سلام
به خاطر تاخیر به وجود اومده عذر خواهی می کنم. مشکلی برای من به وجود اومده بود که نتونستم به موقع در سرویس شما رو تحویل بدم. در عین حال روی سرورهای کانادا دچار مشکل شدیم که باعث شده از کیفیت کار کاسته بشه
به خاطر انتقاداتتون از شما ممنونم و امیدوارم که بتونیم وضعیت رو سرو سامون بدیم
ما قبل از فروش به پشتیبانی مشتریان فعلی خودمون اهمیت بیشتری می دیم چون در برابر اونا مسئولیم واسه همین تحویل سفارش اولویت کمتری داره برای ما! این یعنی خدمات پس از فروش ما کیفیت بالایی داره. مشتریانی که نظر مساعد داشتند بیشتر رو این قسمت تاکید کردند
این که شما می فرمایید افرادی که تایید کردند تعداد پستشون پایین هست معنای خوبی نداره. شما منظورتون اینه که این افراد دروغ می گن که ادعایی هست که باید اثبات بشه. ما مشتریانی از مدیران همین انجمن با چند هزار پست داریم ولی قرار نیست بیان و اینجا نظر بدند چون اون وقت دید سایر اعضای انجمن نسبت به بی طرفی این افراد عوض می شه
ما به عنوان جبران خسارت تاخیر می تونیم به شما 3 روز سرویس رایگان ارایه کنیم در غیر این صورت لطفا شماره کارتتون رو برای ما تیکت کنید تا هزینه شما رو برگشت بزنیم
با تشکر
بابت تاخیر از شما هم عذر خواهی می کنم و خدمات پس از فروش رو همونجوری که گفتم تضمین می کنیم. حجم درخواست ها هم بالاست!
متاسفانه پیدا کردن یه آدم که بشه بهش اطمینان کرد برای همکاری و بتونه حقوق مشتری رو رعایت کنه و علمش رو داشته باشه واقعا سخته وگرنه حتما این کار رو می کردم