صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 18 , از مجموع 18

موضوع: یه هکر می تونه با هک کردن ایمیل و ورود به ایرانیک دامنه من رو به اسم کسی دیگه منتقل کنه؟

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    81
    تشکر تشکر شده 
    735
    تشکر شده در
    492 پست

پیش فرض پاسخ : یه هکر می تونه با هک کردن ایمیل و ورود به ایرانیک دامنه من رو به اسم کسی دیگه منتقل کنه؟

در در سامنه پژوهش های بنیادی مهمترین مورد برای انجام عملیات انتقال اسکن کردن مدارک کپی کارت ملی و شناسنامه میباشد تنها کاری که ان شخص میتواند انجام بدد تغییر dns میباشد جز این هیچ کاری از دستش بر نمیایید
    سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر

2. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    110
    تشکر تشکر شده 
    418
    تشکر شده در
    337 پست

پیش فرض پاسخ : یه هکر می تونه با هک کردن ایمیل و ورود به ایرانیک دامنه من رو به اسم کسی دیگه منتقل کنه؟

یک مسئله دیگر هم اینه که شما یک رمز امنیتی رو سوال امنیتی رو اول که اکانت رو میسازید ارائه میدید که در هنگام انتقال اون رو میخواد

عضو جدید perswe آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    27
    تشکر تشکر شده 
    39
    تشکر شده در
    31 پست

اگر اشتباه نکنم حدود یکسال و نیم پیش سایت آشیانه (بهرور بستنی) رو اینطوری از دور خارج کردن برا چند ساعت. میشه اما خیلی آدم حرفه ای می خاد، یکی از آخرین راه هاست ،.

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    39
    تشکر تشکر شده 
    59
    تشکر شده در
    47 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ERfan.Taleghani نمایش پست ها
    یک مسئله دیگر هم اینه که شما یک رمز امنیتی رو سوال امنیتی رو اول که اکانت رو میسازید ارائه میدید که در هنگام انتقال اون رو میخواد
    خیر دوست عزیز، هنگام انتقال سوال امنیتی نمیپرسند

عضو انجمن hasun آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    137
    تشکر تشکر شده 
    267
    تشکر شده در
    170 پست

چون کارت ملی میخواد . نیاز به جعل و یا به دست آوردن کپی کارت ملی مالک دامینه . جعل رضایت نامه برای اینکار هم لازمه .
    بلفرض که این کار ها رو کردین ، با یه شکایت کوچیک دامین رو برمیگردونن و شخصی که کار جعل و هک کرده رو میگیرن . ( اگرم حرفه ای باشه نمیگیرن ! ردی نمیزاره )

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    39
    تشکر تشکر شده 
    59
    تشکر شده در
    47 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط perswe نمایش پست ها
    اگر اشتباه نکنم حدود یکسال و نیم پیش سایت آشیانه (بهرور بستنی) رو اینطوری از دور خارج کردن برا چند ساعت. میشه اما خیلی آدم حرفه ای می خاد، یکی از آخرین راه هاست ،.
    اگر همچین چیزی هم بوده انتقال نبوده فوقش تغییر dns بوده

عضو انجمن secure_host آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    171
    تشکر تشکر شده 
    1,382
    تشکر شده در
    508 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط perswe نمایش پست ها
    وب سایت ashiyane.com , ashiyane.net بوده است که domain رو از رحیسترار انتقال دادن . و ربطی به دامنه ir نداشته است. و حدود دو سال پیش هم که هک شد از روش DNS Poision Attack بوده که به موضوع مربوطه در این تاپیک مرتبط نمی باشد.
    با تشکر
    ارایه دهنده خدمات ایمن سازی سرور های مبتنی بر لینوکس و ویندوز
    My Crime Is My Advisory . Hacking Is The Best But Security Is The First

The Best Secure Hosting in Iran http://SecureHost.ir

جهت تماس در شبکه IRC :mHUB.HIRCNetwork.com#Linux@Secure_Host

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    31
    تشکر تشکر شده 
    46
    تشکر شده در
    33 پست

با سلام
    اگه دامنه های خیلی جالبی دارین اصلا شک نکنید و از سرویس جدید جیمیل استفاده کنید
    یه رایانامه ( معادل پارسی ایمیل ) جیمیل بسازید و قابلیت ورود با کد تاییدیه با شماره موبایل رو فعال کنید.
    با این سرویس جدید هربار که می خواید وارد جیمیل بشید ، بعد از وارد کردن اطلاعات و بعد از صحت اطلاعات یه گذرواژه ( معادل پارسی پسورد ) 6 رقمی به تلفن همراهتون ارسال می کنه ، و بعد از وارد کردن این گذرواژه می تونید وارد جیمیل بشین و رایانامه هاتون رو مدیریت کنید !
    می تونید سرویس رو جوری فعال کنید که با هر بار ورود یه گذرواژه بفرسته یا بعد از 30 روز از وارد کردن آخرین گذرواژه .
    این جوری حداقل اگه روزی هکری هم خواست وارد بشه ، یه پیامک براتون ارسال می شه و تا بخواد گذرواژه 6 رقمی رو هک کنه شما رایانامه دامنه هاتون رو عوض می کنید !!!!!
    با ایران هم مشکلی نداره و برای هر دو سرویس دهنده ی تلفن همراه ایران هم پیامک ارسال می کنه.
    فکر کنم hotmail.com هم جدیداً این امکان رو اضافه کرده ولی خیلی بد قلق هست ، پیشنهاد نمی شه
    پیروز و موفق باشید

10. تعداد تشکر ها از ccm به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)