سلام! دوستانی که در هاستینگ ها زیاد تجربه دارن کدوم هاستینگ هست که عالی باشه و همچنین ارزان باشه!؟
قبلا از مدیران هاست استفاده می کردم ولی راضی نیستم!
سلام! دوستانی که در هاستینگ ها زیاد تجربه دارن کدوم هاستینگ هست که عالی باشه و همچنین ارزان باشه!؟
قبلا از مدیران هاست استفاده می کردم ولی راضی نیستم!
اینجا همه فروشنده هستند عزیز (90% کاربران وب هاستینگ)
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
Top 10 Web Hosting Companies
BlueHost تایید میشه ..![]()
دو تا صفت متضاد چطوری میتونن صفت یه فرد یه شی یا یه شرکت باشند !
ارزان . با کیفیت
با هم مخالفن کنار هم ممکن نیست
قیمت مناسب . کیفیت مناسب
این خیلی بهتره و هم خونی هم داره
چند ماهه با آلفا هاست کار می کنم کیفیتش عالیه قیمتش هم مناسب
بودجه رو بدید تا معرفی کنم.
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
و اللهه اگر هرکس بخواد تبلیغ خودش رو بکنه اصلا نمی خوام من دارم از کسایی که ریسلر ندارن می پرسم اگر نه معلومه که هرکس ماله خودش رو تبلیغ می کنه!
اما من یه هاست با حجم نه چندان زیاد (از 250 مگ تا 1 گیگ) با امکانات نامحدود می خوام!
فضا مهم نیست همون 250 مگ هم جواب میده برام ولی پهنای باند وامکانات برام خیلی مهمه همچنین می خوام وارز باشه چون می خوام IP board 3.3.3 nulled رو روش نصب کنم!
دوست عزیز هر چه قدر پول بدی همون مقدار آش میخوری .
من از 2 تا شرکت دارم هاست میگریم .
هاست با کیفیت خوب و قیمت پایین + پشتیبانی عالی : میهن وب هاست
هاست با کیفیت فوق العاده + قیمت بالا + پشتیبانی خفن : HostDL :: Major Web Hosting Services
اگر ساییتون کم بازدیده و میخوای تاره شروع کنی میهن وب هاست رو بهتون پیشنهاد میکنم . به نسبت قیمتشون خدماتشون خیلی خوبه .
سلام
من مدیران هاست modiranhost هاست گرفتم!
2 ساله هم گرفتم.
دریغ از یک روز استفاده!!!
سایتم که رو سرور مدیران هاست modiranhost بود، هک شد!
مدیران هاست modiranhost کل اطلاعاتمو پروند
بیش از 2 ماهه هرچی میگنم بهشون، میگن داریم سرور قبلیه مدیران هاست modiranhost رو منتقل میکنیم به سرور اصلی مدیران هاست modiranhost
گمونم دارن سرور اصلی مدیران هاست modiranhost رو پیاده بین چند کشور حمل میکنن.
اصلا جوابگو نیستن.!!!
تلفن میره رو پیام گویا!!! یا اینکه اصلا کسی جواب نمیده!
گمونم تو خونشون هاستینگ راه اندازی کردن!!!
من نمیدونم منظور از مدیران هاست modiranhost کدوم میدیرای احمقی بوده!!!
تیکت میزنی، سریع میان یه جواب خالی میزنن روش که معلوم نشه چند تا تیکت جواب نداده دارن!!!
خلاصه عزیز من افتضاحه.....
ارزونه اما انگار پولتو ریختی تو جوب = مدیران هاست modiranhost
شما به میهن وب هاست میگین قیمت پایین ؟! اگر بیشتر تحقیق کنین براتون روشن میشه که هاست با کیفیت مناسب و قیمت مناسب کجا ارائه میشه..
ضمنا هاست دی ال کیفیت خوبی داره ولی در بسیاری از آمارها نشان داده شده که کیفیت آپتایم هاست دی ال نسبت به برندهای دیگر بسیار کمتر است.
بنده قصد حمایت از شخص یا شرکت خاصی ندارم و کاملا بیطرفانه این موضوع رو مطرح کردم .. موفق باشید
+ فارسی پکــــــــ|فتوگالری جامع و بسته بندی های اختصاصی والپیپر به همراه کاور مجزا
+ فارسی پکــــــــ|ارائه ی اختصاصی موزیک ویدئوهای روسی ، امریکایی و بلغاری با برترین کیفیت
+ فارسی پکــــــــ|انجمن مهندسی ایران | جامعه مهندسان ایرانی | فارسی پک روی فیس بوک
+ فارسی پکــــــــ|کیفیت را با ما تجربه کنید | farsipack [Gmail] com | info.farsipack [Yahoo] com | tell : 0937 621 8228
+ فارسی پکــــــــ|f a r s i p a c k [dot] org
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)