سلام یک سوال داشتم کسی میتونه بگه آیا سیستم خرید سایت tehrandivx.com از چه نوعی است؟ و آیا اسکریپتش تو اینترنت پیدا میشه اگه نه مجبورم 300 _400 هزار تومان بدم برام بسازن
سلام یک سوال داشتم کسی میتونه بگه آیا سیستم خرید سایت tehrandivx.com از چه نوعی است؟ و آیا اسکریپتش تو اینترنت پیدا میشه اگه نه مجبورم 300 _400 هزار تومان بدم برام بسازن
کسی نمیخواد کمکم کنه
لا اقل بگین برای وردپرس افزونه ی خرید هست که بتونه تعداد دی وی دی ها رو با قیمتش محاسبه کنه؟
عزیز آدرس سایت که دادید باز نمیشه
حالا چجوری انتظار دارید کمک کنیم
من که نتونستم سایتی رو که شما میگید باز کنم ولی میتونید از اسکریپت های فروشگاه ساز استفاده کنید
رضا جان خب این سایتو ف*ی*ل*ت* کردن اگه شما فیلت شکن داشته باشی راحت میبینیش نمونه هم persiandivx.net یا shahrdivx .com یا kingdivx.com هسنت که البته همشون ف ی ل ت هستن
در ضمن سیستم خرید اینا طوریه که تعداد دی وی دی مصرفی و قیمت و هزینه پست رو اتومات محاسبه میکنه
اگه سیستمی به این صورت میشناسید لطف کنید معرفی کنید
این جوری که ظاهر قضیه نشون میده اسکریپت اختصاصی دارن
اما اسکریپت های رایگان هم میتونن پاسخگوی نیاز شما باشن
از جمله توماتو یا پرستا شاپ
من خودم با توماتو کار کردم
از لحاظ محیط گرافیکی حرف نداره
میتونه هزینه ی پست - مالیات و سایر موارد رو محاسبه کنه
حتی میتونه سیستمی راه اندازی کنه که در قبال پرداخت هزینه اجازه ی دانلود بده
میتونید این 2 تا اسکریپت رو نصب کنید و چند روز تست کنید هر کدوم خوب بود باهاش ادامه بدید
اسكريپت هاي فروشگاه رايگان هستن ميتونيد استفاده كنيد
در انتخاب درگاه هم دقت کنید
خب اگه با توماتو یا پرستا کار کنم مجبورم که ظاهر گرافیک سایتم اونجوری که دلم میخاد نشه
ولی اگه من بخوام شبیه این سایتایی که معرفی کردم بشه باید چیکار کنم؟
یه ضرب المثل بسیار زیبا و کارامد هست که میگه
بچه تو رو چه به اسکریپت
نه ببخشید اشتباه شد
یه ضرب المثل بسیار زیبا و کارامد هست که میگه : هر چی پول بدی همون قدر دادی
ببینید میتونید سفارش بدید اما برای سفارش یه حالت اینه که همه ی اسکریپت رو از پایه سفارش بدید
راه دوم این که یه اسکریپ از بین اسکریپت های رایگان انتخاب کنید و براش قالب سفارش بدید
در کل من پیشنهادم اینه که از اسکریپت های موجود استفاده کنید
پرستا شاپ رو دست کم نگیرید
تعداد قالب های رایگان زیادی داره و اگر خواستید میتونید قالب سفارش بدید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)