با سلام آقای پاکزاد
بابت اسکریپت تجاری ممنون
واقعا عالیه![]()
با سلام آقای پاکزاد
بابت اسکریپت تجاری ممنون
واقعا عالیه![]()
دانلود نرم افزار موبایل ,دانلود بازی موبایل
آپدیت آفلاین آنتی ویروس
www.iransoftmobile.com
www.iransoftmobile.com
واقعا دستت درد نکنه آقای پاکزاد خیلی عالیه
توی بخش تنظیمات هر چی رو میخوام عوض کنم مثلا اتوشارژ رو غیر فعال کنم یا هر چیز دیگه ای رو باز برمیگرده به حالت پیش فرض و تغییر نمیکنه!و اینکه آیا توی نسخه تجاری مشکل ماژول بانک پارسیان حل شده؟
با تشکر فراوان
خرید آسان و مطمئن کارت شارژ telesharge.com
اس ام اس های طنز و جالب smspayamak.com
سلام اقای پاکزاد
من 2 سوال دارم
1-ایا برای ورژن نهایی هم باید هزینه ای پرداخت کرد یا نه؟
2-و هنوز ماژول درگاه امن پاسارگاد اماده نشده؟
با تشکر از اقای پاکزاد
آقا پاكزاد با آژديت به ورژن تجاري به مشكل زيادي خوردم ماژول بانك پارسيان موقع برگشت از بانك ميگه كه اطلاعات برگشتي از بانك ناقص هست و خريد با موفقيت انجام نميشه ماژول بانك ملت خريد با موفقيت انجام ميشه ولي جدول رمز شارژ سريالا شارژ و ارزش مكالمه خالي هست قسمت افزايش موجودي در پنل كاربر با ماژول بانك ملت كه خطا ميده و وارد در وازه بانك ملت نميشه نميشه پنل افزايش موجودي كاربر با ماژول پارسيان وارد دروازه پرداخت ميشه پول كم ميكنه و لي موقع برگشت صفحه سفيد مياد و موجودي افزايش پيدا نميكنه اگر بشه با يك تيك كلا ثبت نام رو متوفق كرد خيلي خوب ميشه
درگاه بانك ملت درست شددرگاه بانك پارسيان همچنان موقع برگشت بهس ايت ميگه كه اطلاعات ارسالي از بانك ناقص است البته من پين pec24 رو دارم و مشكل بزرگتر از همه اينكه با درگاه ملت از هر 4 تا خريد 2 تاش موقع تحويل رمز و سرايل شار» به كاربر جدول خالي هست يعني جدول رمز سريال و ارزش مكالمه خالي هست
آی پی من بلوکه شده داشتم رمز جدیدمیدادم که این پیغام رو داد
Your connection to this server has been blocked in this server's firewall.
You need to contact the server owner for further information.
Your blocked IP address is 91.99.167.56
This server's hostname is server23.mylittledatacenter.com
خرید آسان و مطمئن telesharge.com
اس ام اس های جالب و خواندنی smspayamak.com
سلام فکر نکنم الان این سایت رو ببینید من بانک ملت نصب کردم و کارت شارژ تست گزاشتم روش چند بارم تست کردم درست عمل می کنه
karaj26.ir
فقط برخی موارد که کارتو میده پول به حساب فروشنده نمیاد می تونین اون صورت حساب رو ستل دستی کنید و اما بانک پارسیان هم قبلا که تست کردم مشکلی نداشت ولی الان دوباره تست زدم مشکل داره با بانک پارسیان حرف زدم قراره با برنامه نویسشون صحبت کنم ببینم مشکل کجاست حل شد ماژول پارسیان رو بروزرسانی می کنم و اطلاع می دم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)