والا اونطور که من از نحوه طرح سوال شما فهمیدم ، شما در زمینه شبکه و اینترنت بیسیم تحقیق کافی نکردین ،.برای این منظور راه های متعددی وجود داره که همشون نیاز به کسب مجوز از سازمان تنظیم ارتباطات رادیویی داره. 1-گرفتن نمایندگی یکی از دو شرکت فعلی اراءه دهنده اینترنت بیسیم ، یعنی ایرانسل(محدود) و مبین نت(گسترده) .2-با استفاده از روتر اینترنت دریافتی خودتون رو به بیسیم تبدیل کنین که همون طور که آقا تقی گفتن ، کاری غیر معقوله ،. چون برد این دستگاه ها جواب گوی مسافت بسیارمحدودیه. 3- با استفاده از تجهیزات ماهواره ای اینترنت رو دریافت و به اشتراک بزارین ، اینم محدود هست. 4-یک سرور مخصوص این کار مثلا میکروتیک تهیه کنین و با استفاده از آنتن و تجهیزات ماهواره ای اینترنت رو به اشتراک بزارین. این مورد هم سرور اختصاصی ایران کاملا شخصی نیاز داره که حتی مدیریت تجهیزاتشم با خودتون باشه(تو شرکتتون باشه) ، که خیلی خیلی هزینه داره به علاوه صادر نشدن مجوز در این زمینه. با این وجو من توصیه میکنم شما اگر میخاین یک شهر رو مورد پوشش قرار بدین برین دنبال نمایندگی وایمکس ایرانسل و یا مبین نت ، که ایرانسل پروانه و مجوزش محدود برای چند استان خاص است و مبین نت گستردگی تقریبا سراسری داره ، . درآمدشم خوبه. اگر میخاین یک منتطقه مثلا یک کیلومتر رو پوشش بدین باید بدنبال تجهیزات شبکه و اینترنت پرسرعت برای اشتراک گذاری به وسیله روتر باشین.