیتا سنتر از امریکا یا انگلیس ارائه میده)
سلام
دوستان من کم کم دارم تصمیم می گیرم مستقیم از یک دیتا سنتر vps خریداری کنم
کدوم دیتا سنتر ها از آمریکا و انگلیس سرویس ارایه میدن
یک ساله می خوام خریداری کنم اگه امکانش باشه
دوستان نظرتون چیه؟
افر هایی چیزی هست از دیتا سنتر ها؟؟؟؟
-
تعداد تشکر ها از Mr.Roham به دلیل پست مفید
-
July 31st, 2012 21:11
# ADS
-
August 1st, 2012, 00:16
پاسخ : خرید مستقیم vps از دیتا سنتر(کدوم دیتا سنتر از امریکا یا انگلیس ارائه میده)
دوستان کسی اطلاعاتی نداره؟؟
-
-
August 1st, 2012, 00:19
پاسخ : خرید مستقیم vps از دیتا سنتر(کدوم دیتا سنتر از امریکا یا انگلیس ارائه میده)
-
تعداد تشکر ها ازitjavani به دلیل پست مفید
-
August 1st, 2012, 00:30
-
-
August 1st, 2012, 01:01
با سلام
از هتزنر هم میتونید خرید کنید
در صورت تمایل
-
تعداد تشکر ها از mariean به دلیل پست مفید
-
September 26th, 2012, 12:23
چرا از دیتا سنتر های ایرانی نمی گیرین؟ با این افزایش قیمت دلار .... از طرفی ping تون هم بهتر می شه. مثلا از دیتا سنتر هایی مثل افرانت.... که سرویس های خوبی هم داره.
-
تعداد تشکر ها از high tech به دلیل پست مفید
-
September 26th, 2012, 13:15
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Mr.Roham
سلام
دوستان من کم کم دارم تصمیم می گیرم مستقیم از یک دیتا سنتر vps خریداری کنم
کدوم دیتا سنتر ها از آمریکا و انگلیس سرویس ارایه میدن
یک ساله می خوام خریداری کنم اگه امکانش باشه
دوستان نظرتون چیه؟
افر هایی چیزی هست از دیتا سنتر ها؟؟؟؟
با سلام
با توجه به افزایش قیمت ارز فکر نمی کنم خریداری سرور مجازی اون هم برای یک سال از یکی از کشور های آمریکا و انگلیس براتون مقرون به صرفه باشه
اگر پورت براتون مهم نیست من می تونم Virtual Private Servers | VPS Servers - VPS Server Hosting رو معرفی کنم
اما اگر سرعت پورت براتون مهم هست چون XLHOST برای سرور های مجازی فقط پورت 100 ارائه می ده این شرکت رو توصیه نمی کنم
ولی همونطور که دوستمون جناب high tech فرمودند اگه پینگ پایین و دسترسی سریع و داخلی بودن براتون مهم هست سرور های مجازی از دیتاسنتر های ایرانی تهیه کنید
mr2od
-
تعداد تشکر ها از ariacloud به دلیل پست مفید
-
September 26th, 2012, 15:40

نوشته اصلی توسط
high tech
چرا از دیتا سنتر های ایرانی نمی گیرین؟ با این افزایش قیمت دلار .... از طرفی ping تون هم بهتر می شه. مثلا از دیتا سنتر هایی مثل افرانت.... که سرویس های خوبی هم داره.
یه سری به پهنای باند و قیمت هم بزنید بد نیست
-
تعداد تشکر ها ازmortezafox به دلیل پست مفید
-
September 26th, 2012, 15:50
عضو جدید
به نظرتون وی پی اس های هتزنر چطور هست ؟!
پورت 100 مگ دارند به نظرتون تاثیری توی سرعت داره یا خیر ؟
-
تعداد تشکر ها از alishadmehr به دلیل پست مفید
-
September 26th, 2012, 15:52
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mortezafox
یه سری به پهنای باند و قیمت هم بزنید بد نیست
ایشون هم درست می گن ، از نظر پهنای باند و قیمت هم بخواید در نظر بگیرید گرون در میاد ولی باز هم به نظر خودتون بستگی داره ، در کل اگر مشخصات و اطلاعات و detail دقیق تری بدید که برای چه کاری و ... نیاز دارید خیلی بیشتر و بهتر می شه راهنمایی کرد
-
تعداد تشکر ها از ariacloud به دلیل پست مفید