نقل قول نوشته اصلی توسط salem نمایش پست ها
سلام به همه دوستان من نزدیک 1 سال با ایشون کار کردم اول خیلی خوب بود اما بعدش یهنی بعد عید 91 نمیدونم چس شد سیلستشون رو عوض کردن یا چی کلا خراب شد نسبت به قبل من 5 تا vps داشتم ازشون اونقدر مشکل پیش اومد که کلا بیخیال شدم حتی 80 تومن هم بدهکار بودم من اضافه ریخته بودم 2 ماه هرچقد گفتیم پول ما رو برگردونین گفتن اینجا چاله میدون نیست اون شاره ها هم که تو سایت گذاشتن به هیچ کدون جواب نمیدن البته اون زمون شاید الان درست شده ما هم کلا بیخیال پولمون شدیم جونمونو برداشتیم فرار کردیم فقط
به به جمع کاربران خوبمون جمعه!
جناب سالمی میتونید بفرمایید کجا هزینه اضافی پرداخت کردید؟! به چه دلیل به شما گفته شد اینجا چاله میدون نیست؟! خوشبختانه گوشی بنده و همینطور تلفن های شرکت همه مکالمات را ضبط میکنند و حجم ذخیره سازی بالا دارند که همچنان فکر کنم مکالمات پر گوهر شما ذخیره باشه! شما حتما تاپیک رو در اون بخش ایجاد کنید تا مکالمه مودبانه تون رو بزارم.در ضمن میگم شما چجوری فرار کردید که 9 سرویس فعال پیش ما دارید و آخرین خریدتون هم برای دو سه روز پیشه؟!
تیکت عذرخواهیتون بابت صحبت هایی که کردید همچنان هست و بسته نشده! میزاشتید لااقل خشک بشه بعد پست بزنید.

خوشم میاد اینقدر اینجا اینقدر بی صاحاب شده که هر کسی هر چی دوست داره بدون دلیل مدرک میگه! جناب سالمی من سخت منتظر تاپیک شما هستم ببینم چندتا از این ادعا هایی که کردید رو میتونید اثبات کنید؟

در مورد تلفن کجای وب سایتمون نوشتیم 2 صبح باید به فردی که هیچ هزینه ای بابت پیشتبانی تلفنی نداده پاسخ بدیم؟!