3-بازگشت وجه فقط در صورت سرعت پایین سرور و مشکلات سخت افزاری پذیرفته میشود.
4-لطفا پسورد خود را بعد از تحویل عوض کنید. فراموشی یا هک شدن سرور به عهده ما نیست.ما فقط سرور را باز بک میدیم
5-ابیوز از طرف دیتا سنتر بیاد سرور خاموش خواهد شد و هیچ مسئولیتی با ما نیست
6-تمامی پشتیبانی از طریق تیکت-ایدی یاهو انجام میپذیرد فقط در موارد خاموش شدن سرور و اضطراري با ما تماس بگیرید.
7-توجه داشته باشید برای تمدید سرور 2 روز قبل به شما میل میشود حتما میل خود را چک کنید و سرور بعد از مهلت که به اتمام میرسد فقط 1 روز بعد در سرور ما میمامند لطفا بایننکته توجه فرمایید.
برخی نظرات کاربران
نوشته اصلی توسط scary-x2
کاملا تایید میشن . خیلی وقته که میشناسمشون
نوشته اصلی توسط HAMIDELECTRONIC
سلام علیکم
واقعا کیفیت بی نظیره من یکی که هیچ مشکلی پیش نیومده بلکه هر سوالی در مورد موارد دیگر داشتم جواب داده اند . سرعت سرورها هم عالیه . کلا بگم نظیر نداره
پشتبانیشون هم که از طریق یاهو مسنجر و تلفن عالیه
خلاصه من راضی هستم
یا علی (ع)
نوشته اصلی توسط Afsarie
با سلام .
آقا رضا حرف نداره چه پشتیبانیش چه سروراش.
من تا الان حدود 15 تا وی پی اس از ایشون گرفتم و تاحالا 1 ثانیه هم قطعی نداشته.
به کیفیت سرور ها من از 20 نمره 21 میدم.سرعت و قدرت هم مثل کیفیت عالی هست.
پشتیبانی خیلی قوی هست و همیشه در دسترس.
از همینجا هم از ایشون بخاطر ارائه خدمات بسیار عالی تشکر میکنم
نوشته اصلی توسط ramtin_fbi
من یکی از مشتریانشون هستم سرور ها بسیار قدرتمند و عالی هستن پیشنهاد میکنم استفاده کنید
از مشخصات اصلی : سرعت بالا و پشتیبانی خوبش هست =d>
نوشته اصلی توسط afshinbiaban
سرویس هاشون بسیار عالی و با پشتیبانی خوب ارائه میشه من که مشکلی نداشتم...خدایی زحمت میکشن
دستشون درد نکنه واقعا... سرور هاشون بی نظیره
نوشته اصلی توسط meysamkarimi
فقط نارس وي پي اس nars vps .بهترين سرويس ها رو ميده . من قبلا از جاهاي ديگه خريد ميكردم ولي از روزي كه نارس وي پي اس رو پيدا كردم هم
سرعت بالا رو تجربه كردم و هم قيمت مناسب رو . ازشون واقعا تشكر ميكنم =d>=d>=d>
نوشته اصلی توسط amirvazir
سلام از زحمتاتون ممنون من سرویساش رو تهیه کردم بسیار خوب و پشتیبانیش 20
نوشته اصلی توسط boyf6636
منم از nars_vps سرور گرفتم . کیفیت سرور هاش عالیه. پشتیبانیش هم 20 .
نوشته اصلی توسط Arash_arash127
سلام آقا رضا
من داشتم سرچ میکردم دیدم اینجا هستین پیغام ددوستانو دیدم
بعضی از دوستان کم لطفی کردن و دارن من خودم الان حدود 1 سال از شما 5 سرور خریدم و هر وقت دچار مشکل شدم با تلفن با مسنجر کمک کردین
حالا نمیدونم چرا از دوستان کم لطفی دارن
ولی من کمال تشکر دارم و ممنونم
موفق باشین
نوشته اصلی توسط reza-2003
باسلام.کیفیت سرور عالیه تحویل 10 دقیقه ای پشتیبانیشون هم که خوب بوده با تشکر.اینشالله همینطوری پیش بره
نوشته اصلی توسط nimala
با سلام من از نارس سرور گرفتم خیلی خوبـــــــه ساپورت و پشتیبانیش هم خیلی خوبه من به تمام دوستان پیشنهاد میکنم سرور هاشونو از نارس بگیرن
نیما
با تشکر از تمام کاربران نارس سرور.
موفق و پیروز باشید
ویرایش توسط nars_Vps : November 5th, 2012 در ساعت 21:22
پاسخ : فروش سرورمجازی از کشور های (انگلیس-المان-امریکا)نارس ســــــــرور
نوشته اصلی توسط perswe
به نوبه خودم و با دلیل کافی تایید نمی کنم .
سرور ها آپتایمشون تضمین شده نیست و مدام دچار قطعی میشن .
پشیبانی تا زمانی که مشکل براتون پیش نیاد عالیه . اما به محض ایجاد مشکل پشتیبانی 0 میشه .
یکی از دوستام هم درخاست برگشت هزینه داده بود که اونم کلا دیگه جواب نگرفت .
چند روز پیش هم که من دامنه سایتشون رو چک کردم چون قالب سایتشون کپی شده و دارایه شل بود هک شده بود . البته صاحب قالب تو همین انجمن شکایت کرده بود .
جایه تعجه که کسی که نمی تونه امنیت سایت و سرور خودش رو تامین کنه چطور میتونه امنیت کاربراش رو تامین کنه .
کلیه مواردی که گفتم برا خودم و چند نفر از نماینده هام پیش اومده و در صورتی که مدیران سایت مدرک بخوان براشون میفرستم .
با تشکر از انتقاد شما
میشه خودتون رومعرفی کنید؟و مشکلتون چی بوده؟قوانین برگشت وجه در سایت برداشته شده دوست عزیز لطفا مشکلتون رو دقیق بگین و هرکس ناراضی هست خودش بیاد عضو بشه بگه بقیه جای سوء تفاهم نشه
عزیز قالب برداشته شد این 1
دوم مشکل شما چیه به قالب ما گیر دادین؟؟؟؟؟
سوم امنیت سایت چه ربطی به سرور داره؟؟مگه تا حالا کسی از سرور های ما ناراضی بوده !!!!!!!!
لطفا با دلیل بیاید نه که بگید به دلایل کافی تایید نمیکنم اعتبار مارو زیر سوال ببرید
موفق باشید
ویرایش توسط nars_Vps : July 29th, 2012 در ساعت 23:07
حاجي من كه راضي هستم تا به حال چند تا سرور خريدم خراب كردم و پشتيباني خوبي هم داره بد نيست ولي نميدونم چرا به سوالات تخصصي و فني من جواب نميده البته اينم بگم ها رضا دوست صميمي منه كسي حق نداره بهش بگه بالاي چشت ابرو حواست رو جمع كن اقاي محترم.
نوشته اصلی توسط world
من در ایران و حتی در خارج کشور خیلی سرور خریدم ولی باور کنید نارس تکه الان یک سرور ازش خریدم با اینکه بازدید سایت به چهل هزار تا هم میرسه ولی آخ نمیگه softarchive.in
با تشکر از شما موفق باشید.این شالله کیفیت سرور ها راضی کننده باشه.
نوشته اصلی توسط MRC
حاجي من كه راضي هستم تا به حال چند تا سرور خريدم خراب كردم و پشتيباني خوبي هم داره بد نيست ولي نميدونم چرا به سوالات تخصصي و فني من جواب نميده البته اينم بگم ها رضا دوست صميمي منه كسي حق نداره بهش بگه بالاي چشت ابرو حواست رو جمع كن اقاي محترم.
شما لطف دارید .سوالات فنی شما هم خارج از زمینه ما هست :D موفق باشید