نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 353

موضوع: معرفی سامانه پرداخت اینترنتی Payline.ir

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم sarwhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    603
    تشکر تشکر شده 
    2,673
    تشکر شده در
    1,819 پست

پیش فرض پاسخ : معرفی سامانه پرداخت اینترنتی Payline.ir

نقل قول نوشته اصلی توسط Neo2 نمایش پست ها
    با سلام و با تشکر از شما که توجه تون به این موضوع باعث میشه که ابهام برای دیگران از بین بره
    اجازه بدید چون یکی از مدیران سامان سیستم ( زرین پال ) پست شما رو لایک کرده سیستم زرین پال و Payline رو مقایسه کنیم.

همونطور که اطلاع دارید ما از ابتدای شروع کارمون تا به حال از سایر سیستم ها منعطف تر و با انصاف تر عمل کردیم و همیشه هم شعارمون این بوده که ما به جیب وب مسترها به عنوان منبع درامد نگاه نمی کنیم.
    به همین خاطر بحث دریافت درصد پول خروجی از سیستم رو کامل کنار گذاشتیم و شما عینا همون چیزی که در حساب دارید رو دریافت می کنید.

و اما موضوع اصلی که مربوط به هزینه دریافتی از تراکنش ها میشه.
    ما در سیستم مون 2 نوع درگاه پرداخت و 2 نوع کسر کارمزد داریم که در 2 حالت کارمزد تراکنش رو شما پرداخت نمی کنید و مشتری سایت تون هزینه رو پرداخت میکنه.
    همچنین در درگاه معمولی شما برای یک تراکنش 5000 تومانی 80 یا نهایتا 100 تومان کارمزد میدید که اون رو هم میتونید انتخاب کنید که مشتری تون پرداخت کنه.
    اتفاقا داریم صحبت های تکمیلی رو هم انجام میدیم که باز هم نرخ درگاه مستقیم رو از این هم کمتر کنیم و انشا ا.. به زودی در سیستم اعمال می کنیم.

اما Payline مزایای دیگری هم داره که به چند مورد شون اشاره می کنیم.
    در عرایضم اشاره کردم که ما خودمون رو منعطف ترین سیستم پرداخت میدونیم و برای نمونه به تسویه حساب ها اشاره می کنم.
    ابتدا زرین پال رو بررسی می کنیم.
    3 موجودی حساب مختلف رو در نظر بگیرید.
    ابتدا فرض کنید که در زرین پال 10.000 تومن موجودی حساب دارید، برای دریافت موجودی حساب تون بعد از 3 الی 4 روزکاری 2.5% کارمزد ازتون کسر میشه که دریافتی شما بعد از 4 روز 9.750 تومان خواهد بود
    فرض کنید که موجودی حساب شما 100.000 باشه که دریافتی شما بعد از 4 روز 97.500 تومان خواهد بود
    فرض کنید که موجودی حساب شما 200.000 باشه که دریافتی شما بعد از 4 روز 195.000 تومان خواهد بود
    و برای مبالغ بالاتر هم که خودتون میتونید حساب کنید چه مقدار از شما بدون دلیل کسر میشه.

حالا Payline رو در نظر بگیرید. ما سطح طلایی و نقره ای نداریم و هزینه ای هم بابت این چیزا نمی گیریم.
    فرض کنید که شما N تومن موجودی حساب دارید، برای دریافت موجودی حساب تون اگر :
    بصورت آنی باشه بعد از 5 دقیقه الی 2 ساعت با کسر 500 تومان که اون هم هزینه کارمزد انتقال آنی هست که بانک میگیره، دریافتی شما همون مبلغ درخواستی تون - 500 تومان خواهد بود.
    بصورت پایا باشه بعد از 1 تا 12 ساعت دقیقا همون وجه درخواستی تون بدون کسر هیچگونه کارمزدی به حساب تون واریز میشه.

یعنی یک وب مستر می تونه بدون هیچگونه هزینه ای و کاملا مجانی از Payline استفاده کنه و حتی 1 ریالی بابت انجام تراکنش ها به Payline نده.
    با سلام
    میخواستم یه موضوعی رو بگم
    بنده خودم در گاه ملت داشتم خودتون میدونید که اذیت میکرد ملت یادم یک روز به طور کامل ملت قطع شدخلاصه کلافمون کرده بودم امدم اینجا تبلیغ ایشونو دیدم گفتم یه تستی بزنم
    از اون موقع تا حالا ملت بوسیدم گذاشتم کنار با ایشون کاذر میکنم
    دیگه فکر اسوده هست هر چقدر موجودی حساب داشته باشم انقار نقد و توی حساب بانکیمونه
    یعنی اینو بگم درخواست وجه میکنم تابیام برم سایت بانک و حسابو چک کنم ایشون مبلغ واریز کرده

2. تعداد تشکر ها از sarwhost به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)