-
June 30th, 2012, 15:55
عضو انجمن
پاسخ : اموزش راه اندازي سرور ايميل يا ايميل هاستينگ+ كانفيك

نوشته اصلی توسط
ahmadsadri
منم چیزی پیدا نکردم
ببینید من xampe نصب میکنم با اون اسکریپتم رو بالا میارم
بالا میاد بدون مشکل نصب میشه
ولی ایمیل ارسال نمیکنه
سرور ویندوزه
میخوام ببینم ویندوز تنظیم خاصی میخواد؟
سلام
فکر کنم نیاز به این است که میل سرور xampp را راه اندازی کنید تا بتونیم ار ارسال ایمیلش استفاده کنید
-
-
June 30th, 2012 15:55
# ADS
-
June 30th, 2012, 16:13

نوشته اصلی توسط
baghebahar
سلام
فکر کنم نیاز به این است که میل سرور xampp را راه اندازی کنید تا بتونیم ار ارسال ایمیلش استفاده کنید
هر کاری کردم با اون میل سرور هیچ کاری نتونستم کنم
ampps هم نصب کردم بازم نشد
-
-
June 30th, 2012, 20:38
عضو انجمن
شما که مشکل سرور نداری یه سرور لینوکس خریداری کن !
Xammp نیاز به کانفیگ و دردسر داره .
-
-
June 30th, 2012, 20:44
دوستان عزيز اگر كسي اموزش داره از ما دريق نكنه ممنون ميشم يا لينك اموزش داره بزاره تا همه نگاهي بندازن ببيند تا لذتش ببريم
-
-
July 19th, 2012, 12:04
در مورد دیتاسنتر عرض کنم ، برای ایمیل بهتر هست از دیتاسنتر هایی سرویس بگیرید که زیاد گیر نباشند . مثلا گیگا اینترنشنال خوب هست توی آلمان .
هتزنر هم خوب هست ، اما باید توجه کنید که آی پی هایی که تحویل میگیرید اسپم نشده باشند . در کل بنظرم اگر هزینه برایتان مهم نیست از نت الیگنت کانادا سرویس تهیه کنید . آی پی ها تخصیص یافته 100% اسپم نشده هستند و از لحاظ ایمیل ، قطعا به مشکلی بر نخواهید خورد !
-
-
July 31st, 2012, 00:53

نوشته اصلی توسط
rpserver
در مورد دیتاسنتر عرض کنم ، برای ایمیل بهتر هست از دیتاسنتر هایی سرویس بگیرید که زیاد گیر نباشند . مثلا گیگا اینترنشنال خوب هست توی آلمان .
هتزنر هم خوب هست ، اما باید توجه کنید که آی پی هایی که تحویل میگیرید اسپم نشده باشند . در کل بنظرم اگر هزینه برایتان مهم نیست از نت الیگنت کانادا سرویس تهیه کنید . آی پی ها تخصیص یافته 100% اسپم نشده هستند و از لحاظ ایمیل ، قطعا به مشکلی بر نخواهید خورد !
شما تست کردید مثلا میشه روزی 100000 تا ارسال کرد؟
-
-
July 31st, 2012, 00:56

نوشته اصلی توسط
sellpad
شما تست کردید مثلا میشه روزی 100000 تا ارسال کرد؟
سلام .
بنده چیزی تست نکردم . فقط آفر دادم برای سرور های ایمیلی دنبال آی پی ها کانادا برید که اسپم نباشند .
شما میتونید دومین کی ست کنید برای سرورتون و توی سازمان های ضد اسپم عضو شوید . با این کارها هیچوقت آیپیتون اسپم نمیشه !
روزی شونصد میلیارد هزار تا ایمیل هم که بفرستی هیچی نمیشه
-
-
July 31st, 2012, 05:18
3 صفحه شد این تاپیک ولی یه نفر نیومد راهنمایی کنه ... واقعا جالبه تو ایران هیچکی سرور smtp نمیفروشه ...من الان تنها چیزی که میخوام یه سرور smtp هست که وصلش کنم به سایتی که روش نرم افزار ارسال ایمیل نصبه ...
-
-
July 31st, 2012, 12:12

نوشته اصلی توسط
rpserver
سلام .
بنده چیزی تست نکردم . فقط آفر دادم برای سرور های ایمیلی دنبال آی پی ها کانادا برید که اسپم نباشند .
شما میتونید دومین کی ست کنید برای سرورتون و توی سازمان های ضد اسپم عضو شوید . با این کارها هیچوقت آیپیتون اسپم نمیشه !
روزی شونصد میلیارد هزار تا ایمیل هم که بفرستی هیچی نمیشه

منظورتون از دومین کی چیه؟
میشه سایت چند تا از اون سازمان ها را بفرمایید؟
-
-
July 31st, 2012, 14:43
به قول دوستمون کمتر کسی در این زمینخ اطلاعات داره این قضیه ارسال ایمیل همه باهاش مشکل دارن کسی هم نیست در این زمینه واقعا اطلاعات داشته باشه و کمک کنه من خودم نزدیک 500 نومن سر این قضیه کمش ضرر کردم همه را ه هارو هم تست کردم حتی سرم هم کلاه گذاشنت تا دلت بخواد .اما کسی راهی ندهره که واقعا جواب بده من همه چیز بانک میا فعال همه چی دارم حاضر اما یه راه درست حسابی نیست که راحت ارسال کنیم
-