نقل قول نوشته اصلی توسط salem نمایش پست ها
همیشه هم طوری حرف میزنن انقار 1000 میلیون بهش بدهکار هستیم از دوستان عزیزی هم که این تاپیک رو ایجاد کردن ممنون . البته اگه پاک نشه چون آقای مسعودی با بکی از مدیران این سایت شدید دوست هستن مطالب در مورد ایشون زود پاک میشه . یه زمونی vps ما 5 روز قطع شده بود موردیم از بس زنگ و تیکت زدیم بعدش امدیم سایت دیدیم وارد ناحیه کاربری نمیشه بعد دیدیم زده به دلیل اسپم زیاد در حال پاک کردن هستیم . بعد 6 روز خلاصه به تیکت جواب دادن و گفتن به ما تیکت نزدین هر چقدر گفتیم گردن نگرفتن گفتن نه که نه مرغ یه پا داره
شما جواب پست بالاسرتون رو بدید! در مورد ادعاهای جدیدتون هم سعی در اثبات داشته باشید. وگرنه به دلیل تشویش اذهان عمومی ، تخریب برند ، توهین و اهانت (با توجه به مکالمه تلفنیتون که قبل از اون هم بهتون گفتیم بابت تک تک کلماتی که به کار بردید باید در پرونده ای که در دادگاه جرائم اینترنتی گرگان دایر شده پاسخگو باشید.)
هر چیزی برای اثبات دارید رو کنید ببینیم این همه دروغ از کجا میاد وگرنه من آدمی نیستم که مثل بچه های 18 ساله تازه کار بدون مجوز بیخیال حرف هاتون بشم! من برای تک تک کارهام مجوز دارم و اجازه نمیدم کسی بخواد بدون مدرک برند بنده رو تخریب کنه! با خاک یکسانش میکنم.