بابت پاسخ گوی ممنون دوستان پیشنهاد میکنم خرید کنید 10 روز وقت دارید با این قیمت
نوشته اصلی توسط mariean بابت پاسخ گوی ممنون دوستان پیشنهاد میکنم خرید کنید 10 روز وقت دارید با این قیمت بله تاریخ اعلامی برای دامنه in تا 9/8/2012 و برای org 31/8/2012 می باشد
خرید لایسنس نود 32 خرید لایسنس ویندوز خرید لایسنس ویندوز 10
ای کاش یک سیستم فیدبک دهی خرید و فروش(بازارچه) مانند فرومهای دیگر فعال می شد تا اولا کاربران با خیال راحتتر خرید کنند و هم اینکه اشخاص مورد اعتماد راحتتر سرویس خود را به فروش برسانند نوشته اصلی توسط Milad-H بله تاریخ اعلامی برای دامنه in تا 9/8/2012 و برای org 31/8/2012 می باشد خواهشا افرادی که خرید موفق داشته اند در تاپیک اعلام کنند ممنونم...
نوشته اصلی توسط domainer ای کاش یک سیستم فیدبک دهی خرید و فروش(بازارچه) مانند فرومهای دیگر فعال می شد تا اولا کاربران با خیال راحتتر خرید کنند و هم اینکه اشخاص مورد اعتماد راحتتر سرویس خود را به فروش برسانند ممنونم... پیشنهاد جالبی ، شاید با مدیران درمیان بزارید بهتره باشه
نوشته اصلی توسط domainer ا خواهشا افرادی که خرید موفق داشته اند در تاپیک اعلام کنند ممنونم... بنده در این انجمن بیش از 2 سال است فعالیت دارم، که به حمد خدا بیش از 1 مورد سوء تفاهم ( حل شده) مشکلی نبوده است ممکنم است تایید کردن کاربران نوعی اسپم تلقی شود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن