نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 37

موضوع: تبليغات گوگل في ل تر شده

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن kaajhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    136
    تشکر تشکر شده 
    667
    تشکر شده در
    529 پست

پیش فرض پاسخ : تبليغات گوگل في ل تر شده

با سلام

با توجه به مشکلاتی که اخیرا برای تبلیغات گوگل بوجود آمده است و همچنین مباحثی که شکل گرفته است با اجازه اساتید وبزرگواران این انجمن لازم دیدم مباحثی رامطرح کنم:
    1- هیچ یک از عضای این انجمن یا هر شخص ایرانی گمان نمی کنم حس تحقیر ایران و ایرانی را داشته باشد مسئله اصلی به خاطر حس عدم رقابتی هست که در جامعه ایران شکل گرفته و به جای رقابت سالم ، تخریب را به عنوان خط مشی خود انتخاب کرده اند. اگر ایرانیان توانایی ساخت موتور جستجوی ملی دارند مورد استقبال همگی می باشد اما چرا باید جلوی دیگری را که خدمات مشابه ارائه می دهد مسدود کنند؟! ایا نمی توان از موفقیت رقبا و چرایی و چگونگی این روند رو به رشد برای بهبودی پروژه ملی درس گرفت؟ ایا می توان یک شبه ره صد ساله ( پیشرفت گوگل از زمان آغاز به کار تا به امروز) را پیمود؟! و ....

2- اساتیدی که در این انجمن فعالیت می کنند بهتر از من واقف هستند که ساخت چنین جستجوگر عظیمی با این همه امکانات مختلف ، کار یک روز یا یک سال نیست و نخواهد بود بلکه جمعی از متخصصان سالها روی این مسئله کار کرده تا بتوانند چنین عظمتی را به کار بگیرند. آیا نادیده گرفتن امکانات چنین پروژه ای و جایگزینی آن با یک برنامه تازه کار عقلانی می باشد؟! آیا این لطمه ای بر پیشرفت جامعه رو به رشد و تشنه علم ایران نخواهد گذاشت؟

3- مسئله راندمان و بازده در تبلیغات مهمترین مولفه یک تجارت موفق می باشد که گوگل طی سالها فعالیت مستمر توانسته است این بستر را به بهترین نحو و با راندمان بالا ( با توجه به تجربه شخصی و همچنین آمار اعلام شده در پستهای قبل ) در اختیار تمامی فعالان تجاری قرار دهد. آیا این مسئله جرم محسوب می شود؟ آیا دریافت وجه در قبال انجام تبلیغات موثر گناه است؟ در اینصورت همه دیتاسنتر های خارجی باید تحریم شوند و دیتاسنترهای ایرانی جایگزین شوند تا ارز از مملکت خارج نشود؟!!

4 - در آخر مسئه حق انتخاب و اختیار انسان است که باید به آن احترام گذاشت. مسدود کردن مسیری و اجبار بر استفاده از مسیر دیگر توهین به شعور انسان می باشد و این قابل قبول و پسندیده نمی باشد.

در آخر باز بر این نکته تاکید می کنم که اشاره من به شخص یا گروه خاصی نمی باشد و فقط در جهت باز کردن این مسئله و بیان مضرات تخریب به جای رقابت سالم است.

به امید سربلندی ایران و ایرانی
    شرکت سامانه گستر سبحان با نام تجاری کاج هاست به شماره ثبت 391387
    تماس با واحد پشتیبانی : 66491299
    کانال تلگرام: telegram.me/kaajhost

2. تعداد تشکر ها ازkaajhost به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)