من هم به آدرس دفترشون مراجعه کردم با پرس و جو متوجه شدم که شرکت رو تخلیه کردن و مکان فعلا نا معلوم هستش
نه تلفن و نه ایمیل هیچکدام فایده نداره
من خودم کلی سایت دارم که توسط این شرکت ثبت شده و حالا هیچ کاری نمیتونم بکنم حتی نمیشه به پنل دیگری انتقال داد
از دوستانی که از این شرکت سرویس تهیه کردن و مشکل دارند خواهش میکنم اسامی خودشون رو اینجا بزارن تا بتونیم در صورت لزوم اقدامات قانونی بر علیه این شرکت انجام بدیم
با تشکر
نسلام
من هم مشکل دوستان را دارم تعداد هاست و دومین از میهن هاست دارم که پنل ایمیل آنها غیر فعال می باشد و ست نشده و نیاز به پشتیبانی دارند که کسی جوابگویی تلفنها و ایمیل های نیست نمی دانم چه کاری باید انجام دهم اطلاعات دومین هم پیش آنهاست ، گرفتاری شدم پیش مشتریانم که نپرس! لطفا اگر راه حلی پیدا کردید من را هم مطلع کنید تلفن تماس 09155061171 mehroh88@yahoo.com![]()
چه می تواند جوابگویی این دومین های از دست رفته باشد؟ چه باید کرد . از مجاری قانونی از جمله پلیس فتا کاری ساخته است...
من هم حدود 8 سال هست که تعدادی دامنه و هاست ازشون گرفتم.
اول از همه اون دوستی که گفتن backup نمیده، روی هاست نمیده ولی زمانی که وارد backuwizard شدین در مرحله دوم از منوی سمت راست homedirectory رو همونجا مستقیم دانلود کنید. من همین الان دارم یکی از سایتهام رو backup میگیرم.
دوم اینکه چند وقت پیش هم که یه مشکل آپدیت توی سرورهاشون پیش اومده بود و سرورهای لینوکسشون پیغام خطا میداد تلفن رو جواب نمیدادن.
یه کار اشتباهی که میکنن اینه که هر وقت مشکلی پیش میاد تلفن رو جواب نمیدن.
کلا سرویسدهیشون بد نبوده تا الان، تا اونجایی که من میدونم دامینهارو در onlinenic.com میگیرند.
من هم دوتا سایت دارم که تا پایان این ماه مهلت تمدید دارن.
یه چیزی که همیشه توجه منو جلب کرده میزان قیمتهاشون نسبت به سایر هاستینهای بزرگ بوده. مثلا یک گیگ 60 هزار تومان با دامین رایگان خیلی تفاوت میکنه با سرور X که همین حجم رو تازه با محدودیتهای آپشن بیشتر میده 250 یا 260 تومان. و همین باعث میشه آدم کمی به کیفیت کار شک کنه، البته دوستانی که از سرویسهای خارجی خریداری میکنن میدونن که قیمتها همین حدوداست و بقیه یه جورایی دارن زیادی هزینه رو بالا میگیرن.
به هر حال امیدوارم اگر مشکلی پیش اومده سریعتر حل بشه.
ولی بعید میدونم اگر بخوان جمع کنن اطلاعات کاربر رو بهش ندن. چون علاوه بر اینکه توی این کار سودی نیست و هزینه ای هم نمیبره باعث دردسر هم میشه براشون.
چند وقت پیش هم یکی از هاستینگها جمع کرده بود و اطلاعات کاربرانش رو فرستاده بود.
نام تجاریش هم میهن افزار هوشمند هست.
امیدوارم مشکلشون حل بشه.
اگر دسترسی به پنل هاست دارید به هر عنوان بک آپ بگیرید
اگر دامین ها به نام خودتون ثبت شدن با onlinenic تماس بگیرید مودب و شرح ماوقع کنید
هویتتون رو کامل ارسال کنید و کپی شناسنامه، گذرنامه و ... براشون بفرستید
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
کسی تا حالا از فراکارانت هاست گرفته؟
به نظر درست و حسابی میاد.
من تماس گرفتم گفتم اگر دسترسی نداشته باشیم به شرکت چطور دامینمون رو انتقال بدیم.
گفت یه وکالتنامه فکس میکنید. اینجا خودشون میگیرن براتون.
البته من درست متوجه نشدم که چطور این اتفاق میافته ولی خوب حتما شدنیه.
میهن وب هاست هم یکی از مشتریانشون انتقال دادند به ما ...مشکل دقیقا همین بود که دیگه خبری ارشون نیست
کسانی که دسترسی به محل شرکت دارند یک پرس و جو میکردند از محل و همسایه های شرکت شاید کسی خبرداشته باشه چی شده..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)